Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 aug 2010 - Anul XV, nr. 204 (4495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apel către politicieni

Bălan: „Să nu coborâm mai jos decât este percepţia faţă de politician pentru că aproape nu mai e loc”

Marţi, 31 August 2010 (14:32:11)

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a lansat un apel către întreaga clasă politică în vederea folosirii unui limbaj civilizat şi a unor mesaje corecte şi normale pentru a nu duce în derizoriu actul politic şi administrativ. „Atragem atenţia spre lucruri mărunte iar lucrurile importante, de esenţă, fundamentale ne scapă”, a arătat Bălan. El îi invită pe liderii opoziţiei, dar şi pe colegii săi de partid la un dialog constructiv şi le solicită să lase deoparte interesele personale şi de grup, chiar dacă este afectată într-un fel sau altul viaţa personală a fraţilor şi rudelor unora dintre ei care lucrează în sistemul bugetar. „Ca simplu cetăţean care astăzi se informează din mass-media locală văd în aceste zile o acutizare a atacurilor politice atât din partea puterii cât şi din partea opoziţiei. Se transmit mesaje cu jumătate de gură, se transmite faptul că unii ştiu ceva despre ceilalţi dar nu spun acum, ci la timpul potrivit, unii spun „lăsaţi că avem şi noi dovezi despre ce aţi făcut când aţi fost voi la putere”. Ca om politic vreau să constat lipsa subiectelor reale, pe de o parte, iar pe de alta dorinţa de a ieşi cu titluri de primă pagină. Cred că din acest joc pot pierde şi unii şi ceilalţi. Sub nici o formă nu se realizează punctaje. Tot acest joc contribuie la decredibilizarea politicienilor, a partidelor şi eu îi invit atât pe liderii de opoziţie cât şi pe colegii mei de partid în aceste momente destul de grele pentru populaţie la un dialog constructiv”, a declarat deputatul PD-L de Suceava, care le-a transmis politicienilor „să nu coborâm mai jos decât este percepţia faţă de politician pentru că aproape nu mai e loc”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan: „Să nu coborâm mai jos decât este percepţia faţă de politician pentru că aproape nu mai e loc”.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bălan: „Să nu coborâm mai jos decât este percepţia faţă de politician pentru că aproape nu mai e loc”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce surpriza!!! trimis de
(31 aug 2010, 20:14:56
Este absolut surprinzator acest discurs de politician al zilelor noastre. Nu intreb ce s-o fi intamplat dar trebuie sa remarc, cu placuta surprindere, aceasta schimbare de ton si limbaj la un politician al puterii. Probabil dl Balan isi da seama ca Ei, cei de la putere, au cultivat si mentinut acest tip de discurs-scandal si a aflat de la alegatori ca s-a depasit orice limita a suportabilului. Si acum ma oripileaza amintirea limbajului si a frazelor ce le-a rostit presedintele organizatiei judetene PDL - la nu stiu ce conferinta judeteana a partidului din vara asta - la adresa adversarilor politici, de fapt la adresa tuturor conjudetenilor sai nemultumiti de acele masuri antinationale privind reducerile de pensii si salarii. Oricum, parafrazand, in pedelei sa nu ne incredem nici cand aduc daruri, in cazul acesta sa fim suficient de circumspecti la vorbele lor mieroase care par sa ascunda altceva.
2.   Falsul portocaliu trimis de
(31 aug 2010, 21:01:51
de vreo 3 zile "ororabilul" Balan este pe prima pagina in Monitorul ,atat in editia scrisa cat si cea electronica iar baietii sunt numai ochi si urechi la ce se comenteaza, nu cumva sa scape ceva si sa se supere monseniorul. Oare chiar asa inteligent e de trebuie sa fie pe prima pagina? sau altul este motivul? prietenii stiu de ce

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei