Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 oct 2012 - Anul XVII, nr. 233 (5138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Scandal sexual

Tânăr de 34 de ani acuzat de violul unei fete de 12 ani, luat la bătaie în faţa Poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Scene incredibile s-au petrecut ieri în faţa sediului Poliţiei municipiului Suceava, unde un tânăr de 34 de ani, acuzat că a violat o fată de 12 ani, a fost agresat de către membrii familiei victimei, care erau revoltaţi de faptul că fata lor ar fi fost îmbătată şi apoi batjocorită. S-a întâmplat ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00, când părinţii fetei şi suspectul au fost chemaţi la sediul Poliţiei, pentru a fi audiaţi. Mama tinerei a fost prima care l-a luat la rost pe tânăr, reproşându-i că i-a batjocorit fata. A mai intervenit apoi încă un tânăr, frate cu minora de 12 ani, iscându-se o altercaţie destul de violentă. Câţiva poliţişti ieşiţi din sediu au intervenit şi i-au băgat în sediu pe toţi cei implicaţi.

 

Fata a fost adusă acasă de suspect aproape în comă alcoolică

Trecând peste acest incident ieşit din comun, cazul anchetat de poliţie este cât se poate de grav. Miercuri seară, minora care va împlini 13 ani în luna noiembrie a ajuns la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava, fiind diagnosticată cu intoxicaţie cu alcool. 

Medicul Tiberius Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, a declarat:

„Pacienta în vârstă de 12 de ani adusă la UPU cu suspiciunea de intoxicaţie etanolică. În urma investigaţiilor de specialitate şi după administrarea de fluide intravenos, pacienta s-a simţit bine şi nu a necesitat internare”. 

Mama fetei, Maria Dumitru, a declarat că miercuri seara fata a fost adusă acasă cu o maşină de un tânăr, fiind aproape leşinată.

 „Era în comă, puteam s-o aruncăm în apă că nu ştia ce e cu dânsa. După ce şi-a mai revenit, ne-a povestit că individul a dus-o la apartament şi şi-a bătut joc de ea, mi-e şi ruşine să vă spun ce i-a făcut. La spital fata parcă era drogată, nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea. Am aflat după acea că o luat-o de mai multe ori cu maşina şi noi nu ştiam nimica”.

Fraţii mai mari ai tinerei l-au recunoscut pe tânăr în persoana lui Tudor Filip Ganea, în vârstă de 34 de ani, din Suceava, cel care, de altfel, a fost chemat ieri dimineaţă la sediul Poliţiei municipiului Suceava pentru audieri.

 

Şocant! Cei doi ar avea o relaţie de şase luni

Ieri, minora în vârstă de 12 ani a fost examinată medico-legal. S-a constatat că aceasta nu mai este virgină, însă deflorarea nu este recentă. Din declaraţiile adunate de anchetatori, rezultă că tânărul de 34 de ani şi minora de 12 ani aveau o relaţie de aproximativ şase luni de zile. Cât despre viol, anchetatorii nu au indicii că ar fi vorba de aşa ceva, neexistând nici un fel de urmă de agresiune. Pe de altă parte, starea în care se afla minora când a ajuns la spital duce şi spre varianta unui act sexual fără consimţământul fetei.

Cum este vorba de o minoră care nu are nici măcar 14 ani, inclusiv actul sexual atrage răspundere penală.

În aceste condiţii, suspectul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, dosarul fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Mama minorei a declarat că fata a terminat patru clase, fără a o mai continua şi pe a cincea. Ea este cea mai mică dintre cei 13 copii ai familiei, formată din opt fete şi trei băieţi. 

Membrii familiei minorei au declarat că exclud o retragere a plângerii şi o împăcare şi cer ca poliţia să se implice serios în acest caz şi să ia măsuri împotriva autorului.      

 

Amenzi după altercaţia din faţa Poliţiei

Aseară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava  a anunţat că urmare a altercaţiei din faţa Poliţiei municipiului Suceava, toate persoanele implicate au fost sancţionate contravenţional în baza Legii 61/1991, pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice.  Poliţiştii nu au întocmit dosar penal în condiţiile în care tânărul acuzat de abuz sexual a precizat că nu este decis dacă va depune o plângere penală pentru loviturile primite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 34 de ani acuzat de violul unei fete de 12 ani, luat la bătaie în faţa Poliţiei.
 Vizualizări articol: 9839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Tânăr de 34 de ani acuzat de violul unei fete de 12 ani, luat la bătaie în faţa Poliţiei4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Căcat ! trimis de
( 5 oct 2012, 11:26:04
Nu așa se face. Se ia una bucată cuțit și se taie 3 degețele de la mâna dreaptă, se ia apoi una bucată lemn și se bat ouăle acuzatului după care se dă cu parul la coaste timp de 3-4 minute.
2.   .. trimis de
( 5 oct 2012, 11:43:47
Ia zi in tiganeste ce ai scris mai sus!
3.   ... trimis de
( 5 oct 2012, 11:44:21
Ganea ar trebui acuzat si de ultraj dupa cum l-a placat de politistul in pulover
4.   O cioara doua ciori trimis de
( 5 oct 2012, 11:53:37
pai nu inteleg de ce cioara aia batrana e asa de ofticata , ca la tigani asta e traditia , de la 9 ani se defloreaza
5.   ... trimis de
( 5 oct 2012, 12:01:11
Justitia sa isi faca treaba...nu satra...Cretule ai devenit peste noapte kick boxer?e criza si la hoti?
5.1  RE: ... trimis de
( 5 oct 2012, 18:52:50
PE ACEST ,,DOMN'' IL CRED IN STARE DE CELE DELARATE DE VICTIMA. Fiica mea , majora fiind, a avut o relatie cu el mai mult timp, relatie care s-a terminat de aproape un an de zile. La fel ca si victima ajungea acasa intr-o stare de ebritate grava, iar eu ca parinte , de frica sa nu imi plece pe undeva sau sa faca vreo prostie , fiind foarte indragostita de acest tanar, suportam toate acestea, o ajutam sa isi revina , incercam sa ii dau sfaturi. Ma bucur ca s-a trezit la realitate si nu a mai crezut in minciunile lui. SPER SA SE FACA DREPTATE si nici un copil sa nu ajunga in mreajele unei asemenea persoane. AVETI GRIJA DE COPII NOSTRI !
6.   Rusinos trimis de
( 5 oct 2012, 12:03:48
Un inconstient care pateaza numele tatalui d-nul Ganea si a mamei vitrege d-na doctor Motan- care sunt niste oameni respectabili, intelectuali si cu bun simt , dar se pare ca acest tanar a pierdut tot din ce a primit ca educatie de la parinti. Din cate se aude acest pedofil era casatorit ....atunci ce ii mai trebuia ? ori daca ii trebuia "ceva nou" nu gasea peste 18 ani ? Oricum bine au facut ca l-au linsat si nu conteaza natia acelor oameni . Ca daca acest pedofil ar fi sot de natie mai buna nu facea acest gest rusinos, super deplasat si care a patat numele intregii familii. Pacat de sotia lui si poate o sa se destepte.
SPER SA NU FIE FAVORIZAT ACEST PRESUPUS PEDOFIL DE NUMELE FAMILIEI SALE SI PAREREA MEA CA ACEST OM ESTE UN PERICOL PUBLIC. POATE SA MEARGA SA AMAGEASCA COPILUL ORICARUI DINTRE NOI. OARE DE CE A FOST LASAT IN LIBERTATE ? ASTEAPTA SA MAI RACOLEZE SI ALTE FETITE. RUSINE ! RUSINE ! RUSINE
6.1  RE: Rusinos trimis de
( 5 oct 2012, 16:37:32
Acest pedofil nu este casatorit , este doar logodit ! Tanara (Cerasela) cu care este impreuna de foarte multi ani, stie de modul sau de a opera si unde anume isi duce victimile, iar apropiatii ei sustin ca din prea multa dragoste (oarba) a ajuns sa ii accepte infidelitatile.
7.   FANTASTIC... trimis de
( 5 oct 2012, 12:04:51
Pai hai ca va explicheaza eu...tanarul cavaler care a fost pocnit peste falci de razesul din filmare, este progenitura cea mare a renumite doamne doctor MOTAN. Se pare ca lui Tudorica ii plac a naibii prospaturile, dar bre omule...chiar asa sa le iei direct din maternitate..? Macar trebuia sa o lasi sa-si faca buletin si dupa aia sa atentezi la putzuca de copchila de tigan.
8.   Nah trimis de
( 5 oct 2012, 12:09:56
oare tatuca il scapa?...parerea mea ca DA.
9.   .... trimis de
( 5 oct 2012, 12:17:34
Chiar asa suntem de incuiati?tiganii isi casatoresc progeniturile de la varste mult mai fragede!cum sa nu conteze rasa?chiar fac ei ce vor?nu e etic ce a facut handralaul,insa e scuzabil!ne invart astia cum vor in tara noastra!
10.   Sa-l casatorim cu fata trimis de
( 5 oct 2012, 14:18:31
In cazul de fata nu are nici o legatura faptul ca unii rommii isi casatoresc copiii la varste fragede.Acest individ a profitat de inocenta unei fete in varsta de 12 ani,fara discernamant,pe care...prin metode viclene si parsive,ametind-o cu alcool si poate chiar cu droguri ,a reusit astfel ... sa o pacaleasca si apoi sa isi puna in practica planul diabolic.Merita linsat de membrii familiei,mai ales ca ea era cea mai mica si din cate stiu ... are mai multi frati.Cunosc ambele parti implicate iar familia fetei este una onorabila,de origine romma insa romanizati si civilizati.Locuiesc intr-o casa ingrijita,langa fostul sat de vacanta.Oamenii astia s-au chinuit mult sa ajunga ceea ce au ajuns si nu poate nimeni sa le distruga onoare familiei .... nici macar fiul d-lui Ganea.Om vedea ce urmeaza .... poate chiar o nunta ♥+♥=LOVE .Daca ne uitam bine ... nici inculpatul si nici taica-su nu are fata alba ca neaua ... asa ca nu mai jigniti oamenii ((◠‿◠)
11.   Un pedofil !! trimis de
( 5 oct 2012, 16:26:09
Acest domn este recunoscut in Suceava pentru genul asta de fapte. Este un Don Juan al Sucevei care racoleaza in permanete tinere si este vazut in oras avand mai multe relatii! Dar sa ajunga scu o fata de 12 ani ? ! Rusineeee!!!!
12.   Rusineee !!!! trimis de
( 5 oct 2012, 16:30:03
Sper ca justitia sa faca dreptate ! Bravo fetei ca a avut curajul sa il denunte! Infiderent de ce etnie este , e un copil de 12 ani, care nu trebuia sa ajunga la spital si nici pe mana acestui psihopat!!!
13.   Erroare trimis de
( 5 oct 2012, 16:43:16
Scenele incredibile s-au petrecut in apartamentul pedofilului )),unde un copil de numai 12 ani a fost imbatat cu alcool pana ce si-a pierdut cunostinta iar apoi monstrul cu chip de om a profitat de inocenta si starea sa de neputinta si a avut raporturi sexuale numai de el stiute cu acea fetita care se afla in acel moment intr-o stare vegetativa.
In fata sediului politiei,familia,in speta mama si cativa din fratii victimei,disperati ca infractorul e liber si ca s-ar putea chiar nici sa nu plateasca pentru faptele incredibile ... explodeaza in niste scene de furie , fiind in stare sa-i manance pe pedofilul pervers si numai actiunea rapida a politiei a salvat fiara din valtoarea  ☭ .Deci,jurna coruptia si incertitudine din tara asta naste astfel de scene ... Intr-o alta tara asa ceva n-ar fi fost posibil decat daca unul din fratii victimei s-ar fi lasat arestat,special ca sa ajunga in arestul politiei ca sa puna mana pe monstru .Asadar asteptam fapte .... PEDOFILUL in inchisoare ,sa-l manance lupu`!
14.   Bine Cretzu trimis de
( 5 oct 2012, 16:48:56
Bravo Cezar, trebuia sa-i dai mai tare dar nu in public asa!
15.   Erroare trimis de
( 5 oct 2012, 16:55:11
Scenele incredibile s-au petrecut in apartamentul pedofilului )),unde un copil de numai 12 ani a fost imbatat cu alcool pana ce si-a pierdut cunostinta iar apoi monstrul cu chip de om a profitat de inocenta si starea sa de neputinta si a avut raporturi sexuale numai de el stiute cu acea fetita care se afla in acel moment intr-o stare vegetativa.
In fata sediului politiei,familia,in speta mama si cativa din fratii victimei,disperati ca infractorul e liber si ca s-ar putea chiar nici sa nu plateasca pentru faptele incredibile ... explodeaza in niste scene de furie , fiind in stare sa-i manance pe pedofilul pervers si numai actiunea rapida a politiei a salvat fiara din valtoarea  ☭ .Deci,jurna coruptia si incertitudine din tara asta naste astfel de scene ... Intr-o alta tara asa ceva n-ar fi fost posibil decat daca unul din fratii victimei s-ar fi lasat arestat,special ca sa ajunga in arestul politiei ca sa puna mana pe monstru .Asadar asteptam fapte .... PEDOFILUL in inchisoare ,sa-l manance lupu`!
16.   Monstrul e printre noi )) __ oops ! trimis de
( 5 oct 2012, 16:58:50
 ☭  ϑ
17.   Monstrul e printre noi )) __ oops ! trimis de
( 5 oct 2012, 17:00:05
First Of The Year (Equinox) - Skrillex [OFFICIAL] pe youtobe
18.   Monstrul e printre noi )) __ oops ! trimis de
( 5 oct 2012, 17:04:04
First Of The Year (Equinox) - Skrillex [OFFICIAL] pe youtobe
19.   In sfarsit ..era si timpul.. trimis de
( 5 oct 2012, 21:22:15
Sa ajunga sa aiba o fetita si sa-i faca un prost ce le face el tuturor fetelor,oare cum ar reactiona? Ce ar face? Sa aiba tot asa 12-13 ani? Credeti ca fata asta care din intamplare e de alta etnie,e singura? Nu,nu e!! Bun,haideti sa va spun cate ceva:in primul rand acest nimic Tudor G.(unoi),intradevar are o relatie cu o fata numita Cerasela,relatia are in jur de 9-10 ani,dar in paralel cu aceasta relatie,nimicul prostea sute de fete care il credeau,dar nu orice fata,ci care erau slabe,inalte,frumusele si daca s-ar fi putut si virgine si le droga,le imbata,se culca cu ele,le supunea la perversiuni si avea relatii chiar si de 3-4 ani cu unele dintre ele! Omul,saracul are probleme la mansarda,o batea si pe cerasela aia,o incuia in casa,nu ca nu ar fi meritatlaughing ca si ea e la fel de dusa ca si el ,dar asa ca sa va faceti o idee despre el! Chema fete in casa la el,ascundea tot ce avea legatura cu prietena lui,ca sa nu vada fetililaughing si da-i bataie...doamne la cat de urat e nu stiu cum se uitau la el,dar el s-a folosit intotdeauna de numele Motan si d-na dct.nici macar nu il supurta,Andrei nici atat,e un lesinat de foame si un intretinut care viseaza ca gacica-sa o sa se faca medic si o "sa fie la fel de bogat" ca si dct.Motanlaughing,vise taica,trezeste-te la realitate,ai 34 de ani! Sunt multe de povestit,nu mi-ar ajunge nici 100.000 de caractere! Ideea e ca acest caz ar trebui dat la televiziunile nationale ca sa nu se musamalizeze si sa-l scoata taica-sau ca si el s-a saturat de el,noroc de dct Motan ca l-a angajat la spital ca altfel ar fi fost de-a dreptu' un ratat,oricum nu are nicio pregatire in domeniul in care lucreaza,dar trebuie sa-si castige o paine si el "saracul"laughing. Ar trebui acum sa mearga la politie toate zecile de fete care au fost pacalite de el,sa-si faca curaj sa il denunte,sa-i taie cheful nebun de sex la pedofil,cred ca sunt foarte multe fete care nu au curaj,dar ar trebui s-o faca,ca sa stea inchis sa-i sara impresiile nasosului si mincinosului!
20.   Bine Cretzu trimis de
( 5 oct 2012, 22:01:46
Bravo Cezar, trebuia sa-i dai mai tare dar nu in public asa!
21.   Monitorul nu ar trebui sa ii tina partea pedofilul trimis de
( 5 oct 2012, 23:24:31
Domnilor de la Monitorul de Suceava,acest reportaj este facut special in ai descredita pe cei din familia victimei .Intai prin felul cum ati inceput reportajul ... "Scene incredibile s-au petrecut in fata sediului politiei ,bla ,bla _ cand scenele incredibile s-au intamplat in timpul actelor sexuale ; apoi,fata care "ar fi implinit 13 ani in Noiembrie",si ea are doar 12 ani si iar.... sexul cu un minor in varsta de pana la 14 ani se pedepseste penal.Puteati sa specificati clar,ca sa nu induceti in eroare,ca sexul cu o minora in varsta de 12 ani se pedepseste extrem de grav cu inchisoarea si ca acest individ trebuia sa fie in arest la acea ora si nu pe strada ca sa provoace si sa sfideze familia victimei.... Daca mai lungeati putin reportajul .... ne spuneati ca fata ,care peste catva ani ar fi ajuns la varsta majoratului,a fost externata din spital intr-o stare destul de buna . Cei care doresc sa mai vada reportaje cu pedofilul si taica-su ,sa dea o cautare pe Google la _ Tudor Filip Ganea _ si veti mai gasi un videoclip,in alta ipostaza,tot pe Monitorul ... unde inculpatu` si cu tat-su prezinta o colectie de obiecte vechi si veti intelege de ce si cei de la Monitorul ii tin partea.☜
22.   Ha ha ... trimis de
( 5 oct 2012, 23:34:16
Tanarul nu e tanar )))) ....
Daca stam sa ne gandim ,la 34 de ani putea sa-i fie tata __ multi copii de 12 - 13 ani au parinti a caror varsta e apropiata de cea a infractorului.Deci , nu-l mai favorizati ca nu e un tinerel de vreo 17-18 -19 ani ))) _ la 34 ..... e matur si se apropie cu pasi grabiti de varsta a 3-a )))) ...
23.   :( trimis de
( 6 oct 2012, 04:30:48
MI-E GREATA DE TINE, TUDOR! CRED CA ESTI CEL MAI MARE JEG UMAN PE CARE L-AM CUNOSCUT...ASA LE-AI PROSTIT PE TOATE, NUMAI UNA A FOST CEA MAI PROASTA PT CA A ALES SA RAMANA LANGA TINE.
23.1  RE: :( trimis de
( 6 oct 2012, 17:36:05
Sper sa nu-l mai ierti si de data asta, CERASELA!!!
24.   JK trimis de
( 6 oct 2012, 04:36:48
SCLAVULE!
25.   Tiganii nu fac legea trimis de
( 6 oct 2012, 13:10:14
toate ca toate..intradevar acest tip nu are justificare daca la varsta asta se ocupa cu asa ceva..dar se stie oare cine sunt acesti rromi..?ei daca nu se stie va spun eu ..sunt cei de care ne impiedicam prin piata mare care incearca sa traga vreo teapa cu vreaun telefon ..vreau lant de tabla care pretind ca e de aur etc..cate tepe au dat acesti indivizi si cati oameni au ramas cu buza umflata..si mai pe deasupra mai sunt si sifoni la garda..oare in ce lume traim?..are cineva impresia ca era o sfanta copila asta?dar de ce oare familia o lasa la 12 ani sa dispara de acasa si apoi apar ca a violata????sa fim seriosi nu sunt oameni cu educatie de la care sa ai pretenti...in fine legea sa isi faca treaba ..dar sa o faca in mod egal pt toti...si tot odata ar fi bine sa fie tras la raspundere si membri victimei pt atac pt ca exista niste legi si nu suntem in satra..poate se sesizeaza politia si in cazu asta..
25.1  RE: Tiganii nu fac legea trimis de
( 6 oct 2012, 17:31:56
Stim aproape cu totii cine sunt acesti rromi, intradevar fac ce ai scris tu,dar problema e ca aceasta fata are 12 ani pana la urma iar Tudor are 34 ani! Ce stie un copil de 12 ani, indiferent de etnia lui??? La 12 ani te poate pacali oricine si nasosul... asta a facut! Pana la urma fata nu are nicio vina ca fratii ei se ocupa cu asta,dar nah fac si eu ca tine,parintii trebuiau sa o supravegheze ca in ziua de azi te pacaleste si un frate,daramite un strain care se si ocupa numai cu asta! Oricum diferenta de varsta e de 22 de ani intre ei! El cand avea 22 de ani,ea se nastea,daca o iei asalaughing! Eu spun ca e clar: Tudorica trebuie sa plateasca!
25.2  RE: Tiganii nu fac legea trimis de
( 6 oct 2012, 21:25:56
Cu totii stim cine sunt acesti rromi si totodata si Tudor si Tacsu' mari colectionari mari - de femei , ceasuri, tinichele..( din alea ce vinde si Cretu' )...si le expun ei frumusel la mall in zile mari ,,
26.   Stiti cum se va termina trimis de
( 6 oct 2012, 20:57:01
fratiorii o sa ceara o suma de bani si o sa uite de necaz..cum de altfel nu s-a facut zarva nici cand fata a avut primul act sexual..ca doar familia nu stia si oricum s-a comfirmat ca nu este primul act sexual...dar sunt foarte curios daca politia se sesizeaza si il ancheteaza pe acel cretu..pt ca traim intr-o tara in care sunt niste legi si nu poate o satra sa isi faca legea..ca daca se lua cineva de vreo cioara de a lor si o ataca indata erau la politie la facut plangere si cereau bani prin tribunale..
26.1  RE: Stiti cum se va termina trimis de
( 6 oct 2012, 22:12:11
Normal... e de asteptat,mai ales ca "e foame de bani,e foame de bani baieti"laughing...s-au scos! Macar vreo 13000 de parai sa inteleaga si ei ceva din ei...SA-I IMPARTA LA 13laughing! E de-a rasu', plansu' , dar macar i-a stricat reputatia lui Ganeabig grin!
27.   Pfuaii..Andule trimis de
( 6 oct 2012, 21:18:26
Cretule cere-le bani ! Nu te lasa !!!!!.laughing) Se mai dadea si prietenul tau asta...N-o fi fost fata deflorata in seara aia, ca doar avea relatie cu ,,iubitul'' de 34 de ani de 6 lunilaughing au avut timp ,,prietenasul'' sa tot o defloreze .. iar Tudorica Cel Cu Nasul Mare.. Mare Mincinos Mare pfuuaaiii...ce ii mai plac relatiile ,, asa se mai afiseaza cu fetili prin targ si la toate le promite luna si stele,, Dar bre omule.. s-o intoxici cu alcool in halul asta de ajunge la spital si sa profiti de trupusorul ei de tigancusa de 12 ani ..? !!!!:))
28.   ... trimis de
( 6 oct 2012, 22:17:10
Eu nu o cunosc pe fata...cum poate sa arate frate la 12 ani? Stie cineva? Poate daca e frumoasa si pare mai matura,mai inteleg,dar daca se vede ca e o copila,atunci Tudor e intradevar un PEDOFIL!!! Oare cum mai merge la serviciu sau ce a facut Cerasela("logodnica") cand a aflatlaughing??
28.1  RE: ... trimis de
( 7 oct 2012, 00:37:18
Cerasela..il iarta, ca doar n-a fi prima datalaughing Se stie!. De cate ori l-o prins cu cate una, Ganea cel convingator, i-a spalat putin creierasul ei minuscul si i-a zis ca nu vede bine laughing toate femeile trag de el , ca e si frumos al dracu' si el nu le poate refuza! CERASELA.. asta te inseala pe toate drumurile de o viata !!! ,, du-te ma fata de te controleaza,,ca si tu ca si el ai probleme rau cu psihicu' !. El e un mincinos de meserie..dar tu poate esti recuperabila si ti-o trece de el!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei