Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mar 2012 - Anul XVII, nr. 64 (4969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Export

În Israel se va deschide un magazin „Produs în Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că în Israel se va deschide un magazin „Produs în Bucovina”. Flutur a declarat că o delegaţie din Israel a fost prezentă în cursul zilei de ieri în Suceava pentru a discuta detaliile cu privire la deschiderea în Tel Aviv a unui magazin cu produse tradiţionale din Bucovina.

„Din discuţiile avute până în prezent, reprezentanţii firmelor din Israel vor să importe produse tradiţionale din Bucovina în magazine româneşti şi să folosească brandul <Produs în Bucovina>”, a declarat Gheorghe Flutur. El a apreciat că produsele tradiţionale din Bucovina au căutare în Israel, în condiţiile în care în această ţară locuiesc evrei plecaţi din zonele Rădăuţi, Fălticeni sau Dorohoi. Gheorghe Flutur a mai spus că un magazin „Produs în Bucovina” ar putea fi deschis şi în oraşul Haifa din Israel.

Pe de altă parte, şeful Asociaţiei „Produs în Bucovina”, Alexandru Scheul, a spus că produsele tradiţionale din judeţul Suceava sunt exportate în Anglia, Italia, Spania, Cipru şi Belgia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Israel se va deschide un magazin „Produs în Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
În Israel se va deschide un magazin „Produs în Bucovina”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(17 mar 2012, 12:01:35
Cred ca cea mai vanduta carne in Israel va fi carnea de po-rc!laughing)

Din nefericire pentru Dl. Scheul chestia asta nu-i va baga bani in buzunar si tind sa cred ca nici celorlalti comercianti din aceasta asociatie avand in vedere ca evreii manaca cusher si ca nu prea au incredere in produsele facute de alte neamuribig grin

Eh, oricum initiativa merita apreciatahappy
1.1  RE: ... trimis de
(17 mar 2012, 12:22:34
Fluturas..mai bine il trimiti pe Puscasu sa asfalteze pe fishia Gaza si pe Lungu sa puna pavele. Tu nu prea ai ce face acolo ca paduri nu sunt, iar porcii nu prea au cautare.
2.   Uraaa! s-a intors clepsidra ... trimis de
(17 mar 2012, 12:09:10
Ne-au trebuit 100 de ani sa intoarcem clepsidra pravaliilor. Pe la 1900 sau chiar mai devreme Romania era invadata de pravalii evreiesti care vindeau produse straine si indigene in toate satele Moldovei . In unele locuri erau comunitati puternice de evrei care faceau legea comertului , guvernele de atunci fiind chiar determinate sa protejeze consumatorii romani de practicile comerciale evreiesti de vanzare speculativa pe credit , la schimb cu cereale . Bineinteles ca atunci nu exista Israelul ca stat dar evrei erau acolo pe pamantul lor si beneficiau de cerealele achizitionate pe nimic de la noi. Roata istoriei se pare ca exista si o sa fiu convins de asta cand onor dl. Flutur o sa inaugureze un supermarchet cu firma "Produs in Bucovina" , pentru ca banuiesc ca e numai un inceput pentru consumatorii nostalgici de acolo care mai traiesc si e bine ca s-a facut acest demers. Pacat ca la capitolul de prezentare, reclama si lobby am fost repetenti sau am avut profesori tampiti si nici nu vrem sa-i schimbam ca-i politizat sistemul.
Saraca tara bogata ... ei veneau si vindeau o scrumbie sarata la un amarat caruia ii ajungea pentru toata familia pentru ca fiind sarata manca o mamaliga intreaga si bea apa multa dupa asta , platind cu o desaga de graunte chinuit adunate si dosite de gaini, iar noi acum mergem sa le vindem produse traditionale prelucrate autohton si sa aducem macar tehnologie... ar fi un castig !!! mmacar de am avea forta sa sustinem acest demers .
3.   Comentariu trimis de
(17 mar 2012, 12:23:16

era de aşteptat ca cei câţiva producători din bucovina să facă ceva pentru a supraveţui.cui să vândă produselor lor în ţară după ce buzunarele săracilor români au fost ciuruie în ultimii 3-4 ani de jegoşii portocalii.felicitării domnului respectiv că-i ajută în acest demers deşi nu cred că are mari mustrări de conştiinţă că şi el a contribuit din plin la starea în care a ajuns ţara.problema mai gravă pe care o are de rezolvat însă alături de tovarăşii cu care a haiducit în aceşti ani luând de la săraci şi dând la bogaţi este cum va potoli poporul care fierbe în suc propriu şi în scurt timp va da în clocot.

4.   :D trimis de
(17 mar 2012, 12:36:29
Poate vor sa faca trafic cu produse din Bucovina, in Israel. E cam de porc.
5.   Kosher! trimis de
(17 mar 2012, 14:47:59
Păi cam ce produse tradiționale s-ar putea vinde la ebrei?
Căpățână de Botezători pe tipsie cu garnitură de boabe de linte și kusbara.
Hamburger McKidon din azimă nedospită și mană cerească culeasă înainte de sabat.
Friptură de semit neascultător prăjit intensiv la flacăra divină.
Pastramă de berbec substituent Isaaccian.
Drob de miel cu sângele stropit pe ușiorii ușilor.
Sângerete de bebeluș Irodian la tavă.
Frigăruie de potârniche picată mocca din cer.
Aluat nedospit cu untură jertfelnică de pe altarul arderii de tot.
Compot de mere din copacul cunoașterii.

Oferta zilei –la numai 2 sicli - promoție:
Clone de pești siamezi în hârzob cu pâine pentavalentă, multiplicată miraculos și vin de origine hidroilogică.
6.   PTR MCLEAN trimis de
(17 mar 2012, 15:26:53
BINGO!!!
7.   Lucru slab!!! trimis de
(18 mar 2012, 08:03:43
Pai mai Fluturas cu produsele de pork incercati in Mexic mai natarailor!in Israel aveti sanse 0 cine vrea spurcaciunile voastre acolo?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei