Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mai 2012 - Anul XVII, nr. 119 (5024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Petru Vodă: „Locuitorii din Cornu Luncii nu trebuie să creadă dezinformările unui om care a murdărit comuna”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Cornu Luncii, Petru Vodă, consideră că unul dintre contracandidaţii săi pentru funcţia de primar al acestei comune, Gheorghe Fron, şi-a făcut o ţintă din persoana sa, atacându-l ori de câte ori are ocazia şi reclamându-l nejustificat la toate instituţiile de control. Petru Vodă a spus că, în loc să vorbească frumos despre comuna Cornu Luncii, Gheorghe Fron îl denigrează atât pe el, cât şi pe locuitorii acestei comune. Petru Vodă candidează pentru un nou mandat de primar în Cornu Luncii, din partea PDL.

„Eu m-am ataşat de oameni şi ei de mine. S-a creat o legătură între noi pe care nu o poate rupe nimeni, nici chiar răutăţile frecvente ale acestui om care este contracandidatul meu”, a spus primarul din Cornu Luncii.

Petru Vodă a arătat că în ultimii opt ani, de când este primar, Gheorghe Fron l-a reclamat încontinuu la toate instituţiile statului, respectiv la comisia de abuzuri a Parlamentului României, la Preşedinţie, Prefectura Suceava, Camera de Conturi, Consiliul Judeţean, Direcţia Naţională Anticorupţie sau Garda Naţională de Mediu. Mai mult, Vodă spune că toată arhiva Primăriei Cornu Luncii a fost verificată ca urmare a reclamaţiilor făcute de contracandidatul său, „încât nu cred că a mai rămas vreo hârtie neîntoarsă pe toate părţile”.

„Nu cred că există în tot judeţul Suceava un primar sau o altă persoană publică mai defăimată şi mai jignită de acest om. Şi a făcut acest lucru cu tot ce i-a venit la gură. Şi nu am ripostat niciodată, nu m-am plâns niciodată, cu toate că de multe ori credeam că mai mult de atât nu se poate. Cu toate acestea, am mers înainte şi am făcut treabă, multă treabă, şi oamenii din Cornu Luncii ştiu asta”, a spus Petru Vodă.

El a ţinut să sublinieze faptul că Gheorghe Fron nu a învăţat nimic în toţi anii de când a venit în comuna Cornu Luncii şi nu ştie că, în primul rând, oamenilor nu le place ura, defăimarea, minciuna şi dispreţul, „adică tot ceea ce a făcut el în ultimii ani”.

„Comuna Cornu Luncii este o comună de oameni gospodari şi asta nu pentru că o spun eu. Fac o invitaţie tuturor celor care doresc să treacă prin comuna noastră şi să se convingă. Pe noi nu ne caracterizează toate imaginile cu care acest om ne-a murdărit pe la televiziuni. Locuitorii din comună au fost dezamăgiţi şi revoltaţi de stilul grotesc al acestui om”, a mai precizat Petru Vodă.

Pe de altă parte el, a ţinut să precizeze că, din nefericire, în Cornu Luncii mai sunt persoane care trăiesc sub impulsul fricii, făcând referire la angajaţii Centrului de Neuropsihiatrie din Sasca Mică, instituţie condusă de Gheorghe Fron. Petru Vodă spune că salariaţii centrului sunt ameninţaţi în fiecare zi că vor fi daţi afară din serviciu dacă nu vor vota şi nu îi vor aduce voturi lui Gheorghe Fron.

„Îi înţeleg pe aceşti oameni, pentru că este vorba despre bucata lor de pâine, dar pe această cale doresc să le comunic faptul că nu pot fi daţi afară, aşa cum le promite acest om, şi asta pentru simplul fapt că nu are atribuţii legale în acest sens. Iar astăzi, în 2012, numai ameninţările şi frica nu ne mai trebuie să ne domine”, a mai declarat primarul din Cornu Luncii.

 

Petru Vodă spune că a reuşit să obţină două proiecte importante pentru Cornu Luncii

El şi-a exprimat convingerea că este pentru prima şi ultima oară când trebuie să vorbească despre astfel de subiecte.

„Nu mă caracterizează. Eu îmi văd de treabă la primărie, pentru că am proiecte în derulare pe care trebuie să le duc la bun sfârşit. Iar gospodarilor din comuna mea le doresc multă sănătate, pentru că acesta este cel mai scump dar de la Dumnezeu”, a precizat Petru Vodă.

Nu în ultimul rând, primarul din Cornu Luncii a subliniat că în timp ce Gheorghe Fron l-a reclamat la toate instituţiile posibile, el, cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a reuşit să demareze două proiecte importante pentru această comună.

Petru Vodă a făcut referire la proiectul de 2,5 milioane de euro prin care vor fi construite câte şapte kilometri de reţele de apă şi canalizare, în Cornu Luncii şi Băişeşti, vor fi modernizate două porţiuni de drum cu o lungime totală de şapte kilometri în Brăieşti şi Băişeşti şi va fi construit un centru „after school”.

„De asemenea, trebuie să amintesc de regularizarea râului Moldova, proiect care se datorează preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi care rezolvă o problemă extrem de mare pe care o avea comuna noastră”, a încheiat Petru Vodă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Vodă: „Locuitorii din Cornu Luncii nu trebuie să creadă dezinformările unui om care a murdărit comuna”.
 Vizualizări articol: 1320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Petru Vodă: „Locuitorii din Cornu Luncii nu trebuie să creadă dezinformările unui om care a murdărit comuna”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(25 mai 2012, 13:41:21
Orsicum ce a facut Petru Voda an 8 ani de zile,nu a facut nici un primar din Comuna Cornu Luncii, asa ca.....
2.   Oare? trimis de
(25 mai 2012, 20:26:55
Uite de asta ar trebui sa fie doua posturi de primari .....Ar putea si altul sa se laude cu ce a facut si s-ar intrece intre ei cu adevarat in folosul comunitatii....Nu stiu eu cine este persoana purtatorului de nume domnesc dar toata lumea stie cum au fost cercetate hartiile portocalii....Ati avut SPATE dar daca s-ar mai intoarce hartiile pe toate partile inca o data...de cine ar trebui,ati spune ca e razbunare....desi stiati din manualele de biologie(zoologie) ca fluturasii nu au viata lunga...iar cu o pompa de flit se rezolva mai repede.Sunteti speriati de Fron ca stiti ce poate si a dovedit-o la Sasca asa cum nu ati fi putut-o dovedi dumneavoastra domnule Voda care oricum ati stat 8 ani si ati putea prinde radacini foarte adanci iar postul de primar nu e loc de veci.Nu fitiliti cititorii ca s-ar teme de Fron si de asta l-ar vota ca induceti in eroare.De Fron se tem hotii si puturosii si daca nu si-ar struni angajatii ,ati putea spune cu mandrie ca isi bate joc de asistati si de-atatea ori a fost incoltit de prieteni ca dumneavoastra si nu ati reusit.Ce fel de primar sunteti daca va criticati alegatorii ? Uite,de-asta n-ar trebui sa castigati ca si asa s-a dus carnea de pe ciolan.
Va temeti de Fron? Aveti si de ce fiindca el este capabil in tot ceea ce face si pe orice post ar ocupa .Vorbesc in cunostinta de cauza si ii doresc SUCCES fiindca merita.Este OM cu O mare ....Probabil ca de teama lui si a reclamatiilor sale va puteti lauda cu realizarile ca altfel mergeau si SI MAI BINE fondurile structurale ca in alte parti.....In curand veti afla la ce am vrut sa ma refer...
3.   Clarificari trimis de
(25 mai 2012, 23:18:56
Fron este mitoman si paranoic . Minte si dezinformeaza alegatorii . Umbla prin comuna cu niste tabele , in care daca te uiti si ...daca le mai si crezi , iti faci cruce . Nu toti oamenii din Cornu Luncii sunt asa de creduli cum considera el . In respectivele tabele apar sume evaluate in bani vechi (ROL) , pentru a impresiona cetatenii . Nu ne luati de fraieri , ca nu tine figura , d-le Fron ! De ce nu spune Gh. Fron ca din cauza lui nu s-a aprobat proiectul cu com.Malini prin care se avea in vedere constructia unui pod peste Moldova ? De ce nu recunoaste ca a facut presiuni asupra consilierilor sa nu aprobe proiectul prin care se prevedeau : canalizare , alimentare cu apa , betonat drumuri s. a . ? Mai mult chiar , le-a interzis consilierilor sa se prezinte la sedinta respectiva ! Lasati-o mai moale cu dezinformarea oamenilor , ca oricum NU iesiti PRIMAR ! Va agitati in mod inutil . Locul dvs. nu este in fruntea comunei CORNU LUNCII , d-le FRON !!!
4.   Alegatorul orb..... trimis de
(26 mai 2012, 00:14:28
...sunt persoane anchetate privind alegerile din 2008 si asta datorita acestui ,,mare ,, fron gheorghe si culmea vin alegerile 2012...reclamatii ,ura,razbunare doar prin aceasta se afirma acest ,, domn,,...ii vor ajunge 4 ani sa se razbune daca va iesi primar?Domnul Voda este sustinut si de oameni si de Dumnezeu pt ca este un om bun in adevaratul sens ,este om cu adevarat ,un om rau ca fron nu va ajunge niociodata primar ....zenit informeaza-te mai profund despre cine lauzi...
5.   Adevarul trimis de
(26 mai 2012, 06:26:35
darkangel666 are dreptate .Multe a mai inghitit si a suportat bietul domn PRIMAR VODA . Ori de cate ori a avut ocazia , Fron l-a atacat pe Voda . Doar Dumnezeu va putea face dreptate . Ura si calomnia ii sunt caracteristice lui Fron . Cred ca nici noaptea nu doarme .Mereu face planuri de razbunare . Chiar si in somn !
6.   Ce noroc peste Petru Voda ! trimis de
(26 mai 2012, 15:12:34
Are alaturi oameni ce ii poarta capul si picioarele ca altfel era vai de el , secretara ,Butucel si cei asistati sociali . !Poate da Domnul si pleaca acasa la Humor si de ce nu in statiune la racoare , ca multi bani a bagat in buzunar ! Bafta Domnule Fron si Dumnezeu sa va ajute .Un alegator satul de PDL.
7.   Of!of! trimis de
(26 mai 2012, 22:28:16
Controalele efectate la Primaria Cornu Luncii nu au gasit atatea nereguli precum incearca sa sugereze EDYY13 sau Zenit . Pentru cei care nu mai pot de grija lui Voda ar fi valabila zicala ,,Cine sapa groapa altuia ...."

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei