Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 nov 2008 - Anul XIII, nr. 278 (3959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Care fotbal?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
A fost un week-end nebun, cu meciuri tot unul şi unul. Numai că nu de fotbal. Sau, altfel spus, cu fotbal de pe la alţii, că ăsta de la noi tot n-are nici o legătură cu cel adevărat, din care am văzut un Bayern renăscut care parcă şi-a făcut normă din a înscrie tot câte 4 sau 5 goluri pe meci. De data asta a băgat doar 4, ceea ce, conform algoritmului duce la ideea că în următorul va înscrie 5. Ajungând la Steaua, trebuie spus că ambele penalty-uri invocate la Craiova, câte unul de fiecare echipă, n-ar fi putut fi acordate decât în România, unde orice cârcel sau strănut este văzut ca infracţiune. Bine că nu le-a acordat, fapt ce conduce la ideea tot mai valabilă că miroase a arbitraje cinstite de la o vreme, ceea ce şi explică ascensiunea nu spectaculoasă, ci doar normală a echipelor de provincie. Faptul că arbitrii români nu mai fluieră la comandă s-a văzut cel mai bine la Braşov, acolo unde Dinamo a luat bătaie de la unii care nu mai bătuseră pe nimeni de vreo 8 etape! Ceea ce vorbeşte de la sine despre valoarea echipei pe care propun, cot la cot cu Borcea, să o lăsăm să se pregătească în linişte pentru Liga Campionilor… aşa, vreo 5-6 ani!

Ziceam că în weekend m-am îmbolnăvit de nervi urmărind altceva decât fotbal. Ei bine, dacă nu v-aţi rupt nişte ore bune pentru finala Cupei Davis, aveţi ce regreta: a fost o încleştare absolut demenţială, în care nu ştiai care-i mai prost, aşa cum s-a întâmplat în cel de-al patrulea meci, în care s-au luptat Volandri şi Acasuso. Îndrăznesc să afirm că Hănescu şi Pavel ar fi câştigat la pas această finală cu oricare dintre cele două adversare.

Dar momentul cel mai dramatic l-a constituit, pentru mine, cel puţin, meciul de handbal dintre ai noştri şi Bologna. N-am văzut în viaţa mea atâtea greşeli (aveam să văd, însă, două ore mai târziu, în meciul Stelei, care n-a înscris nici măcar un gol în primele 11 minute!), dar spre norocul nostru, ăia au reuşit să facă încă mai multe, ceea ce i-a costat calificarea. Să fie într-un ceas bun!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Care fotbal?.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Care fotbal?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei