Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mai 2012 - Anul XVII, nr. 119 (5024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Blocaje rutiere

Un sens de circulaţie de pe Calea Unirii, „paralizat” din cauza lucrărilor de asfaltare nefinalizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cozi de maşini pe o distanţă de mai bine de un kilometru, timp pierdut în trafic, consum mai mare de carburanţi şi nu în ultimul rând răbdarea şoferilor şi a pasagerilor pusă la încercare, astfel se prezintă în ultimele zile principala arteră de circulaţie a Sucevei, Calea Unirii.

Cele mai multe probleme de trafic sunt resimţite pe porţiunea cuprinsă între pasajul CFR de la Burdujeni şi sensul giratoriu de la Bazar, unde circulaţia autovehiculelor este “gâtuită” din cauza lucrărilor de asfaltare.

Mai exact, echipele de asfaltare nu au mai reuşit să ţină pasul cu cele de frezare, astfel că a fost decopertat întregul sens de mers dinspre Burdujeni spre oraş, de la sensul giratoriu de după Orizont până la Bazar, fără ca din urmă să se vină cu turnarea unui strat de asfalt.

Chiar dacă la solicitarea primarului Sucevei, la comandamentul de marţi, au fost mobilizate mai multe forţe pentru operaţiunea de asfaltare, vremea a încurcat total planurile constructorilor, care sperau să recupereze întârzierea în cel mult două zile.

Ploile din ultimele zile le-au pus serios beţe-n roate, încât, cu eforturi, abia a putut fi asfaltată o porţiune de drum, de la pasajul CFR până în dreptul Carrefour, pe timp de noapte, când ploaia a mai stat.

Cum ziua li s-a interzis să asfalteze, pentru a nu bloca traficul, iar seara, când se pot apuca de treabă, vin ploile, asfaltarea principalei artere de circulaţie bate pasul pe loc.

În acest timp, şoferii trebuie să se strecoare printre craterele existente pe porţiunea de asfalt decopertată, să circule bară la bară şi să aştepte ca vremea să se mai îndrepte şi să permită asfaltatorilor să intervină pe timp de seară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sens de circulaţie de pe Calea Unirii, „paralizat” din cauza lucrărilor de asfaltare nefinalizate.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.59/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 22 voturi
Un sens de circulaţie de pe Calea Unirii, „paralizat” din cauza lucrărilor de asfaltare nefinalizate4.6522

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PDL trimis de
(25 mai 2012, 12:50:41
Lungu primar!
Flutur presedinte CJ
2.   STAU SI MA MINUNEZ trimis de
(25 mai 2012, 14:18:19
De data aceasta COSTYYYSV il ataca pornografic si sub orice limita a decentei pe Cosmin.Domnule Lungu,inteleg de la sustinatorul d-voastra virulent ca vreti sa faceti ce spune el?
3.   Pavele peste tot vrem... trimis de
(25 mai 2012, 16:27:28
Lungu nu a auzit ca se poate asfalta si noaptea?In occident asa se procedeaza.Dar la tara la Prelipca nu s-a auzit inca de asa o descoperire.Tarane LASANE ca ne-am saturat de tine si de tampiti vostri din pdl.
4.   Asfaltari in bataie de joc, trimis de
(25 mai 2012, 19:26:32
la fel si pe soseaua suceava-falticeni firmele astea de  ☭  nu au tinut pasul dintre decopertarea gropilor si asfaltarea lor si au lasat cratere pe asfalt zile intregi. Daca nu erai atent la craterle alea puteai pierde directia, sa intri pe contrasens sau sa te rastorni in sant. Dar cui ii pasa de siguranta cetatenilor si de masinile acestora?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei