Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 oct 2010 - Anul XV, nr. 246 (4537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mesaj

PSD Suceava anunţă declanşarea ofensivei politice pentru recâştigarea puterii în judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni au anunţat, prin vocea vicepreşedintelui organizaţiei judeţene a partidului, Ovidiu Milici, declanşarea ofensivei pentru câştigarea alegerilor locale şi generale la nivelul judeţului. Milici a declarat că la şedinţa Ligii aleşilor locali ai PSD care a avut loc recent la Bucureşti a fost stabilit un set de 14 măsuri care vor fi implementate la nivelul tuturor organizaţiilor şi care vor conduce la succesul social democraţilor.

„E vorba în primul rând de unificarea activităţilor de organizare şi aici spun că vom asigura o mai bună comunicare între centru, teritoriu şi organizaţiile noastre locale. Apoi resursele umane şi gestionarea carierei politice şi spun că gestionarea carierei politice pentru fiecare membru de partid va fi făcută într-un mediu eficient, stimulativ şi transparent. O altă măsură se referă la introducerea conceptului de campanie electorală permanentă, urmând ca între alegeri membrii şi simpatizanţii noştri să fie în permanent contact cu cetăţenii, pentru a le aduce la cunoştinţă intenţiile şi programele noastre”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava.

Milici a arătat că, în perioada următoare, la nivelul organizaţiilor locale va demara programul „un candidat-un proiect”. Mai exact, candidaţii pentru funcţiile de consilier local, judeţean, primar, preşedinte de Consiliu Judeţean, deputat, senator sau europarlamentar vor pregăti câte un proiect de dezvoltare pentru comunitatea căreia i se adresează pentru a-i da votul. O altă măsură care va fi pusă în practică de social democraţii suceveni se referă la înfiinţarea unor cluburi de dezbateri la nivelul fiecărei organizaţii locale a partidului.

Ovidiu Milici a întărit faptul că social democraţii suceveni sunt determinaţi să recâştige puterea în judeţ, subliniind că oamenii ar trebui să ştie că „orice zi cu PD-L la putere e o zi pierdută pentru România”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava anunţă declanşarea ofensivei politice pentru recâştigarea puterii în judeţ.
 Vizualizări articol: 792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
PSD Suceava anunţă declanşarea ofensivei politice pentru recâştigarea puterii în judeţ4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei