Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2012 - Anul XVII, nr. 269 (5174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţionare

Flutur somează Guvernul să deblocheze banii pentru un nou tomograf la Spitalul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele democrat-liberalilor Suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un mandat de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, a somat Guvernul condus de Victor Ponta să deblocheze fondurile necesare pentru dotarea Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou Suceava” cu un computer tomograf modern. Gheorghe Flutur a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, pe care a susţinut-o în parcul din faţa Spitalului Judeţean, că achiziţionarea unui computer tomograf pentru această unitate spitalicească se afla pe prima poziţie pe lista de achiziţii a Ministerului Sănătăţii, loc de pe care a dispărut după preluarea guvernării de către USL.

„Furnizarea computerului tomograf la Spitalul Judeţean Suceava era prima în poziţia de investiţii de la Ministerul Sănătăţii. Acum nu mai există. Asta în condiţiile în care este nevoie de acest computer, pentru că foarte multă lume vine să-şi facă analize, iar tomograful pe care îl avem acum se strică foarte des şi este de capacitate mică”, a spus Flutur.

El a arătat că acest lucru demonstrează că Suceava „este abandonată şi la capitolul sănătate”, şi mai mult, judeţul a ajuns pe ultimul loc pe lista de priorităţi a Guvernului Ponta.

„Degeaba unii oameni politici se caţără pe munca făcută de noi, se pozează şi taie panglici, şi la Spitalul Judeţean şi în altă parte. Ar trebui mai mult să se preocupe de aducerea de fonduri şi de priorităţi, pentru că în spatele meu se vede clădirea Spitalului Judeţean Suceava, care a fost modernizată în cei patru ani de mandat pe care i-am avut ca preşedinte al Consiliului Judeţean”, a declarat Gheorghe Flutur, care a mai adăugat că „îmi exprim nemulţumirea şi îngrijorarea că Suceava este trecută pe ultimul plan ca prioritate a acestui Guvern de la Bucureşti. Probabil că prioritate au judeţele Teleorman, Vrancea, şi mai nou Iaşi. Văd că, mai nou, de la Iaşi se dă ora exactă şi pentru Suceava, iar eu nu pot să accept aşa ceva ca lider politic. Îmi pare rău că în această perioadă se duce o campanie electorală în care se merge cu 15 - 20 de ani în urmă. Mi se pare de doi bani să te ocupi în disputa politică cu adversari fără argumente şi să-i critici şi tu să nu fii în stare să convingi Guvernul tău, cu care te lauzi şi te afişezi pe bannere, să-ţi dea nişte bani să aduci un computer tomograf”.

 

Flutur: Sper ca în parcul din faţa Spitalului Judeţean să nu se construiască un mall

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a subliniat că actuala guvernare USL a blocat şi proiectul de reabilitare şi modernizare a parcului din faţa Spitalului Judeţean. Flutur a spus că acest proiect demarat cât a fost preşedinte al CJ Suceava a fost „blocat şi îngheţat”, motiv pentru care acesta solicită Guvernului şi premierului Victor Ponta să aloce fondurile necesare pentru finalizarea investiţiei.

„Este un proiect de reabilitare care avea în vedere amenajarea unui parc civilizat atât pentru bolnavi, cât şi pentru vizitatori, cu alei, cu bănci, cu iluminat şi cu o fântână arteziană în faţa Spitalului Suceava. Am obligaţia să informez corect opinia publică din Suceava că acest proiect a fost blocat. Nici acest proiect nu se mai face în Suceava. Vă amintesc că înainte de a veni eu preşedinte al Consiliului Judeţean, pe această zonă au pus ochii nişte oameni politici de la PSD, şi se discuta să se facă un magazin. Bine că nu s-a făcut, dar vreau să cred că nu au îngheţat acest proiect pentru că vor să deschidă vreun mall în curtea spitalului judeţean”, a mai spus liderul PDL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur somează Guvernul să deblocheze banii pentru un nou tomograf la Spitalul Judeţean.
 Vizualizări articol: 782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur somează Guvernul să deblocheze banii pentru un nou tomograf la Spitalul Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei