Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 aug 2010 - Anul XV, nr. 203 (4494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Onofrei cere instituţiilor statului să verifice concediul medical al lui Donţu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei, cere instituţiilor abilitate ale statului să se autoseizeze în legătură cu şeful Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Ovidiu Donţu, care, deşi este în concediu medical, nu stă la domiciliu, aşa cum spune legea, în schimb desfăşoară activităţi politice, fiind prezent la şcoala de vară a tinerilor social democraţi de la Gura Humorului în calitatea sa de preşedinte executiv al PSD Suceava.

“După legislaţia actuală, el trebuie să fie găsit acasă. Nu stă acasă şi mai şi ţine ocupat un post de şef al unei instituţii deconcentrate. Nu-şi face treaba, dar merge la şcoala de vară, unde, din poziţie de om foarte sănătos, ne dă nouă lecţii despre ce ar trebui făcut în acest judeţ. Este foarte grav ce face domnul Donţu şi atitudinea lui este una penală până la urmă”, a declarat Onofrei.

El a arătat că nu sunt fonduri pentru plata concediilor medicale şi pentru sănătate în general şi din cauza unor oameni ca Ovidiu Donţu, care încasează de fapt banii celor care sunt cu adevărat bolnavi.

“Dacă este bolnav cu adevărat şi din acţiunile lui şi din felul în care se comportă pare bolnav, atunci ar trebui ca diagnosticul să-i fie pus corect şi să stea în concediu medical după boala pe care o are şi nu după boala pe care o declară”, a menţionat prim-vicepreşedintele PD-L Suceava.

 

Mirela Adomnicăi, acuzată că desfăşoară activităţi politice în timpul serviciului

Onofrei a declarat că într-o situaţie mai gravă decât a lui Ovidiu Donţu se află adjuncta Agenţiei Judeţene de Ocupare şi Formare Profesională, fosta deputată PSD Mirela Adomnicăi, care participă la acţiuni politice în timpul programului de lucru.

“Nu-şi face treaba pentru care Guvernul o plăteşte, dar la şcoala de vară ne dă lecţii. Îi învaţă probabil pe PSD-işti să se comporte cum se comportă şi ea”, a spus Onofrei.

El a apreciat că atitudinile celor doi social democraţi suceveni sunt “extrem de grave”, precizând că dacă la acestea se mai adăugă şi prezenţa la şcoala de vară “a unor PSD-işti cu certificat de handicapat”, atunci se poate contura adevărata faţă a PSD “care una spune şi alta face”.

Onofrei crede că liderul judeţean al PSD, deputatul Cătălin Nechifor, trebuie să sancţioneze asemenea atitudini.

“Dacă cu asemenea personaje PSD-iştii doresc să fie o alternativă la conducerea judeţeană şi, mai grav, la nivel naţional, atunci lucrurile stau extrem de grav. Dacă domnul Nechifor le acceptă, înseamnă că între ceea ce spune şi ceea ce vrea să facă este o diferenţă extrem de mare. Să ne spună dacă asemenea oameni sunt alternativa la conducerea judeţului sau nu, pentru că după felul nevinovat, foarte senin şi nonşalant în care ne explică cât de corect trebuie să fii în societate, trebuie să fie mai întâi foarte atent cât de corect şi de în regulă sunt oamenii pe care-i are în imediata apropiere şi apoi să vină să ne dea nouă lecţii”, a conchis Onofrei.

 

Donţu respinge acuzaţiile lui Onofrei

Preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, respinge acuzaţiile lui Orest Onofrei, dar a ţinut totuşi să-l întrebe de sănătate. “Resping acuzaţiile domnului Onofrei. Şi pentru că a pomenit cuvântul medical în legătură cu persoana mea, îi solicit public să răspundă la următoarea întrebare: Vi se pare normal ca dumneavoastră să beneficiaţi de asistenţă medicală în Austria cu suportul investitorilor străini din judeţul Suceava, iar copiii şi părinţii noştri să moară în spitalele din România, fiind solidari cu subfinanţarea sistemului de sănătate? Vă sugerez să încetaţi să susţineţi prosperitatea firmelor Dagida şi Gatermar şi să vă ocupaţi de agenda sucevenilor”, a declarat Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei cere instituţiilor statului să verifice concediul medical al lui Donţu.
 Vizualizări articol: 676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Onofrei cere instituţiilor statului să verifice concediul medical al lui Donţu3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei