Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 feb 2011 - Anul XVI, nr. 31 (4629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Variantă

Parlamentarii PD-L de Suceava susţin comasarea spitalelor de psihiatrie din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Parlamentarii PD-L de Suceava vor să corecteze decizia Ministerului Sănătăţii, de a comasa două spitale de psihiatrie din judeţ cu un spital municipal, respectiv orăşenesc. Deputatul PD-L din colegiul Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc, Dan Gabriel Gospodaru, a declarat că în urma unei analize interne în cadrul organizaţiei PD-L Suceava s-a stabilit ca, luni, parlamentarii democrat-liberali suceveni să-i propună ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, ca Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc să se unifice cu secţia Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava şi cu Spitalul de Neuropsihiatrie de la Siret, sub umbrela celui din Câmpulung. Dacă propunerea ar fi acceptată, spitalele de psihiatrie din Suceava şi Siret ar deveni secţii exterioare ale spitalului psihiatric din Câmpulung Moldovenesc, un proiect care datează din 2006, al medicului psihiatru Alexandru Paziuc.

Explicaţia dată de deputatul Gospodaru pentru susţinerea acestei propuneri a fost aceea că, la ora actuală, unitatea spitalicească din Câmpulung este cea mai bine cotată din ţară printre instituţiile de profil şi că doctorii Petronela şi Alexandru Paziuc, care conduc activitatea în acest spital, au capacitatea de a atrage bani din proiecte europene.

 

Mutarea secţiei Psihiatrie de la Suceava la Câmpulung, un proiect din 2006 al doctorului Paziuc

„Este un început de reformă, nimic nu-i bătut în cuie. Se caută în continuare formulele cele mai bune. Spitalul de la Câmpulung este cotat, la ora actuală, ca cel mai bun din ţară şi noi propunem să se comaseze cele trei secţii, să fie un singur spital, cu conducerea la Câmpulung. Este propunerea pe care noi o facem luni, ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, şi secretarului de stat Cristian Irimie, ca spitalele de psihiatrie din Suceava şi Siret să fie secţii externe ale spitalului din Câmpulung. A mai fost o astfel de propunere din partea doctorului Paziuc, în urmă cu câţiva ani”, a spus Gospodaru, care a mai precizat că „în proiectul doctorului Paziuc este vorba şi de bani; în cadrul unor programe europene pe care le are în derulare, aduce şi mai mulţi bani”.

Prin comasarea spitalelor de psihiatrie cu cele municipale şi orăşeneşti, directorii celor din prima categorie îşi pierd funcţiile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentarii PD-L de Suceava susţin comasarea spitalelor de psihiatrie din judeţ.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parlamentarii PD-L de Suceava susţin comasarea spitalelor de psihiatrie din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 8 feb 2011, 11:22:18
Priveşti în oglindă fără să recunoşti
Trupul firav ce se holbează la tine
Trăieşti în salturi şi’n jur împroşti
Eşti pacientul ce nu se face bine

Claviatura coastelor reliefate
Te surprinde , nu te’ai privit de mult
Aritmetica fetişă nu mai poate
Să’mpingă absurdul la absurd

Îţi consumi secundele furate aiurea
Priveşte’te pe tine , nu prin tine !
Nu vei copacii , te’ncurcă pădurea
Te amăgeşti că’i bine ... da’ nu’i bine
2.   Acolo le este locul trimis de
( 8 feb 2011, 12:41:53
am auzit ca si grupul parlamentarilor...orange din regiunea bucovina vor fi comasati la spitalul de psihiatrie din campulung pentru ca prindeau iarna...... fluturasi
3.   Spitale de psiatrie trimis de
( 8 feb 2011, 14:39:21
PDL istii ar trebui să fie mai atenți cu spitalele de psiatrie deoarece după ce au în cap ușor pot ajunge la o tabără de .... glumeți, cea mai aproape de Suceava ar fi cea de la Costîna...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei