Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 nov 2012 - Anul XVII, nr. 281 (5186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta spune că are alte variante în viaţă decât a fi premier, dar nu să plece pe mare

Vineri, 30 Noiembrie 2012 (17:26:27)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Arad, că are "şi alte variante în viaţă" decât aceea de a ocupa funcţia de prim-ministru, însă a pleca pe mare nu este una dintre ele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PSD, Victor Ponta, a fost întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută la PSD Arad, dacă USL are variante de rezervă în cazul în care el va avea probleme în a fi numit premier, având în vedere că preşedintele Traian Băsescu ar putea să facă altă desemnare.

"Dacă am şi alte variante în viaţă? Nu, să plec pe mare nu, dar alte variante am", a răspuns Ponta.

Potrivit acestuia, "e un uriaş avantaj politic şi strategic pentru USL faptul că noi am anunţat pe cine punem prim-ministru, pe cine punem preşedinte".

"Când îi întrebi pe cei de la ARD «Dom'le, voi pe cine puneţi?», «Păi pe cine zice Băsescu», «Şi preşedinte, pe cine puneţi?», «Păi pe cine zice Băsescu». Dom'le, dar voi puteţi să gândiţi, să mergeţi la baie fără să vă dea voie Băsescu? Ei nu pot", a spus premierul.

Ponta a spus că voturile primite de USL sunt pentru un guvern condus de Victor Ponta.

"Noi am mers în această campanie electorală spunând celor 20 de milioane de români că, dacă votaţi cu USL, înseamnă că votaţi un guvern Victor Ponta, pentru că asta e propunerea noastră. Orice vot care vine pentru USL vine pentru un guvern condus de mine", a declarat co-preşedintele USL Victor Ponta.

Marţi, Victor Ponta declara că preşedintele Traian Băsescu spunea la începutul anului, în ianuarie, că nu îl va desemna niciodată premier şi, cu toate acestea, l-a numit prim-ministru pe 27 aprilie, el arătând că şeful statului va mai face o dată aceeaşi numire.

Solicitat să comenteze afirmaţiile şefului statului, Traian Băsescu, potrivit cărora ar simţi dispreţ pentru nominalizarea unui premier care a contribuit la suspendarea sa şi întrebat dacă le interpretează ca pe un mesaj că nu îl va desemna încă o dată prim-ministru, Ponta răspundea: "Dumneavoastră îl mai luaţi în serios pe domnul Băsescu?".

"Nu era domnul Băsescu cel care zicea, prin ianuarie-februarie că nu mă numeşte niciodată? M-a numit pe 27 aprilie, ce să facă. Eu nu cred că m-a numit din plăcere sau din iubire. Asta e, aşa o să facă şi după alegeri", spunea Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu declara, marţi, că este greu pentru un şef al statului să mai numească o dată premier un prim-ministru care a luat parte la suspendarea sa din funcţie şi a susţinut demiterea sa.

"Nu ştiu dacă vă daţi seama ce simte un preşedinte când i se cere să mai numească o dată un prim-ministru care a participat cu toată forţa la suspendarea lui din funcţie", spunea Băsescu, la B1 TV, menţionând că simte "dispreţ".

"Adică un om care crede că un preşedinte este o maşinărie, care nu are suflet, nu are sentimente, nu are nimic, i se cer aspiraţii înalte de bărbat de stat ca să numească în funcţia de prim-ministru pe unul care l-a suspendat o dată...e greu", explica Băsescu.

În momentul în care i s-a spus că în politică trebuie să mai înghiţi şi câte o broască râioasă, el replicat: "Da, dar nu trebuie să înghiţi porci, o broscuţă mai merge, dar un porc e greu de înghiţit".

Victor Ponta declara, recent, la Suceava, că preşedintele Traian Băsescu va respecta votul românilor de la alegerile parlamentare, pentru că România nu e o dictatură sud-americană, iar dacă USL va obţine majoritatea absolută el va fi premier în continuare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta spune că are alte variante în viaţă decât a fi premier, dar nu să plece pe mare.
 Vizualizări articol: 781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta spune că are alte variante în viaţă decât a fi premier, dar nu să plece pe mare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Macar zice adevarul trimis de
(30 nov 2012, 18:17:52
un om care recunoaste adevarul ca ii este greu sal numeasca prin ministru pe ponta,respect pentru basescu credeti ca daca are sa iese ponta presedinte are sa va dea colaci sau are sa fuga ciini cu covrigi in coada niciodatahoti la hoti trage iese ponta presedinte il scoate pe nastase din puscarie si asa vor incepe sa falimenteze tare ca si iliescu cu roman si nastase,psd pnl si alte partide din 1992 si pina in ziua de azi nu a facut nimic si pdl tot nu a facut nimic dar dupa ce psd pnl a falimentat tara nu mai are cu ce face asta e criza
2.   Asa este trimis de
(30 nov 2012, 18:47:32
noi sai votam !!!!!!!!nici nu au ajuns la alegeri si se vad cu ciolanul in gura,ca e presedinte ba e prin ministru ba il va pune basescu prin ministru????in loc sa faca un proiect de a gasi locuri de munca,el sta si isi vede de ce are sa iese dupa alegeri rusine ponta;;;; un parlamentar adevarat isi face campanie prin adevar si fapte nu prin curvarie,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei