Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2012 - Anul XVII, nr. 269 (5174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program

Bălan vrea ca tinerii să fie ajutaţi să dezvolte afaceri pentru a rămâne să asigure viitorul localităţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat din partea ARD în Colegiul 2, care include cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, oraşul Salcea şi comunele Adâncata, Ipoteşti, Mitocu Dragomirnei şi Pătrăuţi, vrea ca tinerii să fie ajutaţi să dezvolte afaceri de familie pentru a rămâne să asigure viitorul localităţilor lor. Bălan a declarat că primarii localităţilor din colegiul său electoral au înţeles foarte bine acest lucru în urma discuţiilor pe care le-a avut cu fiecare dintre ei şi că vor crea facilităţi pentru tinerii care vor să facă afaceri.

„Primarii vor gândi facilităţi pentru tineri, cum ar fi asigurarea terenului necesar unei investiţii sau scutirea la plata impozitelor pentru o perioadă de timp. Ei au înţeles că nu au altă soluţie pentru a-i putea ţine pe tineri în localităţile lor, care riscă să se depopuleze, ştiut fiind faptul că mulţi pleacă să câştige un ban în oraşele mari sau peste graniţă”, a spus Bălan.

El a mai spus că în urma discuţiilor cu primarii din Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor a reieşit că principala problemă care trebuie rezolvată în perioada următoare este cea referitoare la „siguranţa zilei de mâine” a fiecărui cetăţean. „Am pornit de la asigurarea infrastructurii pentru fiecare localitate în parte, însemnând electricitate, apă, canalizare, drumuri. Asta vine în completarea proiectului Zonei Metropolitane a Sucevei, zonă din care fac parte toate localităţile Colegiului 2”, a subliniat deputatul democrat-liberal.

Bălan a amintit că în acest mandat a acordat sprijin pentru implementarea programelor de apă şi canal în majoritatea localităţilor din Colegiul 2, pentru crearea de infrastructură pentru şcoli, grădiniţe, cămine culturale, dispensare medicale în toate localităţile din colegiul său electoral, pentru proiectul rutei ocolitoare a Sucevei, realizat în proporţie de 90%, pentru autorizarea aeroportului Salcea în regim de aeroport internaţional şi pentru sprijinirea proiectului de dezvoltare a aeroportului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan vrea ca tinerii să fie ajutaţi să dezvolte afaceri pentru a rămâne să asigure viitorul localităţilor.
 Vizualizări articol: 920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Bălan vrea ca tinerii să fie ajutaţi să dezvolte afaceri pentru a rămâne să asigure viitorul localităţilor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Facilitatorul Balan trimis de
(16 nov 2012, 12:39:26
E mare lucru sa te gandesti la tineretul tarii mai ales ca vreo trei milioane au plecat pe plaiuri italo-spaniole de cata grija le-a purtat Basescu and company .De asta nu poate dormi Balan ,din cauza oamenilor disperati care pleaca unde vad cu ochii sa castige un ban.Dupa ce patru ani PDL a taiat salarii si pensii,a taiat alocatiile mamicilor,medicamentele,ajutorul de handicapati,a dat afara profesori,functionari,a alungat doctori si asistente,vine acuma Balan si-mi spune ca-I pasa de tineret.Si ce facilitati : terenuri pentru investitii(pai de unde sa le dea terenuri,terenurile stau pe rastel si vine cineva sa le dea?)scutirea de la plata impozitelor(adica primarii vor incalca legea incurajand evaziunea fiscala?)Asta cu siguranta zilei de maine e buna.Adica dupa ace ati aruncat tara in austeritatea si ati macelarit veniturile oamenilor.Nu ati asigurat infrastructura,apa,canalizare, ci ati facut parcuri la tara si parcuri in paduri,partii de schi pe dealuri si sali de sport si bazine de inot in sate pustii.Asta e infrastructura pe care ati facut-o pentru a deserve firmele clientelare.Ati inchis gradinite ,scoli si spitale.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei