Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2012 - Anul XVII, nr. 233 (5138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Surpriză

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a demisionat din partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele şi purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici, a demisionat din acest partid şi i s-a alăturat lui Mihai Răzvan Ungureanu în Partidul Forţa Civică. Demisia din PSD îi aduce lui Ovidiu Milici şi o candidatură pentru Camera Deputaţilor. El urmează să candideze pentru un post de deputat în Colegiul nr. 9 Vatra Dornei. Milici îl va avea ca principal contracandidat pe actualul deputat din acest colegiu, liberalul Dumitru Pardău.

Prin înscrierea în Partidul Forţa Civică, Ovidiu Milici ajunge practic partener cu PDL, în cadrul Alianţei România Dreaptă. De precizat că Milici a fost unul dintre social-democraţii suceveni care în ultimii ani au criticat dur şi permanent fosta guvernare PDL, atât la nivelul judeţului Suceava, cât şi la nivel central. Noul membru al Partidului Forţa Civică ocupă în momentul de faţă o funcţie de consilier judeţean, la alegerile locale de anul acesta el candidând pe lista USL. După câştigarea alegerilor la nivel central şi local de către USL, Ovidiu Milici ar fi urmat să preia conducerea Agenţiei de Plăţi şi Inspecţie Socială.

În cursul zilei de ieri, preşedintele interimar al Partidului Forţa Civică, Petrică Grigorean, fost candidat independent pentru Primăria Marginea, a confirmat faptul că Ovidiu Milici este candidatul acestei formaţiuni politice în Colegiul nr. 9 pentru Camera Deputaţilor (Vatra Dornei).

 

Milici: „Cred că pot să pornesc un proiect politic nou”

În ceea ce-l priveşte pe Ovidiu Milici, acesta a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că începând cu data de joi, 4 octombrie 2012, a demisionat din calitatea de membru PSD, de vicepreşedinte şi de purtător de cuvânt al PSD Suceava.

„Cred că gestul meu nu trebuie explicat. Sunt sigur că este înţeles de toţi colegii şi prietenii mei şi de toţi sucevenii care mă cunosc”, a spus Ovidiu Milici. El a ţinut să-şi ceară scuze în mod public faţă de toţi cei care au apelat la el şi i-au solicitat sprijinul de când USL a preluat guvernarea centrală şi locală. „Aşa cum mă cunoaşteţi, nu am dat niciodată înapoi în a mă implica în rezolvarea problemelor semenilor mei. Am crezut că va fi mult mai uşor, USL-ul având acum pârghiile de putere. M-am înşelat şi am înşelat şi aşteptările multora deoarece se pare că nimic nu se poate rezolva”, a declarat fostul purtător de cuvânt şi vicepreşedinte al PSD Suceava.

Ovidiu Milici a ţinut să precizeze că motivele demisiei lui sunt numeroase, „şi ar fi mult de spus”, însă a adăugat că vrea să-şi păstreze decenţa şi bunul-simţ faţă de marea majoritate a foştilor colegi din PSD. „Din acest motiv mă abţin de la detalii. Cred că pot să pornesc un proiect politic nou, cred că într-adevăr şi în politică se poate vorbi de onestitate, de respectarea promisiunilor date, de faptul că trebuie şi eşti obligat să nu înşeli speranţele oamenilor care ţi-au dat votul”, a spus Milici.

 

Nechifor îl atacă pe Flutur

După plecarea lui Ovidiu Milici din rândul social-democraţilor, preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a atacat în special Partidul Democrat-Liberal, precum şi pe preşedintele democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur. Nechifor a ţinut să precizeze că organizaţia PDL Suceava, condusă de Gheorghe Flutur, îşi propune că aibă la alegerile parlamentare de anul acesta candidaţi „furaţi” de la PSD sau PNL.

„Aş începe cu Gheorghe Flutur – PNL, Vasile Ilie– PSD, Orest Onofrei – PNL, Mihai Vitcu şi Corneliu Popovici, ambii plecaţi de la PSD. Flutur face ceea ce a făcut întotdeauna, adică fură. La alegerile locale a furat 12 primari în funcţie de la PNL şi PSD, dar acest lucru nu i-a ajutat la nimic pentru că electoratul sucevean ştie să facă diferenţa între cei care fură şi cei care sunt corecţi. Trist este pentru domnul Flutur că nu a învăţat nimic din lecţia pe care i-a dat-o electoratul în vara acestui an. Gheorghe Flutur rămâne ultimul soldat japonez care s-a înfruptat şi el din bunătăţile guvernării PDL, cu o friptură de vită Kobe şi cu un parfum stilat de la MRU”, a declarat Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a demisionat din partid.
 Vizualizări articol: 2474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 11 voturi
Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a demisionat din partid4.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare scofala trimis de
( 5 oct 2012, 11:57:28
Domnul in discutie nu a facut nimic cand era membru PSD.Acuma cand s-a inscris intr-un pseudopartid format dintr-un securist si o unghiera,nu va vace nici macar nimic.
Doar ca ii va curata urechile cu betisorul sefului sau.
1.1  RE: Mare scofala trimis de
( 5 oct 2012, 12:15:10
aici trebuia sa taci Raducule,pe bune .trebuia sa taci !
2.   Roboteii politici trimis de
( 5 oct 2012, 13:21:23
Rau mamii puiule..te-au activat baietii? Omul acesta a muncit 11 ani in partid si la bine si la rau, nu a primit nimic, 2 luni de director la Directia de Tineret si l-a dat afara PNL-ul ca sa isi puna trepadusul, si acu cand i-a venit randul tot cu mosnegii si pupincuristii politici alde Marza si Uricec defileaza PSD-ul?
3.   Dragi tovarasi.. trimis de
( 5 oct 2012, 14:51:06
daca tovarasu Mirza si mai nou tov Catalin ar fi stiu sa-si tina oamenii cu adevarat loiali linga ei acest domn nu ar fi dezertat,Flutur nu a furat pe nimeni.
Omenii in general trebuie motivati ori daca iti dai viata pt partid (cazul de fata) cum ar fi facut dl Milici pt psd,trebuie sa respecti si sa motivezi eforturile si munca acelor oamenii.
in plus tinerii din psd sunt pe cale de disparitie,Tutankamon conduce din umbra.
4.   Comentariu trimis de
( 5 oct 2012, 15:51:41
după mine aici prima dată apare caracterul ”OM” și apoi interesele personale, aici apare un nou ”IUDA” care pe lângă fripturiștii cu obrazul ca opinca, ca alde Ilie, Popopovici, apare mai nou și domnul Milici care și-a dat cinstea pentru un post de candidat de parlamentar..însă până la numărarea voturilor mai este mult.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei