Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2012 - Anul XVII, nr. 269 (5174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţionare

Daniel Ungurian îl acuză pe Eugen Bejinariu că foloseşte afişe electorale ilegale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Alianţei România Dreaptă pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 8 Siret, Daniel Ungurian, l-a criticat pe contracandidatul său de la USL din acest colegiu, Eugen Bejinariu, că a folosit materiale electorale care încalcă legea. „Am constatat cu surprindere că unul dintre actualii deputați de Suceava, care în aceste alegeri vine să ceară din nou votul oamenilor pentru un nou mandat, încalcă cu bună știință legea. Deputatul PSD Eugen Bejinariu a considerat că poate fi mai presus de lege, începându-și campania cu afișe care încalcă legea electorală, pe care el însuși, ca parlamentar, presupun că a votat-o”, a spus Daniel Ungurian.

El a subliniat că în mai multe localităţi din colegiul în care candidează pentru funcţia de deputat, Eugen Bejinariu folosește afișe mult mai mari decât cele permise de lege, ocupând toate zonele legale de afișaj, „într-un dispreț total față de ceilalți candidați”.

Daniel Ungurian a mai precizat că a depus o contestație la Biroul Electoral Județean Suceava, însă „îi solicit viitorului <fost deputat> Bejinariu să-și dea jos singur afișele și să nu aștepte hotărârea BEJ, întrucât e o chestiune de bun-simț care nu trebuie protejată prin lege”.

Candidatul ARD pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 8 Siret a mai declarat că un alt exemplu „de sfidare prin abundența afișajului electoral” folosit de Eugen Bejinariu este şi în comuna Dumbrăveni, acolo unde deputatul PSD are nu mai puțin de 21 de bannere electorale. „Practic, la tot pasul în Dumbrăveni, în fața școlilor, a spitalului, a bisericilor sau a magazinelor deputatul-general de București și-a urcat pe stâlp chipul. Ceea ce oamenii trebuie să știe este că doar pentru cele 21 bannere, Bejinariu a cheltuit peste 100 milioane lei vechi, bani mulți pentru omul de rând, care însă n-au fost mare lucru pentru el, în condițiile în care deține o pensie lunară <umilă> de 62 milioane lei și o leafă de parlamentar de aproape 50 milioane lei”, a subliniat Daniel Ungurian.

El a mai adăugat că prin acest afişaj, Eugen Bejinariu încearcă să compenseze lipsa sa din acest colegiu din ultimii opt ani de mandat de deputat. “Unde aţi fost, domnule Bejinariu, în ultimii opt ani? Atât de mult i-aţi respectat pe cei care v-au ales încât nu doar că n-ați făcut nimic, însă nici măcar nu v-aţi deschis un birou parlamentar în zonă la care oamenii să-și spună oful, deși statul român v-a plătit cu bani mulți pentru asta. Până acum eu m-am întâlnit cu sute de oameni din zonă, care vă transmit că s-au săturat să vă tot aleagă o dată la patru  ani, iar dumneavoastră să le mulțumiți apoi plecând la București”, a încheiat Daniel Ungurian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Ungurian îl acuză pe Eugen Bejinariu că foloseşte afişe electorale ilegale.
 Vizualizări articol: 2165 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Daniel Ungurian îl acuză pe Eugen Bejinariu că foloseşte afişe electorale ilegale5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai hai... trimis de
(16 nov 2012, 11:12:15
dupa mine, pocaitii nu ar trebui sa faca politica.
2.   * trimis de
(16 nov 2012, 14:24:15
totu' miroase a mătreaţă şi naftalină
nu mai e bellepoca cool & stuffhappy
amu' ne dăm la gioale şi cătăm pricină
făcând ( concret ) doar un nor de praf
2.1  RE: * trimis de
(16 nov 2012, 15:32:41
adevărat adevărat grăieşti : îs guantanamizaţi acolo
da' tot adevărat e c-ăsta are o "faţă violată de-o pizza"
e clar că l-a scos partidu' "la înaintare" , las-o-ncolo !!!
căci pesedistu' Beje-i mai viclean decât vulpiţa

limbaju' ăsta provenit dintr-un ţarc de gândire băsist
nu-l ajută cu nimic , E NOUR DE PRAF , frate
nu-l ajută nici dacă multFericitu' Daniel + un acatist
îl împinge ( c-un cvartal de popi ) de/pe la spatehappy

în concluzie : Un/gurian e ... mic bobletic
pe lângă beje-i ca flatulaţia vs. anestezic
CREDE-Mă, prietene, că ȘTIU CE ZIC!happy

3.   Nedumerire trimis de
(16 nov 2012, 17:40:51
Eu chiar nu pot intelege la ce ajuta aceste afise. Adica eu, alegatorul de rand ma holbez la ditai uratenia rosie de pe gard, apoi ma decid sa-l stampilez in cabina de vot... sau daca am vazut un nasol portocaliu in fatza ochilor acu ceva timp aleg sa-l stampilez, de asemenea. E o porcarie treaba asta cu afisele. Cat a fost campania electorala pt. prezidentiale nu am vazut NICI un afis sau banner electoral cu Obama sau cu Romney prin nici un oras... deloc. In schimb la radio in fiecare ora se difuzau spoturi cu unul sau altul promitand si atacandu-se reciproc. E si difuzarea de sporturi un fel de poluare, dar nu urateste orasul... Legile din Romania sunt ramase inca in secolul XVIII-lea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei