Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mar 2012 - Anul XVII, nr. 59 (4964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Bălan: „PD-L nu a fugit niciodată de întâlnirile cu oamenii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful de campanie al PD-L Suceava pentru alegerile locale de anul acesta, deputatul Ioan Bălan, a declarat sâmbătă că democrat-liberalii nu au fugit niciodată de întâlnirile cu oamenii. Bălan a fost prezent la Şcoala Naţională de Management Politic a tinerilor din PD-L, acolo unde a spus că PD-L Suceava este în continuare un partid atractiv, lucru demonstrat şi de faptul că zece primari de la USL au ales să candideze pentru un nou mandat din partea democrat-liberalilor. „E o realitate faptul că PD-L la Suceava e atractiv. Dacă în momente grele, partidul, prin reprezentanţii săi din administraţia publică locală şi din Guvern, a trebuit să ia anumite măsuri care au fost nepopulare, dar absolut necesare, noi aici la Suceava am ştiut să ne facem treaba ca administraţie locală. Şi am ştiut să ne facem şi treaba de partid. Niciodată nu am fugit de întâlnirile cu oamenii. Pentru că dacă facem asta, avem probleme când ne întâlnim cu ei la vot”, a declarat Bălan. El a arătat că democrat-liberalii au participat la întâlniri cu electoratul acolo unde reprezentanţii opoziţiei „nu au avut curajul să se arate”. Ioan Bălan a recunoscut există români nemulţumiţi, iar PD-L îşi asumă şi acest lucru, însă electoratul sucevean trebuie să cunoască faptul că în judeţul Suceava administraţia PD-L şi-a făcut datoria. „Poate nemulţumirea unora dintre ei este justificată şi la adresa noastră. Ne-o asumăm. Poate noi în campania electorală din 2008, cu datele pe care le aveam în acel moment, am promis şi am creat nişte aşteptări mult mai mari decât cu ce ne-am putut întoarce înapoi la oameni. Este o realitate. Dar ce trebuie să vedem la Suceava este ceea ce au făcut Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, şi vorbim de ei ca principalii actori politici”, a declarat Ioan Bălan.

 

Bălan: Organizaţia de Tineret a PD-L Suceava este pe podium la nivel naţional

Pe de altă parte, în discursul său susţinut la Şcoala de Management Politic a tinerilor democrat-liberali, Ioan Bălan a spus că din punctul său de vedere Organizaţia de Tineret a PD-L Suceava se află pe podium la nivel naţional. „Chiar cu riscul de a-i supăra pe unii din celelalte organizaţii, vreau să spun că dacă la nivel naţional despre organizaţia de seniori se vorbeşte că e undeva apropiată de podium, organizaţia de tineret cu siguranţă e pe podium. Iar la Suceava am văzut cea mai mare implicare posibilă pe care o poţi vedea la un tânăr”. Bălan a arătat că tinerii din PD-L Suceava au demonstrat că sunt profesionişti, arătând că în judeţul Suceava tinerii democrat-liberali au numeroşi reprezentanţi în conducerile unor instituţii sau ocupă funcţii politice importante. Bălan i-a dat ca exemplu pe viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi, europarlamentarul Petru Luhan, deputatul Gheorghe Coroamă sau directorul Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier, Florin Homicu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan: „PD-L nu a fugit niciodată de întâlnirile cu oamenii”.
 Vizualizări articol: 824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Bălan: „PD-L nu a fugit niciodată de întâlnirile cu oamenii”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
(12 mar 2012, 11:30:14
Asta sa si vazut, nu cred ca exista dubii.
1.1  RE: .... trimis de
(12 mar 2012, 12:11:17
Dar chiar daca fugiti tot va impiedicati..:))
1.2  RE: .... trimis de
(12 mar 2012, 12:27:19
COROAMA...analfabetule...s-a se scrie dezlegat in contextul tau. Exista dubii daca s-a trecut bacalaureatul de catre "elevul" COROAMA cu stiinta sa ( vezi ..aici se scrie legat dar pun pariu ca nu stii de ce) vasta.
1.3  RE: .... trimis de
(12 mar 2012, 14:33:27
PDL nu a fugit niciodata cum fac alte partide...
1.4  RE: .... trimis de
(12 mar 2012, 15:51:30
@ MCLEAN,sa sti tu ca ''s-a'' nu se scrie deslegat pt ca nu vb de un cal ce zburda ''deslegat''.Mai exact tu,(cel care nu prea are treaba cu exprimarea) sa sti ca intradevar in acel context ''s-a'' se scrie cu cratima enteligentule,si nu ne exprimam cu ''dezlegat''!:)))
Acum revenind la subiect, discutiile cu oamenii nu au fost evitate de PDL niciodata!
1.5  RE: .... trimis de
(12 mar 2012, 17:34:09
Pt GABI2004
Atunci cand "sa" se poate inlocui cu "lui" sau "ei"(de ex: Mama sa...)se scrie legat.
În al doilea caz,(Ex: Mama s-a imbracat...) avem două cuvinte: "s-" şi "a". "S-" este o formă redusă a lui "se". "A" face parte din componenţa verbului "a îmbrăcat". Ele se rostesc împreună, în aceeaşi silabă. Cratima arată tocmai acest lucru. Aici "s-a" nu poate fi înlocuit prin "lui" sau "ei"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei