Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2012 - Anul XVII, nr. 269 (5174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preocupare

Flutur atenţionează conducerea CJ Suceava să nu împartă pe criterii politice banii pentru localităţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a atras atenţia conducerii USL a Consiliului Judeţean să nu împartă pe criterii politice banii pe care îi are la dispoziţie pentru localităţile din judeţ. Candidat din partea ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, Gheorghe Flutur a spus că banii pe care Consiliul Judeţean urmează să-i împartă în şedinţa de astăzi nu trebuie să fie distribuiţi „pe ochi frumoşi”, „doar pentru că vin alegerile din data de 9 decembrie”.

„Vreau să cred că nu este o împărţire electorală a banilor. Voi avea o şedinţă cu toţi consilierii judeţeni ai PDL şi vom avea şi mai multe amendamente”, a declarat Flutur. Candidatul ARD pentru postul de senator în Colegiul nr. 2 Suceava a spus că solicită conducerii Consiliului Judeţean să aloce o sumă de 40 de miliarde de lei vechi pentru finalizarea construcţiei Centrului Cultural „Bucovina” din centrul municipiului reşedinţă de judeţ, pe locaţia fostului cinematograf Modern.

„Este vorba despre acea investiţie în care şi eu, ca preşedinte al CJ Suceava, şi primarul Ion Lungu am investit circa 70 de miliarde de lei vechi. Mai trebuie încă 40 de miliarde de lei vechi pentru a termina lucrările, astfel încât să avem o sală de spectacole, o sală de teatru şi sediul Ansamblului <Ciprian Porumbescu>”, a spus Gheorghe Flutur.

Liderul PDL Suceava a spus că solicită fonduri pentru plata datoriilor şi pentru cofinaţarea unor proiecte ale primăriilor din mai multe localităţi, cum ar fi Ciprian Porumbescu, Bosanci, Cajvana, Ipoteşti, Pătrăuţi sau Mitocu Dragomirnei. „Pentru aceste primării, dar şi pentru alte localităţi, vom veni cu argumente pentru a li se aloca resursele necesare pentru plata datoriilor şi pentru a continua proiectele pe care le au”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur atenţionează conducerea CJ Suceava să nu împartă pe criterii politice banii pentru localităţi.
 Vizualizări articol: 1353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Flutur atenţionează conducerea CJ Suceava să nu împartă pe criterii politice banii pentru localităţi3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Huoooo trimis de
(16 nov 2012, 11:14:21
mai nea fluturache, dar cu cand erai la CJ cum ii imparteai??? nu cumva tot pe criterii politice??? este randul altora acum, asa e in politica, nu ma mira cu nimic!
2.   Comentariu trimis de
(16 nov 2012, 11:54:56
mai tov. flutur da matale cum ai facut, ai uitat,cei unde erau primari de la partidele de opozitie nu yedeau un ban de la domnia ta si acu o faci pe lupul moralist
3.   Cata impertinenta si demagogie trimis de
(16 nov 2012, 12:34:19
Domnul Flutur a uitat ca pe vremea lui toti banii se dadeau primariilor si consiliilor judetene PDL.De pastele 2012 securistul Ungureanu sub obladuirea lui Zeus de la Cotroceni a facut cadou primariilor si consiliilor judetene PDL 170 milioane euro din banii tuturor romanilor.Si a romanilor din localitatile USL.Dar ei erau pe vremea aceea locuitori second hand,adica fara drepturi.Acesti bani au fost dati pentru campania electorala PDL.
4.   Centrul cultural Bucovina(Modern) trimis de
(16 nov 2012, 12:35:59
Referitor la Centrul Cultural Bucovina domnul Flutur este contrazis de primarul Lungu.Ion Lungu a declarat după finalizarea Centrului Cultural Bucovina se va face o regularizare patrimonială între Primărie şi Consiliul Judeţean. “CJ nu este partener oficial în acest proiect pentru că nefiind proprietarul Centrului Cultural Bucovina nu poate să investească.Am avut o discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean şi este dispus să găsim o soluţie de colaborare la acest Centru Cultural. CJ a dat Primăriei în folosinţă gratuită până în 2018 etajele 3, 4 şi 5 din clădirea în care funcţionează Primăria aşa că după ce vom termina Centrul Cultural Bucovina vom ceda trei etaje de acolo Consiliului Judeţean”, a declarat Lungu.

5.   Pt.fluturisti trimis de
(16 nov 2012, 14:42:37
pt .flutur nesimtirea nu are margini cel mai bine ar fi sa o lase mai moale ca el cand acuza SE ACUZA
6.   Traim ca sa speram trimis de
(16 nov 2012, 19:00:54
D-le Flutur oamenii spera sa o duca mai bine , sa creasca puterea de cumparare, acces la serviciile medicale, Suceava duce lipsa de spatiu de agrement , locurile de munca sunt putine ,tineretul dupa terminarea scolii nu are un viitor asigurat ,si lista ramane deschisa.D-ta ai ocupat functii de conducere importante si....doriti acest lucru an continuare, a-ti avut acces la bani sau fonduri ,dar nu ati administrat , si distribuit intotdeauna acolo unde trebuie. Cum ramane cu ......sa traiti bine.,sau T. Basescu este cel mai bun ;mai bun la ce...,sa zicem ca T. Basescu ,este cel mai tare ,dar nu pe uscat, ci inapoi pe mare.Probabil cine vrea sa traiasca bine, neaparat sa intre in politica ,dar, sa nu uite de unde a plecat ,si an plus asi asuma un risc ;trebuie sa spuna minciuni.
7.   Bah insecta... trimis de
(17 nov 2012, 10:02:36
Fluture, ai fost ministru al agriculturi,director la directia silvica,presedinte la consiliul local Suceava (NU BUCOVINA!!) ce ai facut din toate promisunile lansate prin campaniile electorale si emisiuni tv? Suntem o tara cu potential agrar mare, te rog sa-mi spui o singura lege data de tine in ajutorul fermierilor, ai taiat toate padurile fara sa impaduresti macar un versant iar la cj ti-ai facut de cap. Nu ti-e rusine sa mai apari in presa si sa declari asa ceva?! Esti un NIMIC!! SA TRAITI BINE!!
8.   Comentariu trimis de
(17 nov 2012, 11:03:20
Atentie, lucreaza(''vorbeste'') postacii usl!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei