Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mar 2012 - Anul XVII, nr. 59 (4964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

Concurs

Cei mai frumoşi şi talentaţi liceeni au fost aleşi sâmbătă Miss şi Mister Boboc de Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, la Iuliul Mall, cei mai frumoşi şi talentaţi liceeni din judeţul Suceava au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc de Bucovina, în cadrul unui concurs organizat de către Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava. Partenerii asociaţiei au fost Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Iulius Mall, Asociaţia Alecs Group Suceava şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

Concursul a fost organizat cu ocazia aniversării a cinci ani de activitate „EUROACTIV” Suceava şi a constat în desfăşurarea fazei pe judeţ cu toate perechile care au obţinut titlu de Miss & Mister Boboc la nivelul fiecărui liceu din judeţ.

 

Trei probe de concurs

13 perechi de boboci din tot judeţul, Miss şi Mister ai anului şcolar 2011-2012 în liceele în care învaţă, au intrat în competiţia pentru câştigarea titlurilor de Miss şi Mister Boboc de Bucovina. Este vorba despre bobocii de la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, Grupul Şcolar „Vasile Cocea”, Moldoviţa, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Grupul  Şcolar „Oltea Doamna“ din Dolhasca, Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”,  Grupul Şcolar Nr.1 Câmpulung Moldovenesc, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Grupul Şcolar „Iorgu Vîrnav Liteanu” din Liteni, Colegiul de Informatică „Spiru Haret”, Colegiul Agricol Fălticeni şi Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” din Siret.

Evenimentul concurs a fost deschis de către elevii Grupului vocal „Visul Copiilor” al Asociaţiei „EUROACTIV” Suceava, coordonat de profesorul Mihai Greciuc, care au avut un scurt program dedicat Zilei de 8 Martie.

Au urmat apoi probele concursului de Miss şi Mister, iar rând pe rând, bobocii au fost invitaţi în faţa zecilor de spectatori, dar şi în faţa juriului pentru a-şi prezenta ţinutele de zi, pentru a dansa vals, rock&roll şi reggae şi apoi pentru a-şi prezenta ţinutele de seară.

Pauzele din concurs au fost înveselite cu dansuri moderne ale Trupelor Ritm Dans şi Dinamic de la Palatul Copiilor, coordonate de profesoara Mihaela Schiotis, de Grupul Vocal „Visul Copiilor” al Asociaţiei „EUROACTIV” şi de soliştii vocali Anca Elvădeanu, Edi Hanuseac, Cătălina Tătăruşanu, elevi ai Palatului Copiilor coordonaţi de profesorul Mihai Lungoci.

 

Ingrid Bleorţu şi Dragoş Jilavu, Miss şi Mister Boboc de Bucovina

După probele la care au fost supuşi concurenţii şi după o grea deliberare a juriului, clasamentul final i-a declarat câştigătorii titlului de Miss şi Mister Boboc de Bucovina 2012 pe Ingrid Bleorţu, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, şi pe Dragoş Jilavu, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”.

Cea mai bună pereche din concursul de sâmbătă a fost desemnată cea formată din  Larisa Haureş şi Robert Betiuc, de la  Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” din Siret. 

Ingrid Bleorţu şi Octavian Roşu, de la Colegiul Naţional  „Petru Rareş” din Suceava, au fost aleşi cei mai buni dansatori, iar cea mai elegantă pereche a fost formată din  Angela Atănăsoaie şi Claudiu Simioneasa, de la Colegiul Naţional  „Ştefan cel Mare”.

Regia concursului a fost coordonată de profesoara Mihaela Schiotis şi profesorul Mihai Greciuc.

Echipa de organizare a fost compusă din profesorii Constantin Alecsa, Narcisa Ştefănescu – vicepreşedinta Asociaţiei „EUROACTIV”, Cosmin Emanuel Sposob, membru în Consiliul Director „EUROACTIV” şi Florin Burlacu. Spectacolul a fost prezentat de către Andrada Perhinschi şi Codrin Cuciurean, Petru Hartup şi Lorian Popa.

Organizatorii, împreună cu Iulius Mall, au oferit Grupului Şcolar „Iorgu Vîrnav Liteanu” din Liteni un voucher în valoare de 200 de lei, pentru că au avut cei mai mulţi susţinători.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei mai frumoşi şi talentaţi liceeni au fost aleşi sâmbătă Miss şi Mister Boboc de Bucovina.
 Vizualizări articol: 3941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 8 voturi
Cei mai frumoşi şi talentaţi liceeni au fost aleşi sâmbătă Miss şi Mister Boboc de Bucovina4.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(12 mar 2012, 14:05:11
felicitari castigatorilor ...oricum daca se organiza un concurs de MISS si MISTER TZARANI DIN BUCOVINA il cashtigau cu sigurantza cei de la COLEGIUL AGRICOL FALTICENI in frUnte cu MADAM PINTILIE LAURA ...:)))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei