Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 aug 2010 - Anul XV, nr. 204 (4495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Bălan reclamă atitudinea „neprietenoasă” a lui Berceanu faţă de Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, reclamă atitudinea „neprietenoasă” a ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, faţă de judeţul Suceava. Bălan a declarat că nemulţumirea sa este legată nu atât de capacitatea lui Berceanu de a gestiona ministerul, ci din cauza „modului superior prin care transmite anumite posibilităţi ale ministerului pliate pe cererile autorităţilor judeţene”.

El a reamintit că în timp ce majoritatea autorităţilor judeţene au cerut ministrului Transporturilor sprijin pentru îmbunătăţirea anumitor căi rutiere, autorităţile sucevene au solicitat refacerea căii ferate ce leagă Suceava de Ucraina şi care a fost afectată de inundaţii. Parlamentarul democrat-liberal a mai arătat că ministrul Transporturilor nu a fost de acord nici cu modernizarea drumului european E 85 de la Roman spre Siret, motivând că are „o altă optică” ce viza construcţia unei autostrăzi, care însă nu s-a concretizat, şi că în ceea ce priveşte Aeroportul Suceava, acesta nu sprijină modernizarea acestuia.

„Dacă e să-i reproşez ceva, este atitudinea neprietenoasă faţă de judeţul Suceava”, a spus Bălan. El a subliniat că în partid există o nemulţumire faţă de activitatea unor ministere, precizând că se aşteaptă ca, la întâlnirea de miercuri a grupurilor parlamentare PD-L cu premierul Emil Boc, să se facă o evaluare serioasă a activităţii ministerelor şi miniştrilor.

„Aşteptăm ceea ce ni s-a promis, o evaluare a miniştrilor şi ministerelor”, a menţionat Bălan. El a spus că la această întâlnire nu trebuie să se plece cu idei preconcepute sau cu soluţii deja luate.

„Este o certitudine că există o stare de nemulţumire din partea partidului faţă de unele ministere, cu atenţia îndreptată asupra managerilor acestor ministere, asupra miniştrilor”, a mai spus Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan reclamă atitudinea „neprietenoasă” a lui Berceanu faţă de Suceava.
 Vizualizări articol: 805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Bălan reclamă atitudinea „neprietenoasă” a lui Berceanu faţă de Suceava4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ? trimis de
(31 aug 2010, 13:48:39
Acest Balan a uitat de care parte este. Cu adica "Aşteptăm ceea ce ni s-a promis, o evaluare a miniştrilor şi ministerelor"? Pai voi ati promis tarii ca asta faceti. Ori ai uitat ca voi faceti parte din grupurile parlamentare ale PD-L si ca urmare voi fateti acea asa zisa evaluare? Si mai uiti ca guvernul trebuie sa dea seama parlamentului al carui membru esti! Sau iarasi veniti cu ideea ca ati fost la putere, ati dus-o bine, sunteti mai bogati, ati fi vrut sa faceti cate ceva dar nu ati putut din cauza lui ceilalti care s-au opus?
2.   Curiozitate trimis de
(31 aug 2010, 18:02:41
Sunt curios la viitoarele alegeri, ce mamama dracului o sa mai promita?!
Salariile le-au marit,locuri de munca cat cuprinde,pensionarii zburda de fericire,spitalele la standare europene,drumuri mai ceva ca-n Germania; nu cred ca le-a mai ramas ceva de facut, asa ca poporul imbuibat si nerecunoscator n-o sa-i mai aleaga.Pacat!
3.   S-a trecut la alta faza? trimis de
(31 aug 2010, 20:36:53
De promis nu mai are rost sa se chinuie vreunul dintre cei de la putere fiindca nimeni nu-i mai crede. Si atunci? Se trece la o alta abordare propagandistica, de tipul acuzarii unuia si altuia? Ar mai avea vreun efect dupa rezultatele catastrofale ale acestor guvernari ale multiplelor cabinete Basescu-Udrea-Boc? Sa fim seriosi!
4.   Falsul portocaliu trimis de
(31 aug 2010, 21:01:18
de vreo 3 zile "ororabilul" Balan este pe prima pagina in Monitorul ,atat in editia scrisa cat si cea electronica iar baietii sunt numai ochi si urechi la ce se comenteaza, nu cumva sa scape ceva si sa se supere monseniorul. Oare chiar asa inteligent e de trebuie sa fie pe prima pagina? sau altul este motivul? prietenii stiu de ce

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei