Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 feb 2011 - Anul XVI, nr. 31 (4629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Donţu i-a asemănat pe PD-L-işti cu nişte extratereştri portocalii care trăiesc într-un univers paralel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Social-democraţii suceveni i-au criticat din nou pe democrat-liberali, dar de data asta luând-i peste picior. Preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Ovidiu Donţu, i-a comparat pe PD-L-işti cu nişte extratereştri portocalii care trăiesc într-un univers paralel, arătând că ţara trebuie să scape cât mai repede de ei pentru a putea ieşi la lumină.

„De la bun început vreau să vă reamintesc faptul că şi Vaticanul a recunoscut existenţa extratereştrilor. Şi noi ştim asta. România este ţara unde există foarte multe dovezi ale existenţei lor. Românii sunt victima întâlnirilor de gradul trei. Ce ştim noi faţă de alţi europeni este faptul că extratereştrii nu sunt verzi, extratereştrii sunt portocalii.  Ei trăiesc pe teritoriul României, dar într-un univers şi timp paralel”, a spus Donţu.

Extratereştrii portocalii, a adăugat Donţu, sunt urmaşii lui Traian Băsescu şi au ca steag naţional un tricolor format din patru culori. „Extratereştrii sunt urmaşii lui Traian Băsescu, au ca steag naţional un tricolor format din patru culori, iau lumină de la Udrea şi nu de la Mormântul Sfânt. România este singura ţară din lume în care se moare în mină pentru că lipseşte o investiţie de un milion de euro, dar se inaugurează o telegondolă care costă 10 milioane de euro. România este ţara unde în momentul în care se anulează impozitul de 3% dispar 200.000 de firme şi când se readuce acest impozit mai apar numai 25.000 de firme”, a afirmat preşedintele executiv al PSD Suceava. Ovidiu Donţu crede că România, sub guvernarea democrat-liberală, trăieşte momente mai grele şi mai periculoase decât cele dinainte de 1989, fiind de părere că numai războaiele au făcut mai mult rău românilor decât actuala putere.

„Este momentul premergător unei mari bătălii care trebuie duse cu toate forţele. Cu siguranţă avem puterea de a duce lupta şi de a câştiga”, consideră Donţu.

„Crăciun în Bucovina”, luat la criticat de PSD-işti
 În altă ordine de idei, preşedintele executiv al PSD Suceava a anunţat în conferinţa de presă de luni că departamentele partidului au finalizat analiza asupra proiectului administraţiei judeţene „Crăciun în Bucovina”, ajungând la concluzia că acesta a fost „un eşec lamentabil”. Potrivit lui Donţu, gradul de ocupare a pensiunilor şi hotelurilor de Crăciun a fost de doar 40-50%.

„La Vatra Dornei gradul de ocupare a fost între 40-50%. Dovada, un interviu la radio Orion din Vatra Dornei, unde administratorul complexului Bradul- Călimani şi cel al hotelului Intus au precizat că gradul de ocupare a fost de 40-50%. Unde mai pui faptul că pensiunile din Vatra Dornei au trebuit să se încălzească cu radiatoare. La Câmpulung Moldovenesc gradul de ocupare a fost de 20-30%, la Vama au fost pensiuni care nu au avut nici un turist de Crăciun. La Suceviţa gradul de ocupare a fost tot de 20-30%. E drept pensiunile mari au clientelă proprie de foarte mulţi ani pentru că lucrează cu tur-operatori externi şi au un grad de ocupare mai mare. La Humor au fost ceva mai mult turişti, dar acest lucru prin implicarea primarului Ursaciuc. Gheorghe Flutur a maximizat numărul de turişti pentru a-i creşte cota în ceea ce înseamnă promovarea sa în funcţie în PD-L la nivel central”, a mai spus Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu i-a asemănat pe PD-L-işti cu nişte extratereştri portocalii care trăiesc într-un univers paralel.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Donţu i-a asemănat pe PD-L-işti cu nişte extratereştri portocalii care trăiesc într-un univers paralel5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 8 feb 2011, 11:20:19
Aş vrea aceste timpuri să le criogenez
Şi să le dezgheţ,pentru vizionare,peste o sută de ani
Şi’atunci ( dacă voi fi ) să le vizionez
Şi să mă minunez cât am fost de prostovani

Cum am putut suporta lipsa de stil
De perspectivă ... dar abundentă de minciună ? !
Cum ai putut , sucevene , să fii aşa umil
Cu un entuziasm de sorgintă infantilă
Să’i ţii pe ăştea’n mână
Să te umilească , să’ţi fure de la gură ?

Voi râde , poate .... sau / şi voi plânge
Că n’am strigat ( acu’ 100 de ani ) AJUNGE ! ! !

2.   Fata de extra. trimis de
( 8 feb 2011, 12:54:41
voi plangeti psed-eilor care a-ti furat timp de 15ani din banul public.
3.   Marinarule! trimis de
( 8 feb 2011, 18:44:39
Mai intai invata sa scrii si dupa aia fa o pauza de gandire, altfel devii ridicol, mai marinarule. Ai uitat de ce-au venit astia ai tai? Au venit cu Dreptatea si Adevarul si au adus, de fapt, Hotia si Minciuna. Stii cumva pe ce loc e acum Romania intre tarile UE la coruptie? De asta-ti zic ca ar fi mai bine sa inveti sa scrii mai intai si dupa aia sa taci.
4.   Bati campii , puisor trimis de
( 8 feb 2011, 21:38:59
Dontu ? Cine e Dontu? Si ce produce el? Poate matreata sau ......da , da , paduchi lungi. Of course.
5.   Iar Dontu? trimis de
( 8 feb 2011, 22:13:34
Dontule banuiesc ca citesti (si postezi) comentarii pe aici, tu cum te simti cand toata lumea te face in toate felurile ori de cate ori mai scoti cate un 'rahatel ' pe gura?! tu si Virginel Iordache..sunteti antipatici. nu ati castigat niciodata alegeri de orice fel in judet, nu ma intereseaza in interiorul psd-ului ci la bataie acolo la voturi. Mai scoateti cate o perla si va injura lumea brusc. Daca o iau pe articol/numar de comentarii/injuraturi la adresa voastra sunteti la acelasi nivel cu Lungu si Flutur dar voi nu ati condus Primaria sau consiliul judetean(voi= tu si cu Virgin Iordache). Cu oamenii astia vrea PSD sa castige alegerile in judet? aa si inca ceva, nu vreti sa incetati cu prostiile astea gen:' pana si vaticanul a recunoscut ca nu stiu ce..' ce e asta domnule, ai solutii pt populatie sau vrei sa arati tu ca ai auzit de Vatican. Tipic politrucilor romani: barbologie ieftina , cu iz comunist. Si voi reperzentati generatia tanar ??
5.1  RE: Iar Dontu? trimis de
( 8 feb 2011, 22:15:05
'Si voi reperzentati generatia tanar ?? ' corectez 'reprezentati generatia tanara' am vrut sa scriu
6.   Punctul pe I trimis de
( 8 feb 2011, 22:19:14
tocmai asta este...vor sa conduca tot aceeiasi derbedei. din fericire pentru noi sucevenii ca asta nu a castigat nici o alegere nicaieri si nici nu va castiga...Doamne ajuta!
7.   Apropo.... trimis de
( 8 feb 2011, 22:21:15
ce-i cu bretonu ala suflecat?
7.1  RE: Apropo.... trimis de
( 8 feb 2011, 22:34:57
Buna buna asta 'breton suflecat'rolling on the floor , si pe deasupra nici nu a trecut de pubertate cred , vad ca are puf in loc de sprancene
8.   Total eronat trimis de
( 8 feb 2011, 23:02:46
de azi, acesti porto-extraterestrii sunt galbeni ca s/au umplut de kk-at de la cazul PASAT,ha ha ha .......deja incep sa se dezintegreze in atmosfera

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei