Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mai 2012 - Anul XVII, nr. 119 (5024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agendă

Măsurile pe care Adrian Arămescu vrea să le adopte în administraţia locală din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, Adrian Arămescu, susţine că are soluţii pentru suceveni, cu programe concrete şi măsuri realiste. În vârstă de 47 de ani şi absolvent a două facultăţi, Adrian Arămescu a prezentat şi o parte din măsurile care trebuie implementate în administraţia publică locală a municipiului Suceava.

În opinia candidatului din partea PP-DD, responsabilizarea cheltuirii banului public ar fi una din priorităţi, în strânsă legătură cu înfiinţarea în cadrul primăriei a unui departament de recepţie şi control a lucrărilor de investiţie în care să se regăsească oameni de specialitate.

Adrian Arămescu spune că trebuie introduse condiţii obligatorii în caietele de sarcini aferente lucrărilor de investiţii prin care executorul trebuie responsabilizat. Acest lucru se poate realiza prin trei măsuri simple: despăgubirea de către constructor a accidentelor datorate stării drumurilor, introducerea unei perioade mai mari, de cinci ani, de garanţie a lucrărilor şi eliminarea contractelor de subantrepriză.

Candidatul PP-DD spune că o altă prioritate este asfaltarea tuturor străzilor şi trotuarelor dintre blocuri şi nu doar a arterelor principale.

De asemenea, scăderea preţului gigacaloriei este o altă măsură importantă care priveşte întreaga populaţie a municipiului Suceava, acest lucru putându-se realiza prin achiziţionarea directă a cărbunelui de la producător, eliminându-se astfel intermediarii.

Scăderea costurilor la încălzire şi suplimentarea acesteia la şcoli, grădiniţe şi creşe prin introducerea şi montarea de sistem ce utilizează energia solară, prin proiecte finanţate de Ministerul Mediului, reprezintă o altă prioritate a lui Adrian Arămescu. Candidatul la funcţia de primar al municipiului Suceava din partea PP-DD este de părere că dezvoltarea oraşului se poate realiza doar prin crearea de locuri de muncă noi, ceea ce presupune atragerea de investitori cărora să li se ofere anumite facilităţi.

„Doresc ca administraţia pe care o propun să se evidenţieze prin eficienţă şi competenţă. Voi înlătura incompetenţa, nepotismul şi favoritismul din toate structurile administraţiei publice locale şi voi atrage fonduri de la firmele private prin încurajarea parteneriatului public-privat, sprijinind astfel investiţiile private pentru a crea noi locuri de muncă. Partidul Poporului Dan Diaconescu este singurul partid care are un program real de guvernare pentru români. Dragi suceveni, vă rog ca în data de 10 iunie să luaţi atitudine împotriva celor care ne-au condus la dezastru timp de 22 de ani prin cheltuirea iresponsabilă a banului public”, a declarat Adrian Arămescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsurile pe care Adrian Arămescu vrea să le adopte în administraţia locală din Suceava.
 Vizualizări articol: 1515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Măsurile pe care Adrian Arămescu vrea să le adopte în administraţia locală din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Visuri...! trimis de
(25 mai 2012, 12:03:01
iaca s-a ajuns si carciumaru asta ...vrea primar ! Aloooo ..! du-te breee nene sa fii primar in ''tara paielor'' nu aici ! La ce vocabular folosesti nici portar la primarie nu ai merita. Spor la visuri !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei