Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 nov 2008 - Anul XIII, nr. 278 (3959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Nechifor: „Conducerea CJ Suceava discriminează zona Fălticeni”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PSD pentru un mandat de deputat în colegiul Fălticeni, europarlamentarul Cătălin Nechifor, a acuzat conducerea Consiliului Judeţean Suceava pe motiv că proiectele pe care le promovează nu includ şi zona municipiului Fălticeni.

Nechifor a făcut referire în mod special la preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, amintind că proiectele anunţate de acesta, „Athosul din Carpaţi”, „Forumul de Investiţii Bucovina”, „Turism religios în Bucovina”, „Inima Bucovinei” şi „Crăciun în Bucovina” exclud în totalitate localităţile din zona colegiului în care candidează.

Social democratul sucevean a arătat că deşi brandul Bucovina este unul necesar şi important, nu este normal ca actuala conducere a Consiliului Judeţean să excludă investiţiile în localităţile care nu au făcut parte din Bucovina.

„Stimaţi guvernanţi locali, domnule Gheorghe Flutur, faceţi ceva şi pentru Fălticeni. Lăsaţi această patimă pentru ideea de Bucovina. E un brand necesar, dar nu putem canaliza toate investiţiile doar în zona bucovineană. Oamenii care trăiesc în zona Fălticeni, care nu a aparţinut de Bucovina, nu au nici o vină pentru asta. Mă lupt şi în Parlamentul European şi mă voi lupta şi în Parlamentul României pentru a nu mai exista această discriminare între cetăţenii aceluiaşi judeţ, între oamenii care plătesc impozite şi taxe, la fel de mult ca cei din Vama, Frasin, Mănăstirea Humorului. Sunt oameni cu aceleaşi drepturi şi în Dolhasca, Liteni sau  Fălticeni”, a declarat Cătălin Nechifor.

 

Nechifor arată că, în ultimii ani, 1467 de fălticeneni au rămas fără serviciu

Candidatul PSD a precizat că lipsa investiţiilor în zona Fălticeni este mai mult decât vizibilă, precizând că în ultimii patru ani 1.467 de fălticeneni şi-au pierdut locurile de muncă, iar criza economică actuală va spori numărul şomerilor. Mai mult, el a arătat că în ultimii ani, peste 70 de firme şi-au redus sau şi-au oprit activitatea iar, spre comparaţie, în această perioadă nu s-a înregistrat nici o investiţie majoră în această zonă, prin care să se creeze locuri de muncă.

„Nu s-a întâmplat nimic care să schimbe viaţa oamenilor de acolo. Iar acum, în luna noiembrie 2008, prin ceea ce se întâmplă la nivelul conducerii Consiliului Judeţean Suceava, toate proiectele care sunt propuse pentru dezvoltarea judeţului nu ţin cont de zona Fălticeni”, a mai spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Conducerea CJ Suceava discriminează zona Fălticeni”.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Nechifor: „Conducerea CJ Suceava discriminează zona Fălticeni”2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei