Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2012 - Anul XVII, nr. 233 (5138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Prea mult respect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După meciul CFR-ului cu Manchester, Tolo face o referire la comentariul de la Dolce, adăugând ceva aparte, ca la teatru, sorry TVR, dar comentariul lor e mai bun. Păi şi pe-ăia de la Digi cui îi laşi? Nu ştiu dacă ne-am boierit sau ne-am „snobit”, fapt e că acelaşi meci a fost transmis în paralel de trei televiziuni! Adevărul e că unul dintre comentatorii de la TVR era băiatul căruia îi remarcasem vocea bună încă de când era crainic sportiv la Tele7, Bogdan Tomulică îi zice, dar care este un izvor nesecat de platitudini. N-a scos nimic deosebit din el la un meci aşa de ofertant, la fel ar fi comentat şi Bistriţa cu Severinul.

În ceea ce priveşte meciul propriu-zis, nu ştiu cât ţine de cald declaraţia lui Iuliu Mureşan, cum că nu s-au făcut de râs în faţa lui Manchester United. Nu s-or fi făcut, dar şi prea mult respect strică. Nişte jucători, cu cât potenţial au ei, fizic şi tehnic, îşi pot creşte cu procente bune randamentul, atât individual, cât şi colectiv, dacă evoluează curajos. Aşa, dacă stau pierduţi în admiraţie în faţa lui Rooney sau van Persie, iese ce a ieşit. De ce au putut fi englezii împinşi în corzi abia în ultimele minute? Pentru că atunci au înţeles ai noştri să-şi asume riscuri. Dacă facem o comparaţie cu Bate Borisov, nu ieşim deloc bine. Bieloruşii nu sunt Anji să-şi aducă staruri adevărate la echipă, dar au înţeles că trebuie să iasă la bătaie cu oricine. Iar rezultatele sunt senzaţionale, borisovii calcă pe urmele ciprioţilor din sezonul trecut.

Am lăsat la urmă certitudinea Şahtar. Că n-a pierdut la Juve nu mai e de mirare. Şi Anderlecht făcuse un 0-0 la Milan, în prima etapă. Punctul câştigat e acelaşi, totuşi câtă deosebire! Şahtar nu mai e o echipă cu complexe de inferioritate, nu se aşează pe două rânduri pentru a zvâcni pe contraatac. Acum îşi permite să ia jocul pe cont propriu chiar şi într-o partidă cu campioana Italiei, pe tereneul acesteia. După prima repriză posesia era demnă de jocul Barcelonei: timp de aproape două treimi din timp mingea a fost la ucraineni! Iar la final procentul s-a situat undeva pe la 60%. Cu Chelsea va fi ceva mai greu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prea mult respect.
 Vizualizări articol: 1046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prea mult respect0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei