Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mar 2012 - Anul XVII, nr. 59 (4964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Flutur: „Eu văd mandatul următor cu raniţa în spate după investitori”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute că viitorul său mandat la conducerea administraţiei judeţene va fi „unul cu raniţa în spate după investitori”. Flutur a spus la Şcoala de Management Politic a Tinerilor din PD-L că în primul său mandat au fost promovate proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii, a fost făcută reclamă judeţului şi au fost consolidate parteneriatele internaţionale pe care le are judeţul Suceava.

„Eu văd mandatul următor cu raniţa în spate după investitori. Degeaba ai făcut apă, canalizare, drumuri, dacă în localităţi nu sunt ferme, unităţi de procesare sau investitori care să fie contribuabili la bugetele locale. Asta este dezvoltarea durabilă despre care se vorbeşte. Şi mandatul viitor va fi mandatul de aducere de investitori, care să creeze locuri de muncă”, a subliniat Gheorghe Flutur.

El le-a spus tinerilor din PD-L că adversarii săi politici şi-au schimbat strategia, renunţând la acuzaţii legate de faptul că nu a făcut nimic în mandatul său.

„Nu mă critică şi nu ne critică pe noi, cei din PD-L, că nu am făcut. Acum au altă strategie. Ei spun că am făcut, dar fie că am făcut prost, fie că nu ştiu ce interese avem. Un exemplu este spitalul judeţean, unde am avut o investiţie uriaşă, iar acum spitalul arată ca o clinică din vest. Şi acum ei nu mai critică că nu s-a făcut, ci spun că avem alte interese, că vrem să-l vindem sau să se privatizeze pe secţii”, a mai spus Flutur. El a arătat că democrat-liberalii trebuie să se obişnuiască cu astfel de acuzaţii, arătând că „vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri”.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a mai declarat că PD-L ar trebui să se comporte ca un partid de opoziţie în judeţele şi în localităţile în care nu se află la putere. El a arătat că democrat-liberalii sunt prea timizi în zonele unde nu se află la putere şi că ar trebui să-i critice mai mult pe cei care conduc judeţele sau localităţile respective. „La nivel local, PD-L este în opoziţie în mai mult de jumătate din ţară. Şi vreau să spun că suntem prea timizi atunci când vine vorba să-i criticăm pe cei care se află la putere. Ei o să spună că nu au primit bani, însă aceştia se aduc şi prin proiecte”, a mai afirmat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Eu văd mandatul următor cu raniţa în spate după investitori”.
 Vizualizări articol: 1889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Flutur: „Eu văd mandatul următor cu raniţa în spate după investitori”3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(12 mar 2012, 11:21:26
Flutur acuma doreste sa concretizeze tot ce-a realizat pana acuma. E un om cu caracter mare si stie ce doreste. Sunt sigur ca dupa alegerilea asta Flutur va aduce foarte multi investitori si va face din Suceava ce nu a facut niciun politician.
2.   Excursie trimis de
(12 mar 2012, 11:33:56
Buna ideea cu raniţe in spate si organizat o excursie. Prima oprire de grup..la Botosani.
2.1  RE: Excursie trimis de
(12 mar 2012, 11:53:10
Prima celula este rezervata pentru Marza, a doua pentru discipolul sau Nechifor. Investitiile sunt absolut necesare in aceat judet. Tot ce a avut mai bun acest judet a fost distrus de ciuma rosie in 18 ani. Acum cand un om a inceput sa faca ceva, si nu numai ca a inceput, dar chiar si face, este criticat pentru asta. Oamenii vor decide la vot. Sa vedem daca se lasa pacaliti de promisiunile goale ale usl.
2.2  RE: Excursie trimis de
(12 mar 2012, 12:06:37
Pai a zis Lazaroiu ca s-a putea sa va aliati cu PSD-ul sau PNL-ul deci sunt sigur ca sunt celule destule ...
2.3  RE: Excursie trimis de
(12 mar 2012, 15:02:51
Spre deosebire de PNL care nu are scru ☭ si nu conteaza cum dar vor la guvernare... PDL nu va face alianta cu PSD nici in ruptul capului, cred ca mai bine se dizolva partidul decat o alianta cu PSD.
2.4  RE: Excursie trimis de
(12 mar 2012, 21:05:57
Chiar daca iti schimbi nick-ul GABI2004 tot imi dau seama ca esti tu dupa cum scrii. Prostia ramine acceasi.
2.5  RE: Excursie trimis de
(16 mar 2012, 17:00:31
MCLEAN, ma uimesti,pe zi ce trece... pe langa muulte alte atribute negative,acum vad ca esti si PARANOIA! NU mi-am schimbat nik-ul.Atat timp cat o sa mai postez pe-aici cu acest nik o voi face pt ca pe mine nu ma plateste nimeni sa postez cat mai multe comentarii pro unul sau altul, si nu imi dedic timpul liber sa ma mut de pe un cont pe altul pt a posta orice prostii numai sa fie postate asa cum o faci tu... apropo,cu cat plateste USL un comment atat de jalnic precum sunt majoritate cel postate de tine?
3.   BUNA TREABA! trimis de
(12 mar 2012, 11:55:07
NEA FLUTURE AI MARE GRIJA S-AR PUTEA SA NU MAI AI RANITA!!!
UNDE AI SA AJUNGI S-AR PUTEA SA TI-O FURE BAIETII!!!!!
UNDE SUNT PADURILE NOASTRE OARE?????????????
3.1  RE: BUNA TREABA! trimis de
(12 mar 2012, 16:59:11
Intreaba-l pe Marza unde sunt padurile. el stie sigur? vezi sa nu uiti sa-l intrebi la prima sedinta
4.   Comentariu trimis de
(12 mar 2012, 12:50:21
modul cum a fost condusa tara in ultimii 4/5 ani a bagat frica in oameni de nu o sa vezi picior de investitor in romania in urmatorii 30/40 ani.vorbesc de investitori seriosi nu de lingaii politicienilor aflati la putere care profita numai de moment si isi bat joc de oameni exploatindu/i ca pe sclavi aparati de acestia.
4.1  RE: Comentariu trimis de
(12 mar 2012, 12:54:46
korect
5.   REGRET? trimis de
(12 mar 2012, 14:02:00
PLECATI DUPA INVESTITORI ENGLEZI,TOV. McFLUTUR SI O'BALAN? SA SE INTOARCA DOAR RANITELE!
5.1  RE: REGRET? trimis de
(12 mar 2012, 21:32:53
Flutur a vrut un moment de luciditate si a spus " Eu ma vad in mandatul urmator in haine vargate si dupa gratii". Astia de la Monitorul au scris gresit...
6.   !!!! trimis de
(12 mar 2012, 14:25:29
Asa este Flutur vrea binele si asa se va intampla. OFTICOSILOR !!!!
7.   MARIAJUDELE trimis de
(12 mar 2012, 15:00:14
Cati bani ti-a luat pentru fonduri nerambursabile? Ce favoruri ti-a facut de-l lingi in (_._) atata?
8.   Comentariu trimis de
(12 mar 2012, 15:43:20
tot nu spune comunistul de flutur cand vom merge pe centura sucevei
9.   PLEACA!!!! trimis de
(12 mar 2012, 15:45:50
Vin alegerile si incepe cu vrajeala fluturas.Sper sa mori in chinuri JAVRA ce esti!
10.   Despre fluturi trimis de
(12 mar 2012, 17:38:07
ce tot pacalesti poporul cu televizorul, precum toate investitiile care sau facut au fost corecte? vrei exemple ? dute la MOARA si verifica lucrarile facute la scoala de la liteni , ce scria in caietul de sarcini si ce s-a facut acolo si cu cati bani? dar stai ca am uitat , ai tai prunci nu invata acolo , ce interes ai avea , dar are interes primarul acestei comune care te sustine cu toate vitele lui , si mai verifica si o casa batraneasca de 40mp, care a fost imbracata in polistiren si cu o culoare pe exterior si un var pe interior , si a mai plecat un miliard tot in interesul partidului , si noua ne spui verzi si uscate de parca tu ai descoperit apa calda , rusine sa va fie excrociloooooooooor.
11.   ??? trimis de
(12 mar 2012, 20:46:00
De ce in urmatorul mandat?Dar in asta ce-ai facut?Ai finalizat cumva groapa ecologica de gunoi de la Moara?De ani de zile strigam ca vrem locuri de munca,ne-ati promis ca veti crea noi locuri de munca.Ne-ati mintit cu nerusinare si acum veniti ca deh,mandatul viitor e cu munca,asta a fost cu furatul...De ce te-am mai crede?Oricum PD-Lul pica,iar Flutur fara spatele PD-L e ca Baisanu...sau ca si cafeaua fara cofeina...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei