Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mar 2012 - Anul XVII, nr. 59 (4964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastase: Nu aş spune că e blocaj în coaliţie, ci că este nevoie de mai mult dialog

Luni, 12 Martie 2012 (19:18:35)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, că nu ar zice că în coaliţie ar fi un blocaj pe tema UMF Târgu Mureş, ci ar spune "că e nevoie de mai mult dialog".

Roberta Anastase a fost întrebată în legătură cu situaţia creată la Camera Deputaţilor prin refuzul UDMR de a participa la lucrări până când va fi adoptată sau nu o hotărâre de guvern privind UMF Tg. Mureş.

"Dânşii au fost, înţeleg, în Camera Deputaţilor şi au înregistrat prezenţa la lucrări. Înţeleg că s-au retras. Cred că e un subiect pe care trebuie să-l discutăm în coaliţie, cu atât mai mult cu cât e pentru mine ceva surprinzător în comparaţie cu abordările de dimineaţă. Mă rog, nu e nimic care să ne impacienteze", a spus Anastase referitor la reprezentanţii UDMR.

Întrebată dacă există un blocaj în coaliţie din cauza UMF Tg. Mureş, Anastase a precizat că nu i-ar zice blocaj. "Nu i-aş zice blocaj, aş spune că e nevoie de mai mult dialog", a răspuns Roberta Anastase.

Ea a evitat să precizeze dacă amânarea şedinţei de vot final din Camera Deputaţilor pentru săptămâna viitoare a fost cerută de UDMR. "Am avut o discuţie cu liderii grupurilor care au susţinut scoaterea de pe ordinea de zi a şedinţei de vot final", a spus Anastase.

Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor s-a ţinut luni în absenţa reprezentanţilor UDMR care au precizat că au primit mandat din partea preşedintelui Uniunii să nu participe la lucrările parlamentului până nu vor vedea dacă va fi adoptată sau nu o hotărâre de guvern privind UMF Tg Mureş.

De la şedinţa Camerei au absentat şi reprezentanţii opoziţiei, care continuă protestul parlamentar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastase: Nu aş spune că e blocaj în coaliţie, ci că este nevoie de mai mult dialog.
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastase: Nu aş spune că e blocaj în coaliţie, ci că este nevoie de mai mult dialog0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dialog: surdul n-aude, mutul nu vorbeste trimis de
(13 mar 2012, 08:32:14
Dna de fier a parlamentului Romaniei a sters pe jos, mai deunazi cu parlamentarii "mincinosi", "lasi", "chiulangii", precum si cu cei "lipsiti de legitimitate morala". Mai sunt valabile si astazi asemenea "aprecieri" in spirit "deontologic"? Nu. De data asta, cu jumatate de gura, pe un ton moale, "trebuie un pic mai mult dialog". Pe langa "minciuna" si "lasitate" (caracteristica oricui se impotriveste pdl-ului), UDMR este si o formatiune ce functioneaza ilegal. Nu sunt permise partide politice pe criterii etnice. In cazul asta, se rezolva doar cu "dialog". In alte cazuri, cu insulte.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei