Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2012 - Anul XVII, nr. 233 (5138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Consilierii locali ai PNL Suceava vor acorda audienţe la primărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aleşii PNL din Consiliul Local Suceava vor acorda audienţe la primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, care a arătat că decizia a fost luată în cadrul Biroului Municipal, la propunerea consilierului liberal Daniel Roibu. Băişanu a arătat că fiecare consilier local liberal va ţine audienţe începând de săptămâna viitoare. El a precizat că aleşii locali sunt obligaţi prin regulamentul de funcţionare a Consiliului Local să ţină audienţe, însă acest lucru nu s-a întâmplat în ultimii ani.

„Până în momentul de faţă nici un partid politic din Suceava nu respectat cu regularitate şi cu maximă seriozitate această obligaţie”, a subliniat Alexandru Băişanu, care a mai adăugat că în perioada imediat următoare vor fi anunţate zilele şi orele la care sucevenii pot veni în audienţă la consilierii locali ai PNL. Pe de altă parte, Băişanu a mai spus că va propune ca toţi consilierii PNL să ţină audienţe în localităţile în care au fost aleşi, o astfel de măsură urmând să fie luată şi la nivelul Consiliului Judeţean.

În ceea ce-l priveşte pe consilierul Daniel Roibu, iniţiatorul acestui proiect, acesta a declarat că el va ţine audienţele în fiecare zi de luni, între orele 10:00 şi 12:00, în sala 24 din Primăria Suceava. „Ca şi consilier local încerc să mă aliniez la acel regulament al Consiliului Local. În regulament se spune că fiecare consilier este obligat ca cel puţin o dată la trei luni să acorde consultanţă pentru populaţie. Probabil că o să operăm în sala 24, sala de audienţe a primăriei. Urmează ca şi ceilalţi consilieri, dacă vor să participe la acest proiect, să stabilească zilele în care vor ţine audienţe, în funcţie de programul primarului şi al viceprimarilor”, a declarat Daniel Roibu.

El a mai spus că în ultimii opt ani puterea consilierilor locali s-a diminuat foarte mult, având în vedere că regulamentele de funcţionare a deliberativului nu dau posibilitatea aleşilor să iasă în evidenţă, deşi au fost aleşi de populaţie.

„În situaţia asta o să încercăm să modificăm şi regulamentele de funcţionare a Consiliului Local şi alte documente necesare pentru a funcţiona în avantajul populaţiei care ne-a ales”, a mai spus Roibu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii locali ai PNL Suceava vor acorda audienţe la primărie.
 Vizualizări articol: 774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierii locali ai PNL Suceava vor acorda audienţe la primărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei