Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 aug 2010 - Anul XV, nr. 204 (4495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Scandal şi acuzaţii

L-au urmărit în trafic şi i-au snopit tatăl în bătaie, pentru că a avut tupeul să-i depăşească

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr din municipiul Suceava susţine că trei indivizi necunoscuţi l-au luat la bătaie şi i-au băgat tatăl în spital, după ce, aflat la volan, a depăşit maşina în care se aflau agresorii, aceştia urmărindu-l până la casa părinţilor săi.       

Sorin Şovea (26 de ani) se afla  ieri dimineaţă, în jurul orei 8:30, la volanul maşinii personale şi, împreună cu soţia sa, Mirela, se deplasa spre locuinţa tatălui lui, din Sălăgeni, comuna Dumbrăveni.

La un moment dat, aproape de casa tatălui său, pe un drum de câmp, a observat în faţa sa un VW Golf, care circula cu viteză redusă, motiv pentru care l-a depăşit şi şi-a continuat drumul.

La puţin timp, povesteşte Sorin Şovea, a observat că şoferul de la maşina pe care tocmai o depăşise a accelerat şi îl urmărea.

Nu a dat importanţă, spune el, crezând că sunt nişte tineri teribilişti din sat.

Când a ajuns pe uliţa din faţa casei tatălui său, însă, din VW Golf au coborât trei tineri necunoscuţi care au tăbărât pe el şi au început să-l lovească.

„Când am deschis portiera, m-am trezit cu un picior în piept.... <Te crezi pe autostradă?>, mi-a spus unul dintre ei. Am reuşit să ies din maşină şi am fugit în ogradă să iau un par, ceva, să mă apăr. Între timp, însă, alertat de strigătele soţiei,  a ieşit din grădină tatăl meu, iar ei l-au luat la bătaie. Până când am revenit eu, deja tata era plin de sânge, pe jos, iar ei au luat-o la fugă”, povesteşte Sorin Şovea.

Agresorii, continuă tânărul din Suceava, şi-au abandonat autoturismul la faţa locului, iar el a sunat la 112 să vină o salvare şi poliţia.

„A venit un poliţist, prin cimitir, prin grădină, pe jos, cu mâinile goale... <Da’ ce s-a întâmplat?>... foarte pasiv aşa.... Mi-a spus că de ce nu i-am bătut, că nu are ce să le facă”, erau revoltaţi cei doi soţi şi pe atitudinea agentului care a intervenit la apelul 112.

Din câte se pare, agresorii ar fi acuzat faptul că în momentul depăşirii ar fi sărit o piatră de pe drum şi le-ar fi crăpat parbrizul.

„Să presupunem că ar fi aşa, nu e motiv să ataci un om, să-l omori din bătaie”, replică şi Mirela Şovea, soţia lui Sorin Şovea.

 

Anchetă la poliţie

Sorin Şovea şi tatăl său, Viorel Şovea (59 de ani) au ajuns la „Urgenţele” Spitalului Judeţean, acesta din urmă fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi traumatism coloană lombară, medicii legişti urmând să se pronunţe asupra numărului de zile de îngrijiri medicale.

Fiul victimei şchiopăta, însă medicii i-au spus că nu e nimic grav.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, a declarat că, ieri după-amiază, s-a primit plângerea depusă de Sorin Şovea privind agresiunea de la Sălăgeni şi că s-a demarat o anchetă în acest caz.

„Nu putem şti deocamdată cine are dreptate sau nu în acest caz. Vom face cercetări şi vom stabili împrejurările în care a avut loc agresiunea, urmând a fi identificate şi celelalte persoane implicate”, a explicat inspectorul principal Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului L-au urmărit în trafic şi i-au snopit tatăl în bătaie, pentru că a avut tupeul să-i depăşească.
 Vizualizări articol: 1251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
L-au urmărit în trafic şi i-au snopit tatăl în bătaie, pentru că a avut tupeul să-i depăşească4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sclav trimis de
(31 aug 2010, 19:06:45
Bai baiatule..cum poti sa spui asa ceva:))...ti'ai lasat tatal in fata la 3 tarani idioti..pentru a cauta un par...doamne...cum poti asa ceva...si probabil baietii aveau dreptate intr'o singura privinta..pe drum de tara nu se merge ca "pe autostrada"...te'ai mutat la bloc si ai uitat de unde ai plecat;))....rusine sa iti fie ca ti'ai lasat tatal de unul singur..si pe deasupra si in varsta...nu gandesti..sincer..
2.   Hmm trimis de
(31 aug 2010, 20:17:50
te cam pasc ghinioanele..acu un an ai aparut la ziar ca ai facut un accident la policlinica
 ☭ ://www.moni
si totusi...plin de muschi asa cum esti si cum te crezi, sa iti lasi batranu sa isi ia omor ?
rusinica
3.   Noi suntem de vina trimis de
(31 aug 2010, 20:32:57
Suntem o tara de dobitoci care ne facem singuri legea din cauza sistemului,ca bine zice Mirce Badea ce zice indiferent ca a sarit o piatra in geam asta nu le da dreptul sa sara la bataie trebuia sa sune ei primi la 112 dar astai Romania noastra si cei ce-au postat comentarile cred ca fac parte din ea, ori atat ii duce capul.
3.1  RE: Noi suntem de vina trimis de
(31 aug 2010, 22:08:15
Si politia ce sa faca?
4.   Pt Broscar si Xicsx trimis de
(31 aug 2010, 21:28:40
bine ca sunteti voi smecheri, cam aiurea din spatele unei tastaturi sa faci comentarii de astea, dar odata si odata cand o sa va ceara mama sa duceti gunoiul, poate patiti si voi o faza de asta din senin si atunci mai vorbim de reactia voastra de moment. Nu prea merge in realitate 3 contra 1 da nah, dream onhappy
Ideea era ca pentru o piatra in geam nu se face atata caz. La chestii de astea se ajunge din incultura dar nu s-o dus zilele in sac nici pentru cei treihappy
5.   Broscar,xicsx trimis de
( 2 sep 2010, 04:55:54
Broscar nu inteleg ce legatura are mutatul in cazul asta.la bloc s-a nascut.eu stiu ca se poate depasi si pe drum de tara!se pare ca ai ceva personal cu el!si tu si xicsx...sper doar sa fiti sanatosi si voi si parintii vostri!crede-ma ca nu ati vrea sa treceti prin asa ceva!eu zic sa va uitati si la video atasat aici sa va mai lamuriti..cu lasatul tatalui..si fugitul!oricum e urat sa vorbesti de rau pe cineva din spatele calculatorului!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei