Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mar 2012 - Anul XVII, nr. 59 (4964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cu mănuşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Avem un talent remarcabil, ar trebui trecut în CV-uri, acela de a căuta şi neapărat găsi explicaţii pentru orice. Deşi unele lucruri nu au neapărat nevoie de explicaţii, pur şi simplu se întâmplă. Băiatul ăla din poarta Chiajnei e acuzat că s-a umplut intenţionat de penibil la meciul cu Vasluiul, de parcă s-ar acorda bonus la casele de pariuri pentru cât de grotesc se pot încasa golurile. Trebuie să fii de-a dreptul bătut în cap sau inconştient pentru a blătui în halul ăsta. Un act de sinucidere pentru cariera de portar. Încerc să-mi imaginez cum ar decurge un interviu la angajare... -Tu nu eşti ăla care a luat golurile alea la Vaslui? -Stai, dom’ şef, că alea le-am făcut scăpate intenţionat. -Aoleu, nici un amărât de blat nu eşti în stare să faci ca lumea?!

Am un exemplu pentru un gest tehnic ciudat al unui alt portar, la care nimeni n-a încercat măcar să găsească explicaţii. Posibil şi pentru faptul că n-a fost remarcat. Nu e de mirare, noi avem mai mult analişti de declaraţii. La golul trei al lui Athletic Bilbao din meciul cu Man. United, De Gea respinge şutul de la scurt, aleargă apoi în colţul celălalt să blocheze adversarul, plonjează la picioarele sale, dar... invers, adică nu pe direcţia de alergare! Faza poate fi revăzută pe site-ul televiziunii care transmite competiţia (a revenit la sentimente mai bune, doar în faza precedentă nu mai achiziţionase nici o partidă, căci jocul Stelei, se ştie, eclipsează orice alt fotbal!). De Gea a procedat ca un jucător de câmp ajuns conjunctural în poartă, unul fără bagaj tehnic specific. Să fi fost blat?! Că doar n-o fi fost greşeală sau simplă întâmplare!

Avem şi un portar care a fentat orice suspiciune prin simplul fapt că nu a luat gol. Lobonţ a închis în chip magistral poarta Romei la Palermo, s-a văzut că îi era dor să joace, dar asta nu cred că-l va ajuta prea mult, căci etapa viitoare Stekelenburg va fi elegibil după suspendare. Care suspendare se pare că-l ocoleşte la nesfârşit pe cetăţeanul Hart, că altfel n-are cum ieşi puţin şi Pantilimon la lumină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu mănuşi.
 Vizualizări articol: 1001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cu mănuşi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei