Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Politică

Băişanu acuză PD-L că i-a „aranjat” maşina soţiei sale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Ştefan Alexandru Băişanu, acuză PD-L că încearcă să-i distrugă familia prin „aranjarea” autoturismului cu care circulă soţia sa, inclusiv pentru a duce copiii la grădiniţă. Băişanu a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că joia trecută, când a dus maşina soţiei sale în service pentru a fi pregătită pentru iarnă, mecanicul a constatat că la roţile din faţă trei prezoane erau desfăcute complet şi alte două, pe jumătate.
Liderul liberal şi-a exprimat convingerea că autovehiculul a fost „lucrat” de „interlopii din PD-L” şi a spus că în cursul zilei de astăzi va merge să facă plângere la poliţie.
„Îi anunţ pe cei care înţeleg lupta politică în felul acesta, să încerci să distrugi familia preşedintelui PNL- pentru că nu la maşina mea au lucrat, ci la a soţiei mele, care duce copiii la grădiniţă- că sunt iresponsabili, că au întrecut măsura şi le doresc din tot sufletul să se echilibreze, iar interlopii din PD-L Suceava să încerce să-şi limiteze acţiunile de acest gen, pentru că dacă vor fi prinşi, cu siguranţă nu o vor duce prea bine. Asta scoate în evidenţă modul în care PD-L Suceava şi cei care conduc PD-L Suceava în acest moment înţeleg că se face politică”, a afirmat Alexandru Băişanu.
Acesta a mai precizat că nu se va lăsa intimidat, pentru că nimeni nu îl are „cu nimic la mână”.
„Ei ştiu că nu tac, iar acţiuni de sabotaj, de nenorociri de genul acesta nu mă vor opri din demersurile pe care le am de făcut, ba din contra, mă vor înrăi, dar în limita bunului-simţ, a unei politici care ar trebui să se practice în România europeană a anului 2009”, a mai spus Ştefan Alexandru Băişanu.
„Penibil” a fost singurul răspuns la aceste acuzaţii venit de la prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, Orest Onofrei, şi de la secretarul general al PD-L, Ioan Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu acuză PD-L că i-a „aranjat” maşina soţiei sale.
 Vizualizări articol: 1309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Băişanu acuză PD-L că i-a „aranjat” maşina soţiei sale3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Manipulare specifica disperarii trimis de
( 9 nov 2009, 11:34:09
Iar vine Baisanu cu povesti de adormit copii cu speranta ca mai prosteste un om sau doi. El se crede in America acum, el fiind capul unei familii din mafie. Baisane te uiti prea mult la televizor. Te-a tampit rau de tot!!! Pleaca acasa ca te faci de ras.:))))))
1.1  RE: Manipulare specifica disperarii trimis de
( 9 nov 2009, 14:50:13
nu m-ar mira sa fie adevarat de spune....e o practica ce se inscrie perfect in tiparul pd-l-ist...dictatura, manipulare, santaj,amenintare,intimidare.. pacat ca au prins puterea asemenea animale, acum se agata de putere cu orice pret ("pret"=bunastarea romanilor,valorile democratice,imaginea tzarii peste hotare)
2.   ... trimis de
( 9 nov 2009, 12:12:32
imi pare rau ca zic asta, ca o femeie careia antonescu ii pare o solutie destul de buna pentru Romania, insa povestirile fantastice ale dl baisanu nu sunt nici pe departe credbile, ci doar purtatoare de suspiciuni si intepaturi..

aceste metode deja obisnuite nu fac parte din registrul bunului simt... vom vedea
3.   Hehe trimis de
( 9 nov 2009, 13:28:09
atunci cand ti se intampla ceva, stii de unde vine si de ce. Si nu poti zice nimic la nimeni despre cine si cum a facut. Se face o declaratie de presa, prin care se transmite ideea de "am inteles" si se arunca noi amintari, insa de data aceasta mai profesionale. Sa se gandeasca domnu profesor si cum se comporta cu studentii, si ce pot face acestia la o betie. Numa bine
4.   Urgent!!! trimis de
( 9 nov 2009, 15:45:34
Domnule Baisanu, efectuati urgent un consult psihiatric. Cu schizofrenia nu e de glumit. Sanatate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei