Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 sep 2009 - Anul XIV, nr. 220 (4206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comparaţie

Plenul Parlamentului la discursul lui Băsescu, asemănat de Mîrza cu „plenara CC a PCR”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a criticat discursul pe care şefului statului, Traian Băsescu, l-a rostit în faţa Camerelor reunite ale Parlamentului în data de 15 septembrie, apreciind că nu a adus nici o noutate pentru ţară.
Mai mult, Mîrza susţine că a avut sentimentul că a participat la „plenara CC a PCR”, unde, în rolul lui Nicolae Ceauşescu, s-a aflat Traian Băsescu.
„Am asistat, pe 15 septembrie, cu stoicism, m-am încăpăţânat şi am rezistat de la început şi până la sfârşit la discursul preşedintelui Traian Băsescu. Spre deosebire de mulţi alţi colegi de Parlament din toate partidele care şi-au pierdut răbdarea, am crezut că până la urmă voi afla vreo noutate, ceva. Am constatat, însă, cu regret, că după două ore nu a fost nimic nou. Am avut la un moment dat sentimentul că sunt într-o plenară a CC, iar rolul lui Nicolae Ceauşescu este luat de Traian Băsescu. M-am dezmeticit şi mi-am dat seama că nu-i aşa, pentru că acolo erau sălile pline, or aici era doar un sfert, cel mult jumătate. Nu a venit cu nimic nou, nimic din ce s-a angajat nu a putut să fie raportat ca îndeplinit. Şi-a însuşit meritele guvernelor hulite şi criticate de până acum şi sigur că s-a văzut dorinţa acerbă de putere şi de un nou mandat”, a spus Mîrza.
El consideră că Băsescu va avea o mare dezamăgire, pentru că „românii nu-l mai vor, românii nu-l mai votează, românii s-au săturat de minciună, s-au săturat de scandal, de circ, românii s-au trezit, iar domnul Băsescu mai are a fi preşedinte până pe 6 decembrie, maxim”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plenul Parlamentului la discursul lui Băsescu, asemănat de Mîrza cu „plenara CC a PCR”.
 Vizualizări articol: 815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Plenul Parlamentului la discursul lui Băsescu, asemănat de Mîrza cu „plenara CC a PCR”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mirza basesci trimis de
(19 sep 2009, 14:44:53
era si de asteptat ca un om cu atitia vicii sa poata sa fie un exemplu demn de urmat si de ascultat.cind te complaci sa te cobori in cele mai joase paturi sociale nu era normal sa faca ca ei .un om corupt sa vorbiasca de coruptie .un om care minte sa mai ceara sa nu se mai minta.incepind cu Ilescu si terminind cu Basescu ROM. a trecut prin perioade jalnice ,de la coruptie si hotii in masa,au reusit sa coboare rom.in datorii colosale sa vinda si sa privatizeze si cele mai inportante intreprinderi din tara strainilor pe bani de nimic cum ar fi PETROMUL.TRAIM O NOUA ERA DAR CU O DICTATURA COMUNISTA.ROM.are nevoie de un presedinte asemenia cum a fost George Gorgiu Dej .om pentru tara si popor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei