Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mai 2011 - Anul XVI, nr. 115 (4713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atribuţii

Flutur va coordona evaluarea numirilor în funcţie făcute la propunerea PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L, liderul democrat-liberalilor suceveni Gheorghe Flutur, va coordona acţiunea de verificare a numirilor în funcţii publice făcute în urma propunerilor PD-L. Anunţul a fost făcut de preşedintele PD-L, Emil Boc, în urma primei şedinţe a noului Birou Permanent Naţional al acestui partid.

În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Flutur, acesta a spus că verificările vor fi intransigente, iar cei care nu performează trebuie să facă un pas înapoi.

„În prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional, preşedintele partidului a propus responsabilităţi, prima dată pentru prim-vicepreşedinţi şi urmează pentru vicepreşedinţi. Pentru mine au fost câteva foarte importante pentru partid. Şi mă refer aici, în primul rând, la resursa umană a PD-L. Tot ceea ce înseamnă politica de promovare a resurselor umane şi de verificare a celor din funcţii publice. Nu am de gând să lucrez singur, ci în echipă. Lucrăm şi la un cod de conduită în interiorul PD-L. Eu vreau să existe criterii de integritate atunci când promovăm oameni susţinuţi de PD-L în funcţii publice, dar şi pentru tot ceea ce înseamnă candidaţi pentru alegeri”, a declarat prim-vicepreşedintele PD-L.

El a adăugat că verificarea persoanelor din funcţii publice propuse de PD-L trebuie să fie o activitate permanentă. Flutur a mai declarat că persoanele din funcţiile publice care nu au performanţe trebuie să facă un pas înapoi.

„Nu am idei preconcepute. Dar eu cred că trebuie să fim foarte realişti, pragmatici şi fără sentimente. Pragmatici în sensul că PD-L trebuie să gireze pentru oameni competenţi şi nu altceva. Aici trebuie intransigenţă şi foarte multă fermitate. Pentru că tot ceea ce este rău se trece în contul PD-L şi nu vom accepta acest lucru”, a mai spus prim-vicepreşedintele PD-L.

 

Flutur coordonează şi comisiile de specialitate din PD-L şi relaţia cu filialele din teritoriu

Pe de altă parte, în urma şedinţei BPN a PD-L, Gheorghe Flutur a primit ca atribuţii şi coordonarea relaţiilor cu filialele partidului din teritoriu, precum şi activitatea comisiilor de specialitate ale PD-L.

„Al doilea resort foarte important de care răspund este legat de relaţia cu filialele din teritoriu. Tot ceea ce înseamnă plecarea în teritoriu a oamenilor noştri, inclusiv parlamentari şi miniştri. Iar a treia activitate este cea legată de comisiile de specialitate. PD-L are cele opt comisii de specialitate, printre care sănătate, educaţie, agricultură, politică externă, mediu de afaceri, justiţie. Şi dorim să înfiinţăm aceste comisii în fiecare judeţ şi, dacă este cazul, la nivelul localităţilor”, a spus Flutur.

El a adăugat că democrat-liberalii care vor fi invitaţi la televiziuni pentru a susţine activitatea PD-L vor beneficia de expertiza comisiilor de specialitate.

„Orice om care pleacă la televizor să susţină partidul trebuie să fie foarte documentat, cu poziţia partidului şi cu soluţiile pentru domeniul respectiv. Vrem să profesionalizăm partidul”, a încheiat prim-vicepreşedintele PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur va coordona evaluarea numirilor în funcţie făcute la propunerea PD-L.
 Vizualizări articol: 431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur va coordona evaluarea numirilor în funcţie făcute la propunerea PD-L5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Guta trimis de
(18 mai 2011, 12:20:57
Chine mai crede in vorbele voastre?//?
2.   Flutur si evaluarile....!! trimis de
(18 mai 2011, 12:22:22
Dom,nule presedinte, ceea ce afirmati d-avoastra....nu ca pare hilar...dar deja starneste rasul...curcilor de langa mine....! Poate in saptamana premergatoare depunerii candidaturilor.....! Cat despre functii...mi-e si sila sa-mi amintesc....!!! O sa trimiteti toti fostii candidati la primarii...esuati si adusi sub aripile voastre protectoare, sa candideze din nou....!!!! Vai ce curajos sunt...Chiar sunt ff dar ff curios cate voturi o sa va aduca...plebea....multinationala ca doctrina...olosita la CJ si Prf. Cred ca sigur.....cineva va trebui sa-si depuna mandatul dupa analiza rezultatului alegerilor locale ( ...caci la cele parlamantare...n-o sa mai aveti cu cine merge)...Oare cine-i persoana...ne putem imagina....??? Si stiti de ce...?? Ptr ca cca 40-50% dintre...plebe, deja au negocierile la zi cu PSD, PNL...chiar si cu UDMT si PNTCD... Ha, ha, ha...abia astept...!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.   Comentariu trimis de
(18 mai 2011, 14:34:24
DAR LA ANGAJARE NU LE-AI LUAT DREPTU ACUM CEEE EVALUARE LE MAI FACI MARE VRAJEALA AI IN CAP-UL TAU HAI SA VEDEM MACAR UN SINGUR EXEMPLU D-NULE PRIM VICE NATIONAL CACI ALFEL NU MAI PUPI UN MANDAT [este doar prerea mea] TU FA CE VREI MESERIASULE.......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei