Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 nov 2008 - Anul XIII, nr. 278 (3959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Muncă intensă

Un proiect de 53 de milioane de euro, garanţia seriozităţii lui Niculai Bosancu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PSD la funcţia de deputat în Colegiul 2 Suceava – Salcea, Niculai Bosancu, garantează cu seriozitatea sa în faţa alegătorilor. Bosancu propune un proiect ambiţios pentru încălzirea instituţiilor publice. Proiectul se adresează în special instituţiilor şcolare şi sanitare care îşi desfăşoară activitatea în cartierul Burdujeni, oraşul Salcea, şi comunele Ipoteşti, Adâncata, Mitoc şi Pătrăuţi.

„Este un proiect cu finanţare europeană în proporţie de 98%, diferenţa de 2% urmând să fie asigurată de la bugetul local. Este vorba de centrale care funcţionează pe rumeguş şi tocătură de lemn, adică produse reziduale ale căror costuri sunt extrem de scăzute, în comparaţie cu preţurile combustibililor de pe piaţa energetică”, a explicat Niculai Bosancu.

Candidatul PSD pentru un loc de deputat în Colegiul 2 Suceava - Salcea a adăugat că toate lucrările care decurg de aici sunt incluse în costul proiectului, inclusiv ridicarea unor construcţii care vor deservi aceste centrale.

Niculai Bosancu a ţinut să-i asigure pe alegători că acest proiect se va finaliza şi a amintit aici un alt proiect important pe care l-a promovat şi care acum este în derulare în municipiul Suceava.

„Cu eforturi proprii şi o muncă susţinută am demarat proiectul ISPA, ceea ce înseamnă 53 de milioane de euro pentru municipiul Suceava, din care trei sferturi sunt nerambursabili. Sunt cei mai mulţi bani pe care Suceava i-a obţinut vreodată şi care înseamnă modernizarea staţiei de epurare, a reţelei de canalizare, şi la care ulterior s-a adăugat şi reabilitarea reţelei de apă a municipiului”, a menţionat Niculai Bosancu. 

Derularea acestui proiect a fost aprobată încă de acum 6 ani, pe vremea când Niculai Bosancu era membru în Adunarea Generală a Acţionarilor de la ACET Suceava.

„Elaborarea aplicaţiei pentru programul ISPA în vederea obţinerii unui împrumut nerambursabil a fost aprobată pe 28 noiembrie 2002, iar toate demersurile pe care le-am făcut ulterior pentru definitivarea acestui proiect s-au dovedit un succes. Totul a plecat de la faptul că oamenii din Burdujeni sat nu au apă curentă şi canalizare, iar apoi am considerat că acest proiect se poate extinde pentru toată populaţia municipiului Suceava”, a spus Niculai Bosancu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un proiect de 53 de milioane de euro, garanţia seriozităţii lui Niculai Bosancu.
 Vizualizări articol: 905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Un proiect de 53 de milioane de euro, garanţia seriozităţii lui Niculai Bosancu3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un proiect de 53 de milioane de euro trimis de
(25 nov 2008, 17:27:53
PE CARE LA URMA TOT NOI VA TREBUI SA-IL PLATIM.

MULTUMESC PENTRU OFERTA.

....................................Elaborarea aplicatiei pentru programul ISPA �n vederea obtinerii unui �mprumut nerambursabil a fost aprobata pe 28 noiembrie 2002, iar toate demersurile pe care le-am facut ulterior pentru definitivarea acestui proiect s-au dovedit un succes. Totul a plecat de la faptul ca oamenii din Burdujeni sat nu au apa curenta si canalizare, iar apoi am considerat ca acest proiect se poate extinde pentru toata populatia municipiului SuceavA.

..............................

DA DAR CU O CONDITIE SAU DAT ACESTI BANI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei