Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 nov 2008 - Anul XIII, nr. 278 (3959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

BEC dă câştig de cauză PD-L Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prezenţa imaginii preşedintelui Consiliului Judeţean şi a primarului Sucevei, Gheorghe Flutur, respectiv Ion Lungu, alături de candidaţii PD-L pentru Camera  Deputaţilor şi Senat din municipiul reşedinţă de judeţ este legală.

Decizia a fost luată în urma şedinţei de ieri a Biroului Electoral Central, membrii acestuia aprobând contestaţia depusă de PD-L Suceava faţă de decizia Biroului Electoral Judeţean Suceava de a interzice afişajul electoral în care apar cei doi lideri ai democrat-liberalilor.

„Biroul Electoral Central (BEC) a restabilit legalitatea, respingând cu şaisprezece voturi contra unul contestaţia depusă de către candidatul PNL Alexandru Băişanu împotriva PD-L Suceava. Este o dovadă a faptului că ilegalitatea are picioare scurte”, se arată într-un comunicat al PD-L Suceava.

Democrat-liberalii suceveni susţin că decizia BEC reprezintă dovada ca iniţiativa lui Alexandru Băişanu, candidatul PNL pentru un mandat de deputat în colegiul Suceava, reprezintă dovada că acesta nu cunoaşte legislaţia în vigoare.

„Decizia BEC arată încă o dată, dacă mai era nevoie, calitatea îndoielnică a contracandidaţilor noştri. Dacă Alexandru Băişanu ar avea o clipă de luciditate, şi-ar da seama de faptul că nu este suficient să te visezi mare legislator pentru ca lumea să te şi ia în seamă. În orice moment, te vor trezi la realitate oameni a căror profesie este apărarea legii. Este evident pentru orice persoană de bun simţ următorul lucru: dacă, prin absurd, un astfel de candidat ar ajunge în forul legislativ al ţării, nu ar putea să facă mare lucru pentru comunitatea din care provine. Cu ce i-ar putea ajuta Băişanu pe suceveni? Cu nimic. Din contră, este posibil ca, în fiecare sesiune parlamentară, să auzim de tot felul de năstruşnicii legislative din categoria <să râdem de Băişanu>. Suntem convinşi că sucevenii vor avea grijă să împiedice pe 30 noiembrie accesul în parlament al unui astfel de personaj care ar atrage asupra judeţului lor tot felul de ironii. Suceava are oameni capabili să-i facă cinste şi să-i apere interesele. Din fericire, majoritatea acestora sunt candidaţi din partea PD-L. Iar alegătorii ştiu acest lucru”, se spune în comunicatul PD-L Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BEC dă câştig de cauză PD-L Suceava.
 Vizualizări articol: 2446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
BEC dă câştig de cauză PD-L Suceava3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da, multi oameni capabili trimis de
(25 nov 2008, 12:40:27
"Suceava are oameni capabili sa-i faca cinste si sa-i apere interesele." cine Nelu Balan, interlop al sucevei ?laughing

Voi chiar credeti ca daca il puneti pe Lungu si Flutur lumea e atat de proasta si nu o sa isi dea seama cine sunt candidatii de fapt? Unde sunt marii PD-L-sti? S-au dus toti la tara, la prosteala sa candideze si pe Suceava a pus-o pe "no name" Ardeleanu sa candideze. Hai ma sa fim seriosi.

Oamenii puternici nu au nevoie de "umbre" care sa le dicteze ce si cum, ei vin cu proiecte si au tupeul de aspune ce si cum pe nume. Dar in nici intr-un caz nu sunt din PD-L, pentru ca ei mai au un singur scop, conform sloganului:

"O sa furam tot!"

"Un singur pas a mai ramas"
2.   RE: BOGDANERE(INALT FUNCTIONAR PUBLIC ???) trimis de
(25 nov 2008, 13:08:13
IN PRIMUL RAND DUPA CUM SE POATE OBSERVA DL BOGDANERE (no name) dvs AVETI DREPT DE VOT PE COLEGIUL 1 SUCEAVA SI NU INTELEG DE CE VB DE DL NELU BALAN CARE NU CANDIDEAZA PE COLEGIUL DVS ??? SA INTELEGEM NOI SUCEVENII CA DVS SUNTETI ACUM IN TIMPUL SERVICIULUI LA PREFECTURA LA ETAJUL 1 IAR DL BAISANU VA SPUNE CE SA SCRIETI PE FORUM DIN LIPSA DE ACTIVITATE ???
3.   TRIST DOMNULE BAISANU SI DONTU trimis de
(25 nov 2008, 13:16:22
SUCEVENII AU OBSERVAT CA PNL PRIN DL BAISANU A FACUT O ALIANTA POST ELECTORALA CU PSD REPREZENTATA AICI IN SV PRIN DL DONTU ATACAND PDL SI VOTAND IN BEJ PENTRU INTERZICEREA AFISAJULUI IN CARE APARE FLUTUR SI LUNGU ALATURI DE CANDIDATII LOR .

NOROC CA BIROUL ELECTORAL CENTRAL E FORMAT DIN OAMENI CORECTI SI NU DIN PNL-ISTI SI PSD-ISTI SUCEVENI CARE SA MANIPULEZE VOTUL.
4.   "(BEC) a restabilit legalitatea" trimis de
(25 nov 2008, 17:17:26
POATE AVETI PILE LA RENEL MAI BEC_ule. ASTA DA DECIZIE POLITICA.

..............................

EU PERSONAL IMI DORESC SA IESITI INVINGATORI (DESI EU NU VA VOTEZ) SI PESTE PATRU ANI SA NU MAI AUDA NIMENI DE VOI.

ASTA VA DORESC DIN SUFLET.
5.   ADEVARUL SUPARA PNL SI PSD !!! trimis de
(25 nov 2008, 21:10:44


SONDAJ DE OPINIE:

POZITIA I - SANDA- MARIA ARDELEANU ( PDL )

POZITIA II - OVIDIU DONTU (PSD)

POZITIA III - ALEXANDRU BAISANU ( PNL )

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei