Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iul 2012 - Anul XVII, nr. 163 (5068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În timpul Guvernului Ponta

Bălan consideră că România a făcut mulţi paşi înapoi din punct de vedere al credibilităţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan a declarat că sub conducerea Guvernului Victor Ponta, România a făcut mulţi paşi înapoi din punctul de vedere al credibilităţii pe plan extern.

Ioan Bălan a spus că preşedintele României, Traian Băsescu, „şi-a dedicat mandatul” procesului de modernizare a României. „Nu vrem ca, în urma referendumului, România să facă paşi înapoi. Deja prin ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni, România a pierdut din punctul de vedere al credibilităţii. În această campanie avem de apărat România europeană, acea Românie pe care am început să o construim acum opt ani împreună cu instituţiile statului şi cu românii. O Românie care a făcut mulţi paşi înainte, fie că vorbim de justiţie, educaţie, legislaţia muncii, fie că vorbim de aspiraţiile noastre. Asta chiar dacă în cei opt ani de mandat ai preşedintelui, ultimii trei au fost marcaţi de o puternică criză economică, ce nu a pornit de la noi, dar căreia a trebuit să-i facem faţă”, a precizat Bălan.

Pe de altă parte, deputatul PDL de Suceava a arătat că actualul premier al României, Victor Ponta, „a mutat necinstea” la Bruxelles, crezând că acolo sunt oameni cu care discută exact „cum discută el în PSD, adică oameni necinstiţi”. Ioan Bălan a subliniat că Victor Ponta încă mai crede că relaţia cu Bruxellesul poate să mai fie cea din 2004, „când PSD practica un limbaj dublu”.

„România nu a mai minţit în afară şi nu a mai utilizat un limbaj dublu după anul 2004. Domnul Ponta trebuie să înţeleagă în primul rând că trebuie să fie cinstit. Facem apel la domnii Ponta, Antonescu, Voiculescu, Dragnea, să fie cinstiţi în relaţia cu oamenii. Şi nu în ultimul rând, vrem să-i asigurăm pe români că bătălia nu este pentru un scaun, ci pentru valori”, a precizat Ioan Bălan, care a mai adăugat că românii nu sunt ostili adevărului, ci sunt ostili politicienilor necinstiţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan consideră că România a făcut mulţi paşi înapoi din punct de vedere al credibilităţii.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Bălan consideră că România a făcut mulţi paşi înapoi din punct de vedere al credibilităţii3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei