Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2009 - Anul XIV, nr. 120 (4106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvăluiri

Corjuc susţine că asupra primarilor PSD se fac presiuni pentru a nu se implica în campanie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PSD Suceava la alegerile europarlamentare Ioan Corjuc, plasat pe poziţia 19 pe lista naţională a partidului, susţine că primarii social democraţi din judeţ se plâng de presiunile la care sunt supuşi „de actuala administraţie judeţeană” pentru a nu se implica în campania electorală.

Corjuc spune că primarii PSD au fost sfătuiţi ca pe perioada campaniei să-şi ia concedii medicale sau să facă altceva, fiind ameninţaţi că, în caz contrar, după alegeri nu vor mai primi fonduri pentru comunităţile pe care le reprezintă.

„În aceste condiţii, în care parteneriatul la guvernare ar trebui să fie o prioritate pentru actuala coaliţie, primarii noştri se plâng de presiunile la care sunt supuşi de actuala administraţie judeţeană. Dorinţa unora de a câştiga cu orice preţ, chiar prin împiedicarea unei campanii electorale oneste, nu face altceva decât să evidenţieze lipsa unor soluţii reale de rezolvare a problemelor din judeţ. Presiunile de a nu se implica în campanie, „avertismentele” că după alegeri nu vor primi fonduri pentru comunităţile care au susţinut PSD-ul sau afirmaţia că voturile care nu merg spre PD-L sunt „irosite” reflectă o lipsă de respect faţă de exerciţiul democratic. Noi nu vom accepta să fim responsabili pentru neputinţa altora”, a declarat Corjuc.

El a făcut un apel către partenerii de coaliţie la decenţă şi respect reciproc. „Aşa cum se ştie, până acum am dus o campanie decentă, bazată pe realităţi şi proiecte concrete, fără a recurge la atacuri. Acest demers al meu către partenerii de coaliţie nu se vrea a fi decât un apel la decenţă şi respect pentru toţi sucevenii, indiferent de culoarea lor politică”, a mai spus Corjuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corjuc susţine că asupra primarilor PSD se fac presiuni pentru a nu se implica în campanie .
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Corjuc susţine că asupra primarilor PSD se fac presiuni pentru a nu se implica în campanie3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei