Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mai 2012 - Anul XVII, nr. 119 (5024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

“Armata” tricourilor albe

Piaţa din Marginea, asaltată de susţinătorii candidatului independent Petrică Grigorean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Piaţa din comuna Marginea s-a umplut, ieri dimineaţă, de zeci de tineri cu pancarte, îmbrăcaţi cu tricouri şi şepci albe, cu mesajul „Votaţi Petrică Grigorean!” şi sloganul candidatului independent: „Toţi fac politică. Eu vreau să fac treabă”.

În fruntea „armatei” tricourilor albe se afla Petrică Grigorean, care a explicat şi motivul acţiunii de ieri: „Am venit să le prezint consătenilor proiectele mele şi să discutăm despre ce ar trebui făcut în comună şi care ar fi priorităţile. Alţii –referindu-se la unii dintre contracandidaţii săi –am auzit că se pregătesc să dea de băut prin crâşme. Nu sunt adeptul pomenilor electorale. Pungi, găleţi, mături, băuturi alcoolice sau mai ştiu eu ce, să dea alţii, eu le ofer oamenilor soluţii, iar cei care vor avea încredere în mine vor avea de câştigat pe viitor. La Marginea trebuie făcută schimbarea, mai puţină politică sau chiar deloc şi să ne apucăm de treabă”, a declarat candidatul, împărţind alături de susţinătorii campaniei sale platforma program cu cele zece proiecte pe care şi le-a propus pentru „o nouă comună Marginea”.

„Am realizat după această vizită printre comercianţi că mai trebuie să includ un proiect pe lista mea: modernizarea pieţei agroalimentare, cu tarabe acoperite, grupuri sanitare funcţionale, alei pietruite. A plouat puţin şi deja în unele zone te umpli de glod. Nu e în regulă, la fel cum nu e normal să vinzi legume şi alte produse direct de pe jos. La o asemenea comună ca a  noastră, piaţa ar trebui să arate altfel, şi le garantez eu mărginenilor că aşa va fi”, a punctat Petrică Grigorean.

 

Cont pe Facebook, pentru mărginenii aflaţi la mii de kilometri distanţă de casă

Candidatul independent şi-a făcut între timp şi un cont pe Facebook, unde va posta fotografii şi impresii din campanie. „Platforma de socializare e şi un mod de a comunica cu mărginenii aflaţi la mii de kilometri de casă, pentru ca împreună să schimbăm imaginea comunei natale”,  a precizat Petrică Grigorean  

Şansele ca tânărul independent să iasă primar sunt foarte mari, susţine staff-ul său, însă e nevoie ca fiecare susţinător al lui Petrică Grigorean, al „celor care vor schimbarea în comună” să iasă la vot pe 10 iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piaţa din Marginea, asaltată de susţinătorii candidatului independent Petrică Grigorean.
 Vizualizări articol: 1249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 6 voturi
Piaţa din Marginea, asaltată de susţinătorii candidatului independent Petrică Grigorean4.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aviz protectia consumatorului trimis de
(25 mai 2012, 14:08:03
Lasati politica deoparte facet-iva treaba ca de aia sunteti platiti. Piata din Marginea si Arbore e plina de Ucraineni cu alimentele lor, doctotrita de la DSV si doctoru veterinar din comuna isi iau dreptu si inchid ochi in loc sa-si faca treaba. Ma intreb ce cauta firma lui Sclichi -Comaxodom din Arbore a lui Maxim Ion, in piata cu paine si produse de panificatie pe care le vinde in tarabe construite fara autorizatie si fara sa plateasca vreun impozit sau din bus in conditi in care legea nu permite asa ceva. Pentru cine nu cunoas soferu lui Sclichi isi face treaba mica dupa taraba sau busul cu paine dupa aia pune mana pe paine si vinde la oameni. Rusine ! Cum sa sse faca dreptate ca cei care vin in control isi cer singuri dreptu, pune o mica amenda simbolica la brutarie, amenda pe care o dau domni inspectori in casa pentru a nu deranja muncitorii, umple porbagajele cu cozonaci si treaba e buna controlul a trecut.
2.   Stiu trimis de
( 3 iun 2012, 09:26:57
decand este lumea si pamntul fiecare face cum poate cine-i smecher ....e mereu sus

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei