Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mar 2012 - Anul XVII, nr. 64 (4969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Deputatul PD-L Gheorghe Coroamă candidează pentru Primăria Putna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PD-L Gheorghe Coroamă va candida la alegerile locale din 10 iunie 2012 pentru funcţia de primar al comunei Putna. Candidatura deputatului democrat-liberal a fost validată de conducerea Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Coroamă fiind singurul parlamentar al acestui partid care participă la alegerile locale din judeţul Suceava.

Pe de altă parte, liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că în şedinţa de ieri a conducerii organizaţiei judeţene au fost validate ultimele 24 de candidaturi pentru funcţiile de primar. Flutur a arătat că în momentul de faţă, PD-L şi-a desemnat candidaţii pentru toate cele 114 de localităţi ale judeţului. „Avem o echipă care va scote un scor şi mai bun decât la alegerile locale din anul 2008”, a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat că în cursul zilei ieri au fost validate şi candidaturile din partea PD-L ale actualilor primari PSD din Ulma şi Buneşti, precum şi a primarului liberal din Poieni Solca. Liderul democrat-liberalilor suceveni a declarat că, în total, şapte primari PSD vor candida din partea PD-L pentru un nou mandat, respectiv cei din Solca, Dolhasca, precum şi din comunele Vereşti, Ipoteşti, Mălini, Ulma şi Buneşti. Flutur a spus că pe lângă aceştia, şase primari aleşi din partea PNL vor candida pe 10 iunie din partea PD-L, şi anume cei din Câmpulung Moldovenesc, Dorneşti, Horodniceni, Cornu Luncii, Şerbăuţi şi Poieni Solca.

 

PD-L Suceava va merge singur în alegerile locale

Gheorghe Flutur a mai adăugat că lansarea oficială a tuturor candidaţilor PD-L Suceava pentru alegerile locale din luna iunie va avea loc în data de 31 martie 2012. Flutur a spus că în şedinţa de ieri a conducerii PD-L Suceava s-a luat decizia, cu unanimitate de voturi, ca PD-L să meargă singur în alegerile locale din acest an.

„Avem ce să spunem populaţiei şi putem să arătăm ceea ce am făcut în judeţul Suceava”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PD-L Gheorghe Coroamă candidează pentru Primăria Putna.
 Vizualizări articol: 962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Deputatul PD-L Gheorghe Coroamă candidează pentru Primăria Putna1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(17 mar 2012, 12:29:22
Un om extraordinar. va castiga cu siguranta primaria ,oamenii din Putna il iubesc.SUCCES D-LE DEPUTAT!
1.1  RE: Comentariu trimis de
(17 mar 2012, 13:26:20
Iar ai scos capul din nămol, șobolan pupinkurist și analfabet?
1.2  RE: Comentariu trimis de
(17 mar 2012, 14:39:28
Iar ai aparut? Stai sub SCHLOSSADLER , parca e mai bine , tazmanianul e compromis dejalaughing . Sau asta ti-e obiceiul , te certi singur cand n-ai cu cinelaughing
Acum am inteles , tu cred ca esti un frustrat , care n-a realizat nimic in viata asta de c.... si de asta te si legi de toata lumea din jurul tau si faci atac de apoplexie cand vezi ca tineri ca deputatul Coroama au reusit in viata.
1.3  RE: Comentariu trimis de
(17 mar 2012, 14:55:23
Hai sictir, bombalăule!
E a N+1-a oară când îmi asociezi diferite identități.
Așa sunteți voi, dobitocii pupinkuriși, care nu puteți înțelege că amploarea curentului de opinie defavorabil vouă este din ce în ce mai mare.
Ca să nu fiți panicați de perspectiva neagră ce vă așteaptă, atunci reduceți la un numitor comun și într-o singură persoană toți oponenții de opinie.
Este explicabil, din perspectiva unei minți afectate de schizofrenia paranoidă.
(De telefon ai auzit? Dar de fax? Messenger? Mail?
FRAIERE! Nici n-ai habar măcar ce vă așteaptă și ce vi se pregătește!)
1.4  RE: Comentariu trimis de
(17 mar 2012, 15:08:00
Eu nu am spus absolut nimic de căcăciosul acela de Coroamă și sincer să fiu mă doare la doi metri în fața p**ii de ce are de gând să facă.
Sunt curios oare câte puncte ai realiza la e serie progresivă Raven standard. Cred că ești din categoria very low cu IQ-ul sub 75.

Întrucât obișnuiesc să dialoghez doar cu cei ce se joacă seriile avansate (High – Mensa - > 132), cred că voi cere să fiu trecut la specia delfinilor.

Ești atât de prost, dude, încât mi-e rușine că sunt coleg de specie cu tine.
1.5  RE: Comentariu trimis de
(17 mar 2012, 22:11:06
Te văd cam activ pe aici și tot timpul ai o problemă cu oamenii care văd lucrurile drepte. Văd că ești un frustrat că mănâncă chiftele și râgâie după ce bea apă de la chiuvetă. Ar fi bine să-ți măsori cuvintele și să fi un pic mai civilizat.
1.6  RE: Comentariu trimis de
(18 mar 2012, 09:16:44
Hai sictir, Boule!
(ăi fi vreo rudă de-a porcovanului din articol și ți s-a înfoiat orgoliul de trib?)
2.   Comentariu trimis de
(17 mar 2012, 12:37:22
un om cu capul pe umeri ,care a constientizat ca a papat banii statului stand degeaba la Bucuresti 4 ani ba mai mult a contribuit din plin la saracirea poporului lenevind in scaunul comod de deputat.ma asteptam ca si ceilalti parlamentari din suceava,si mai ales ai pdl , sa se inscrie pentru alegerile locale pentru vreun post de consilier local dar nu vad sa aiba curajul sa mai intre in vre-o competitie electorala .oricum pentru alegerile parlamentare sunt ratati din start si s-ar face de tot rasul.mult "succesuri" domnule Coroama.cred ca ve-ti fi cel mai castigat in comparatie cu actualii dvs. colegi daca ve-ţi câştiga postul de primar.
3.   Joianikă, văcuța domnului! trimis de
(17 mar 2012, 14:09:55
Învață întâi să scrii corect românește dacă vrei să te cetească poporul.

1. Orice propoziție începe cu majusculă.
2. La sfârșitul propoziției/frazei tastează punct apoi un spațiu după care începe următorul sofism emanat „din puțul gândirii tineretului emo-bovin”.
3. „… din suceava,si mai ales ai pdl , …” – dacă voiai să faci o pauză în intonație elimină-l pe „ȘI” deoarece „sună ca dracu” – citat din Petrică Roman.
4. Forma corectă a adjectivului nehotărât asociat competiției este VREO.
5. Forma de indicativ prezent, persoana a II-a, plural (formula de politețe) a auxiliarului utilizat la formarea timpului viitor este „VEȚI” și în nici un caz „Ve-ți”
6. Suceava este un SUBSTANTIV PROPRIU și nu vreo străduță de la tine de la Țărănoaia din Vale.
7. Nu-ți cade coroana dacă faci acordul dintre adjectivul „multe” și substantivul determinat – „succesuri”.
8. O siglă a unei formațiuni politice se scrie (de obicei!) cu majuscule – PDL.
9. Vocativul se separă ÎNTOTDEAUNA prin virgulă.
10. Mai pune pe ici, pe colo câteva virgulițe. De exemplu: după „4 ani”, după ”consilier local”, după ”oricum” și după ”parlamentare”.
-
Ia apasă simultan Left Shift+Left Alt să vezi ce se întâmplă!

(P.S. nu te mai da huța de ouțele oamenilor dacă nu vrei să fii faultată!
Sau dacă vrei să comunici în acest mod, fă-o pe feisbuc, mes sau haifaiv!)
3.1  RE: Joianikă, văcuța domnului! trimis de
(18 mar 2012, 21:11:54
De ce nu dai meditatii la limba si literatura romana daca tot te crezi asa destept?
Mai duceti-va dracului cu corectarile voastre, cu fitele voastre de atotstiutori.Ai impresia ca impresionezi pe careva cu listuta ta de corectari? Marii inteligenti unde s-au gasit sa comentezehappy
3.2  RE: Joianikă, văcuța domnului! trimis de
(18 mar 2012, 21:13:02
Am omis o virgula,ia sa vad daca ghicesti undetime out
3.3  RE: Joianikă, văcuța domnului! trimis de
(19 mar 2012, 09:10:36
La mumă-ta la p***ă mai trebuia o virgulă în funcție de care erectitilatea lui taică-tu să ia o pauză de exprimare.
Cum acest semn grafic nu a fost prezent, astfel s-a zămislit pe lume Împărăteasa analfabeților - ALEXANDRAM - fiica intempestivă a virgulei și nepoata coincidentă a orgiei bahice.
4.   Las o mai moale... trimis de
(17 mar 2012, 16:01:58
Ti s au terminat ideile in legatura cu articolul si te iei de cine se nimereste numai sa te bagi si tu in seama. Daca esti asa destept trebuia sa stii ca pe internet nu se foloseste la scriere cuvinte cu litere mari .Sau esti vreun profesor pensionar care inca cauta nod in papura oricui? Daca nu ti convine n ai decat sa nu citesti.Si ca sa ti dau un pic de ocupatie corecteaza ce n am scris sa ti vad inteligenta.A mai fost cineva asa ca tine care le stia pe toate dar l au impuscat in 1989.Astept reactia ta.Probabil niste injuraturi ca de altceva nu esti bun.
4.1  RE: Las o mai moale... trimis de
(17 mar 2012, 16:11:37
Nea Titel!
Nu o lua în nume de rău dar vaca asta de Joianikă se dădea mare deșteaptă acum câteva zile și dădea lecții de moralitate și comportament. Uite cine vorbea.
Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte!
ÎNTOTDEAUNA când întâlnești un prost înfumurat trebuie să-i dai cu șutul în kur și să-i reamintești că e un bombalău.
TU EȘTI PROST, TITELE?
4.2  RE: Las o mai moale... trimis de
(17 mar 2012, 16:26:21
Nu te supara dar nu ma cunosti si deja m ai catalogat prost inseamna ca tu cum esti avand in vedere ca scrii aberatii de foarte multa vreme despre orice.Uite te intai in oglinda si dupa aia arunca in altii cu noroi.Acuma zii ce vrei, nu ma mai cobor la nivelul tau sa ti raspund.
4.3  RE: Las o mai moale... trimis de
(17 mar 2012, 16:49:13
bai ce dracu aveti ca va dati huta de coaiele lui schloss?daca vreti publicitate expuneti-va punctele voastre de vedere nu rascoliti rahatul cu betisorul.Titea esti un bou nu te cunosc nu ma cunosti,sa te f in gura de berbec.de unde dracu ai mai aparut si tu?tu vei fi cel impuscat in 2012 cu momitele bagate in gura.
4.4  RE: Las o mai moale... trimis de
(17 mar 2012, 20:01:13
Fraiere baga ti momitele singur in gura si impusca te ca oricum ai face o tot n ai creier nici cat un gandac.Publicitate va faceti voi astia ,,inteligenti,,care injurati ca ultimii alcoolisti ce sunteti?Citesc de foarte multa vreme ziarul online cam de cand probabil tu erai in clasa 1 si invatai sa folosesti servetelul .Asa ca daca a posta diferite magarii sub diferite nume sub protectia anonimatului e lucrul tau de baza n ai decat sa continui.Si nu stiam ca e ziarul lui tac tu .Scuze ca ti am deranjat prostia mai mult nu mai postez nimic.Din cauza dobitocilor ca tine care au votat cu momitele am ajuns in halul asta pentru ca oamenii culti si de valoare sunt deja in alte tari.Scuze daca te am deranjat. Mm.
4.5  RE: Las o mai moale... trimis de
(18 mar 2012, 09:23:48
Ai dreptate, intelijentule!
De prea multă vreme Igași, Mareani, Funerii, Ebe, Vanghelii decid în această țară.
Tocmai de aceea este timpul ca acestor specimene nefericite să li se spună verde în față - PROSTULE! - și să fie invitați să facă un pas înapoi.
Însă ia dovedește-ți mătăluță nivelul intelectual „excepțional”
Prima dată ia spune care e rezultatul următoarei expresii
6:2(2+1)=?
4.6  RE: Las o mai moale... trimis de
(18 mar 2012, 09:25:47
Apoi ia răspunde matale la un vestit test de „intelijență” (testul lui Einstein).
Iată testul:

1) Există 5 case fiecare de altă culoare.

2) În fiecare casă locuieşte o singură persoană, fiecare de altă naţionalitate.

3) Fiecărui locatar al fiecărei case îi place o anumită băutură, fumează o anumită marcă de ţigări şi deţine un anumit animal de casă.

4) Niciuna din cele 5 persoane nu bea aceeaşi băutură, nu fumează aceeaşi marcă de ţigări şi nu deţine acelaşi fel de animal de casă.

5) Britanicul locuieşte în casa roşie.

6) Suedezul are un câine.

7) Danezul bea cu plăcere ceai.

8) Casa verde se află în stânga casei albe.

9) Locatarul casei verzi bea cafea.

10) Persoana care fumează Pall Mall are o pasăre.

11) Locatarul care locuieşte în casa din mijloc, bea lapte.

12) Locatarul din casa galbenă fumează Dunhill.

13) Norvegianul locuieşte în prima casă.

14) Fumătorul de Marlboro locuieşte lângă cel care are o pisică.

15) Locatarul care are un cal locuieşte lângă cel care fumează Dunhill.

16) Fumătorul de Winfield bea cu plăcere bere.

17) Norvegianul locuieşte lângă casa albastră.

18) Germanul fumează Rothmans.

19) Fumătorul de Marlboro are un vecin care bea apă.

Cine este proprietarul acvariului cu peşti?

Cum ai ajuns la răspunsul tău?
4.7  RE: Las o mai moale... trimis de
(19 mar 2012, 12:48:53
Eu l-am facut si mi-a iesit,si cica 2% pot sa-l faca ,e germanul!
5.   Realizari! trimis de
(17 mar 2012, 16:13:19
Sunt sigur ca acest Coroama o sa iasa primar in Putna! Insa inafara de pensiunile pe care si le-a construit in mandatul de deputat ce alte realizari are? A, sa nu uit, faptul ca a fost votat din partea PNL si apoi a dezertat la pedeli, asta da realizare! Gurile bune spun ca pentru 200000, gurile rele spun ca pentru 2000000. De "ieuro"! Votati-l primar! Poate asa o sa-si construiasca si un hotel!
6.   Este un om iubit! trimis de
(17 mar 2012, 16:37:40
Avand in vedere faptul ca stie sa se faca iubit,va castiga cu siguranta si comparativ cu altii mai si realizeaza ceva...ah,am uitat sa mentionez ca pentru oamenii din jur!Merita sa fie primar,pentru ca este atipic si comparativ cu altii ii pasa si de ceilalti,calitate care e pe cale de disparitie!
7.   Culoarea partidului! trimis de
(17 mar 2012, 16:41:13
Culoarea partidului e nesemnificativa atat timp cat nu esti capabil ca om sa exprimi ceva si sa faci ceva pentru cei din jur,iar primarii din judet sunt alesi pentru entitatea lor ca om si nu ca reprezentant al unei elite,astfel ca domnul deputat merita sa ocupe acest loc,e un om valoros,capabil,foarte tanar desi a ajuns unde a ajuns,si nu in cele din urma are suflet!
8.   ........... trimis de
(17 mar 2012, 19:23:21
Foarte bine face!
9.   .... trimis de
(17 mar 2012, 22:13:18
Atât timp cât d-ul Coroamă are susținere politică și este propus pentru o astfel de funcție, înseamnă că este capabil și populația trebuie să se conformeze.
9.1  RE: .... trimis de
(17 mar 2012, 22:23:11
NU, domnule Coroama, populatia NU TREBUIE SA SE CONFORMEZE ! Pentru asta s-a inventat votul, pentru ca populatia are dreptul sa aleaga, nu trebuie "sa se conformeze"! De conformat va conformati voi, inregimentatii in partid, eu ca om liber fac ce vreau si votez cu cine vreau! Cat despre capabilitatea domnului Coroama - deputatul, vreau sa-mi spui care sunt realizarile pe care le-a facut pentru colegiul unde a fost ales! Sau cate legi a propus! Eu, inafara de pensiunile dumnealui din Putna nu vad alte realizari!
9.2  RE: .... trimis de
(19 mar 2012, 12:42:56
1 Care pensiuni?Sunt mai multe? Eu nu stiu nici macar una,daca nu ai argumente nu deschide gura!Enumera-le,de curiozitate!
2 Si ca sa concentrez substanta ideei tale de conformare,oamenii il voteaza tocmai pentru valoarea lui ca om si ca atitudine ,in nici un caz ca vine din Pdl!Nu mai ataca fara sa stii ce vorbesti,clar?!
3 In timp ce tu comentezi aiurea el a propus mai multe,ca de exemplu:"Proiect de Lege pentru aprobarea unor măsuri de reducere a taxelor, impozitelor şi contribuţiilor sociale în vederea creării de noi locuri de muncă, creşterii economice şi a menţinerii puterii de cumpărare",printre altele.
4 In timp ce el si-a facut treaba atat cat a tinut de el si mereu in intentia de a oferi cetatenilor un trai mai bun tu vorbesti in necunostinta de cauza!
5 Dute tu in parlament si lupta-te cu morile de vant propunand legi pentru binele nostru care sa fie admise,si daca gasesti 1 om ca el la 1 milion care sa-i mai si pese de noi sa ma anunti,eu nu stiu foarte multi ca el!
9.3  RE: .... trimis de
(19 mar 2012, 19:21:56
Domnule BUMERANG, daca il sustii,inseamna ca il cunosti, daca il cunosti inseamna ca stii si de invartelile domnului Coroama,asa ca nu mai fa pe prostul! Vreau sa-ti spun doar atat:
1. Pensiunea de vis-a-vis de Casa Bucovineana, Rustic mi se pare ca se numeste, este a domunlui Coroama, renovata si marita in mandatul dumnealui de deputat. Si stiu sigur ca are cel putin inca o pensiune care nu e pe numele lui, de ce nu e trecuta pe el cred ca nu mai are rost sa discutam!
2. Eu stiu foarte bine ce vorbesc, dumneata stii? Cauta in DEX cuvantul "conformare" si dupa aia mai vorbim! Populatia nu inseamna numai pedeleii sau sustinatorii domnului Coroama, asa ca nu trebuie sa se conformeze nimeni, fiecare voteaza cu cine vrea!
3. Daca eu propun "Proiect de lege pentru starpirea prostilor si promovarea desteptilor" ma baga cineva in seama? Hai sa fim seriosi! Pe sistemul "Sa ne fie bine si sa nu ne fie rau" propune Coroama o lege! Ma faci sa rad! Poate la publicul tinta al pdl-ului functioneaza vrajeli din astea, dar, din fericire, mai sunt si oameni care gandesc cu capul nu cu c.w.rul in Romania !
4. In timp ce Coroama primea bani de la flutur sa dezerteze din PNL eu munceam 12 ore pe zi ca sa am cu ce supravietui!
5.M-as duce in Parlament, ca vad ca se doarme bine acolo, insa din pacate nu le am cu furatul si cu mintitul, cred ca nu ma voteaza nimeni! Si care sunt morile de vant cu care s-a luptat Coroama? Ca a votat la ordin toate legile criminale ale pdl-ului? Daca era atat de persecutat trebuia sa nu treaca la pdl si sa ramana independent, saracutul, el care ne vrea binele si noi nu-l vrem!
9.4  RE: .... trimis de
(20 mar 2012, 12:19:30
Eu inteleg diversiunea creeata impotriva politicienilor,insa ma intreb dumneata cu ce partid tii ,ca independent nu esti!Pai bineinteles ca fiecare are dreptul sa voteze,am zis eu ceva de conformare,eu subliniam doar faptul ca in intentia de a-l alege ca si primar,oamenii il vor vota ca om nu ca reprezentant al unui partid,in cazul de fata pdl,nu stiu cine se conformeaza,nici mie nu-mi place sa mi se spuna cu cine sa votez,dar sincer el chiar merita,eu am fost doar subiectiv!Cat despre pensiuni,atat el cat si alti politicieni au avut si inainte afaceri si vor avea si dupa asa ca nu partidul i-a ajutat exclusiv.,iar daca esti intr-un partid tu trebuie sa ajuti initial acel partid nu sa te ajute el!Daca in timpul mandatului au mancat pentru ca nu puteau muri de foame asta pentru ca au fost in stare sa ajunga in parlament asta e,ce voiai ?!E si asta un loc de munca asa cum ai si tu,si pentru care au fost pregatiti,daca tu maine ai alt job si accesezi o functie mai inalta n-o sa mai mananci,n-o sa te mai imbraci,n-o sa-ti mai platesti intretinerea ?!Si sincer nu ai nici un drept sa-l judeci pentru ca a initiat doar propuneri legislative benefice noua,dar daca nu vrei sa intelegi asta e,cand 10% vor binele nostru si 90% din clasa politica voteaza doar in interes propriu oare asta nu inseamna ca te lupti cu morile de vant?!Unora nici macar nu le pasa sa propuna legi constructive pentru noi,nici macar nu iau in calcul aceasta varianta,dar nu avem cu cine vorbi!
10.   Sluga lui flutur trimis de
(17 mar 2012, 22:40:28
Coroama si-a facut in 4 ani un hotel in Putna.Aceasta e marea lui realizare.Oameni din Putna nu-l vor ca primar.O sa piarda cu brio!!!
10.1  RE: Sluga lui flutur trimis de
(19 mar 2012, 12:21:29
Cum se numeste hotelul daca esti asa informat?Vreau sa merg si eu:))!Asa e cand vorbesti in necunostinta de cauza....Cate prostii mi-e dat sa vad,oricum e amuzant sa vezi cum debiteaza unii:))!
11.   Iesiti la vot trimis de
(19 mar 2012, 08:54:59
Daca vreti sa sanctionati ceva sau pe cineva iesiti masiv la vot. Discutati intre dumneavoastra si votati masiv candidatul care vi se pare cel mai potrivit. Doar asa veti reusi sa sanctionati ciolanarii politici.
11.1  RE: Iesiti la vot trimis de
(19 mar 2012, 13:06:12
Alegerile locale sunt foarte transparente comparativ cu cele la nivel national,asa ca oamenii dintr-o comuna interactioneaza diferit cu un eventual candidat la primarie ,si voteaza in primul rand omul nu partidul,ii intereseaza sa fie un bun administrator ,un bun gospodar,un om in care pot avea incredere si pot simti un sprijin real ,un om care sa-i reprezinte cu mandrie,iar domnul Coroama are toate aceste calitati,si este foarte iubit pentru ca are suflet.Avand in vedere si faptul ca este foarte tanar si a realizat atat de multe pana la varsta aceasta,va castiga degajat,pentru ca merita,si e cel mai bun,e cea mai buna varianta pe care o poate avea orice comuna!Pacat ca sunt doar 10% ca el din toata clasa politica!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei