Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2012 - Anul XVII, nr. 269 (5174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie

Mîrza va susţine modernizarea drumurilor din Stroieşti şi construcţia reţelei de apă şi canalizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 250 de persoane au participat în cursul zilei de ieri la întâlnirea candidaţilor USL Gavril Mîrza şi Tiberius Brădăţan cu locuitorii comunei Stroieşti. Întâlnirea a avut loc la Căminul Cultural din Stroieşti, la discuţiile cu alegătorii din Stroieşti şi Zahareşti fiind prezenţi senatorul Gavril Mîrza, care candidează pentru un mandat de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana, şi candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, medicul Tiberius Brădăţan. La discuţiile cu alegătorii din comuna Stroieşti a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Suceava, Cătălin Nechifor.

În discursul său, candidatul USL pentru postul de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana, Gavril Mîrza, a ţinut să sublinieze că este născut pe aceste meleaguri şi că în perioada în care a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, în comuna Stroieşti au fost realizate mai multe investiţii, printre care asfaltarea drumurilor şi reabilitarea primăriei. Mîrza a amintit că în urma demersurilor sale din ultima perioadă şi cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, s-a reuşit asfaltarea a peste un kilometru din drumul Stroieşti – Zahareşti. Gavril Mîrza a arătat că rolul unui parlamentar este acela de a face legi bune şi drepte, „care să aducă îmbunătăţiri în viaţa fiecărui cetăţean din comunitate. Dar în acelaşi timp parlamentarul trebuie să fie alături şi de problemele administrative ale comunităţii”.

Gavril Mîrza a declarat că în calitate de deputat va sprijini mai multe proiecte pentru dezvoltarea acestei comune, printre care modernizarea DJ 209 D pe porţiunie Vâlcele – DN 17 şi Stroieşti – Liteni - Moara, realizarea unei reţele de apă şi canalizare în întreaga comună şi finalizarea lucrărilor la bisericile din Stroieşti şi Zahareşti, biserica din Zahareşti fiind un monument istoric cu o vechime de aproape 500 de ani.

La rândul său, candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, Tiberius Brădăţan, a scos în evidenţă „nedreptăţile produse de Guvernul PDL”, care a diminuat salariile cu 25%, a micşorat pensiile şi a desfiinţat spitale.

„România are nevoie de o naţiune sănătoasă. Consider că judeţul Suceava poate fi vindecat doar cu un Guvern USL, iar pentru aceasta vă invit la un vot masiv pro-USL”, a declarat Brădăţan.

În discursul său, liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, le-a mulţumit locuitorilor din comuna Stroieşti pentru prezenţa la întâlnirea cu cei doi candidaţi ai USL, precum şi pentru încrederea ce i s-a acordat pentru a conduce Consiliul Judeţean. Nechifor a spus că timp de patru ani, în comuna Stroieşti nu au fost realizate investiţii notabile, deoarece fostul preşedinte PDL a Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, „nu a dat comunei nici un leu, pentru că primarul era de la PSD”.

„Acum este nevoie de un vot pro-USL. Vă recomand să votaţi candidaţii USL pentru că numai astfel există garanţia unei continuităţi Guvern – Consiliul Judeţean Suceava”, a declarat Nechfior. De precizat că atunci când acesta i-a întrebat pe locuitorii din Stroieşti prezenţi la întâlnire dacă mai doresc PDL sau ARD, aceştia au răspuns că „nu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza va susţine modernizarea drumurilor din Stroieşti şi construcţia reţelei de apă şi canalizare.
 Vizualizări articol: 936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza va susţine modernizarea drumurilor din Stroieşti şi construcţia reţelei de apă şi canalizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei