Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mai 2012 - Anul XVII, nr. 119 (5024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Aproape 15.000 de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite la Bilca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Rădăuţi au descoperit aproape 15.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în două autoturisme parcate în curtea unei gospodării din comuna Bilca.

Potrivit celor afirmate de ofiţerul de presă de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch Seriţan, miercuri după-amiază, un echipaj de la SPF Rădăuţi a identificat în curtea imobilului din proprietatea lui Gheorghe Puha, de 60 de ani, din Bilca, două autoturisme marca Renault Escape, respectiv Mitsubishi Pajero, despre care se deţineau informaţii că fuseseră folosite pentru transportul ţigărilor de contrabandă. Având acordul proprietarului şi în prezenţa martorilor asistenţi, poliţiştii de frontieră au controlat cele două autoturisme şi au descoperit mai multe colete care conţineau 14.586 de pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă Republica Moldova.

În continuarea cercetărilor s-a stabilit că la activitatea de contrabandă participase şi Petru Leviţchi, în vârstă de 21 de ani, din aceeaşi localitate, acesta fiind conducătorul autoturismului Mitsubishi Pajero. În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor doi bărbaţi acte premergătoare cercetării penale pentru săvârşirea infracţiunii de  contrabandă în formă agravantă. Comisarul Poroch Seriţan a precizat că ţigările, în valoare de  aproximativ 117.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două autoturisme au fost indisponibilizate la Punctul de lucru Vicovu de Sus din cadrul SPF Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 15.000 de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite la Bilca.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 14 voturi
Aproape 15.000 de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite la Bilca4.6514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRINDETI PESTII URIASI DIN BILCA!!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
(25 mai 2012, 22:15:49
Se stie bine cine sunt pestii din Bilca,dar dau cu banul si la cat sunt de prosti le merge mintea mai ales pe timp de noapte cand urla la granitaaaaaaaa ca lupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......amaratii pe care i ati prins sunt vai steaua lor,de foame sau trezit ca e mai buna papica la mititica......mare rusineeeeeeeeeeeeeeeeeee......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei