Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mar 2012 - Anul XVII, nr. 59 (4964)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program

Lungu: Primul obiectiv pentru următorul mandat este crearea de 5.000 de locuri de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat în cursul zilei de sâmbătă că principalul obiectiv pe care îl va avea în platforma electorală cu care se va prezenta în campania pentru alegerile locale va fi crearea de noi locuri de muncă. Lungu a spus la Şcoala Naţională de Management Politic a tinderilor din PD-L că îşi doreşte ca în cel deal treilea mandat al său să fie înfiinţate cel puţin 5.000 de locuri de muncă noi.

„Chiar dacă primăria nu le creează direct, trebuie să creeze pârghii, prin acordarea de facilităţi în Consiliul Local, prin promovarea de parteneriate public-private. Şi aici chiar avem mai multe proiecte, în aşa fel încât să creăm locuri de muncă”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că în urma sondajelor şi a chestionarelor făcute în Suceava cu privire la problemele pe care le au sucevenii, 48% dintre aceştia au pus pe primul loc crearea de noi locuri de muncă.

„Noi, ca oameni de administraţie, ca oameni politici, trebuie să venim în întâmpinarea lor. Şi vom veni cu câteva proiecte punctuale, prin parteneriat public-privat, dar şi în zona metropolitană Suceava, în aşa fel să ducem la o creştere a nivelului de trai”, a precizat primarul Sucevei.

Pe de altă parte, Ion Lungu a declarat că sucevenii au înţeles că municipiul Suceava este o prioritate pentru Consiliul Judeţean, instituţie cu care sunt realizate mai multe proiecte. Lungu a spus că în cursul acestui an se vor contura mai multe proiecte importante pentru municipiul Suceava. „Cred că am demonstrat că suntem o echipă la nivelul judeţului. Suntem un tandem validat, Flutur – Lungu. Oamenii s-au convins că în ultimii patru ani oraşul Suceava a fost o prioritate pentru Gheorghe Flutur. Şi împreună, acest tandem, dar şi cu parlamentarii Ioan Bălan, Sanda-Maria Ardeleanu şi Orest Onofrei, putem face o echipă care să ducă la punerea în valoare a oraşului nostru aşa cum a fost odată”, a mai precizat Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: Primul obiectiv pentru următorul mandat este crearea de 5.000 de locuri de muncă.
 Vizualizări articol: 2048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Lungu: Primul obiectiv pentru următorul mandat este crearea de 5.000 de locuri de muncă2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(12 mar 2012, 11:25:08
Lungu, la fel ca Flutur doreste cresterea orasului si sa aduca investitori si sa creze locuri de munca. Bravo lor.
1.1  RE: ... trimis de
(12 mar 2012, 11:49:17
5000 de locuri de munca?? hahahaha...asta nu numai ca e purcificat la fizic dar are si creier de porc.
Dar pina acum de ce nu s-a luptat sa faca locuri de munca? ( aici ii exclud pe sutele de angajati taietori de iarba uscata din Primarie si CJ).
Aaaaa..vin alegerile si incep prostelile electorale.
1.2  RE: ... trimis de
(12 mar 2012, 17:01:03
Mai mclean , pe tine te-a prostit psd-ul de tot . nu vezi pe cine aperi? pe cei care au vandut tara asta. si da, echipa pdl, asta face,scoate tara din c..... in care a bagat-o psd-ul tau.
1.3  RE: ... trimis de
(12 mar 2012, 20:50:24
Marsh ma jigodie. Adica cel pe posteaza impotriva PDL trebuie sa fie neaparat PSD-ist? Esti un cap de sfecla.
2.   5000 ??? trimis de
(12 mar 2012, 12:06:18
Rata somajului in Suceava la sfarsitul lui ianuarie era de 4,89%. Populatia la recensamant, conform declaratiei dl primar era de 91.030 pentru Suceava. Conform calculelor, rezulta ca dupa 4500 de locuri de munca nu vom mai avea somaj in oras. Basca inca 500 locuri de munca in plus pentru somerii din imprejurimi. Hai, lasati-o balta ca macane puternic. Iar incepem sa auzim de mii de locuri de munca, sali polivalente, investitori etc. ?
3.   Acum trebuie locuri de munca ! trimis de
(12 mar 2012, 12:35:19
Trebuia facuta treaba asta de mult tare Domnul Lungu ca eu la 27 de ani sa lucrez la negru si sa iau 7 mil e o rusine si pentru mine si pentru alti , dar problema e ca "voi " astia de sus..ITM si cei care au puterea nu fac verificari si daca le fac stau cu spaga in buzunare si nu ii intereseaza ca nu sunt acte si omu munceste si cine stie daca isi ia si bani. Si acum sunt curios tare ce locuri de munca ne poate da acum ..si de ce nu le-a dat pana acum. Vine caldura si se deschid terasele bine ai face sa se verifice la sange nu care da spaga si sa amendeze sa nu mai angajeze fara contracte valabile.
Si poate cand se incep lucrarile la parcu de agremet pe care vrea sa il faca poate ma angajez si pe mine Domnu Lungu.
Ca la articolu ala cand am postat eu ca ne trebuie locuri de munca au sarit cateva persoane in sus ca " Ce primaru da locuri de munca ? " si acum vad ca ne dahappy
Doamne Ajuta si succes la alegeri Domnu Lungu. Oricum din partea mea ai vot !
3.1  RE: Acum trebuie locuri de munca ! trimis de
(12 mar 2012, 12:53:01
Da-i votul si peste 4 ani tot cu 7 milioane o sa fii in buzunar. Bafta.
3.2  RE: Acum trebuie locuri de munca ! trimis de
(12 mar 2012, 15:30:46
Daca un lucru este clar cu privire la munca la negru este ca,daca ai informatia sau mai rau,muncesti la negru si nu esti pus in regula,trebuie sa reclami aceasta problema,pt ca e posibil sa se stie sau nu,ca societatea x,y are angajati la negru dar daca nu reclami nu poti sa te miri ca nu se iau masuri...copilul care nu plange nu primeste hrana.E simplu,puneti-va in locul inspectorilor ITM,ei fac controale,dar este imposibil sa surprinzi chiar toate societatile cu angakjati la negru pt ca si patronii practica anumite metode de a se salva din sit de genu'.asa ca tu ca angajat care nu esti multumit ca patronul te duce cu zaharelul de azi pe maine...nu ai decat sa mergi si sa reclami si atunci...abia atunci daca nu se iau masuri poti sa ''te plangi'' ca nu s-a facut dreptate.
3.3  RE: Acum trebuie locuri de munca ! trimis de
(12 mar 2012, 18:33:51
hai la primarie cu acelasi salariu,,,,cat crezi ca e salariul mediu...sunt cateva ,,varfuri'' care iau acum undeva la 1500-1600 ...culmea cei care va loviti zi de zi....restu'.....!hai sa vezi cum iti rand in nas toti tiganii...hai sa vezi bazaristii cu 5 clase, ca nu stiu sa scrie numele si prenumele,,hai sa vezi cine solicita ajutoare...hai sa vezi ce inseamna sa se uite toti la tine ca la un ciumat...de ce? pentru ca administratie publica am vrut... ca si facultate ...si nu la suceava!
3.4  RE: Acum trebuie locuri de munca ! trimis de
(12 mar 2012, 20:52:55
Pai pentru treaba pe care o faceti si asa luati prea mult. Beti numai cafele si taiati iarba la ciini. Iesi la constructii si rupe spatele daca vrei mai multi bani.
3.5  RE: Acum trebuie locuri de munca ! trimis de
(12 mar 2012, 20:54:10
Cine te opreste sa-ti demonstrezi profesionalismul in sectorul privat??Toti bugetarii va plangeti, dar tineti cu dintii de culcusul serviciului "la stat"Facultatea ai facut-o probabil la Iasi,la Spiru Haret sau pe la Galati....Dunarea de Jos...sau poate gresesc si ai absolvit la Cambridge sau Westminster???
3.6  RE: Acum trebuie locuri de munca ! trimis de
(12 mar 2012, 20:59:28
A,era sa uit:Ca si functionar public de mare bun simt ar fi sa-ti tii impresiile rasiste si xenofobe pentru tine!Si stii de ce nu fac angajatii din primarie sex la serviciu?Ar fi acuzati de incest,peste tot fini,cumatrii,matusi si nepoti....Siktir si mars la treaba,bugetar puturos!
4.   ... trimis de
(12 mar 2012, 14:28:07
Nu cred ca vor fi 5000 dar o sa se apropie de aceasta cifra pentru ca avem tot ce ne trebuie si investitorii ar putea veni cu usurinta.
4.1  RE: ... trimis de
(12 mar 2012, 20:53:42
mare prost esti
5.   Ingrijorator: va exista "urmatorul mandat"? trimis de
(12 mar 2012, 15:51:13
Noi ne gandeam ca "oficialitatile" sa mai si raspunda pentru faptele lor. In loc de asta, nu, "vom face si vom drege", ca, pana acum, ce-au avut de facut... E drept, nu mai este Elena Udrea, cu postele ei de 17000 euro. Din banii astfel economisiti, se vor crea 5000 locuri de munca. N-avem curaj sa intrebam cu ce salar vor fi platiti, daca facem impartirea. N-avem curaj sa intrebam daca "vor fi platiti". "In cel deal" treilea mandat (ca asa se scrie, mai nou) nu vom vedea decat un munte portocaliu. De minciuni. Presedinte umilit, asta nu s-a simtit.
6.   VRAJEALA... trimis de
(12 mar 2012, 15:58:09
Stie ca nu o sa-l mai voteze lumea si o da din nou in vrajeala PORCUL.Cine vine sa investeasca la noi in oras daca nu avem macar drumuri decente.Mi-am rupt masina in gropile din oras.10 mil am bagat in ea.Cine imi da mie bani astia inapoi?Tu PORCULE?
7.   Comentariu trimis de
(12 mar 2012, 20:27:32
si unde creaza Lungu in Suceava 5000 de locuri de munca....?????....Oameni buni...sunt 5000 de locuri de munca...nu 50,nu 100.....ar trebui construite vreo 10-15 fabrici mari....si oricum,asta e asa,vrajeala pentru campania electorala... ☭&nbs
8.   Idiot,pnt idioti trimis de
(13 mar 2012, 07:29:58
Ai dreptate Lungule,dar 5000?nu ai cum,in schimb probabil la cele max.100 de locuri care vor fi create,in urma urmatoarelor investitii,care bineinteles vor fii luate de fratiorul dumitale,si cel mult inca 2 firme agreate,fratiorul va da antrepriza,unor firme mediocre de prin brasov,ploiesti,care culmea,utilaje si tot calabalacul le inchiriaza tot de la noi din sv,plus ca vin cu max.20 muncitori,restul sunt zilieri de la noi din sv,si cum si in sv sunt atat de multe firme la fel de mediocre,de ce nu dati o sansa celor de aici?stea sunt locurile de munca pe care le vei creea,deci lasane lungule,cu povesti genul

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei