Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 nov 2008 - Anul XIII, nr. 278 (3959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Humorenii îi dau votul lui Philip Rozopol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL pentru un mandat de deputat în colegiul Gura Humorului – Frasin - Câmpulung Moldovenesc, Philip Rozopol, s-a întâlnit, zilele trecute, cu alegătorii din Gura Humorului, însoţit de primarul acestui oraş, Marius Ursaciuc, şi de candidatul liberal la Senat, Valică Gorea.

Rozopol a arătat că este hotărât să afle problemele cu care se confruntă bucovinenii, motiv pentru care şi-a propus să se întâlnească cu cât mai mulţi dintre locuitorii oraşului Gura Humorului.

Astfel, începând de sâmbătă, 22 noiembrie a.c., candidatul liberal, alături de primarul Marius Ursaciuc, au luat la pas cartierele din Gura Humorului, întâlnindu-se cu alegătorii din zonele Vasile Alecsandri, Marly, Cetăţii, Ştefan cel Mare, Voroneţ, Mihai Eminescu, Obor şi Boureni.

Cu această ocazie, humorenii au avut posibilitatea de a discuta direct cu Philip Rozopol, şi de a afla de la acesta răspunsurile la întrebarea „Ce face Philip Florin Rozopol pentru Gura Humorului?”. În urma discuţiilor, cei prezenţi i-au promis că îl susţin şi că îl vor vota pentru funcţia de deputat, arătând că obţinerea acestei funcţii de către liberalul sucevean va reprezenta un sprijin pentru proiectele începute de primarul Marius Ursaciuc.

 

Ursaciuc: „Eu garantez pentru Philip Rozopol”

La rândul său, Ursaciuc le-a vorbit sutelor de oameni cu care s-a întâlnit despre necesitatea ca oraşul Gura Humorului să-l aibă ca deputat pe Philip Rozopol.

„Sunt două luni de când mă bazez pe cuvântul domnului Rozopol. Eu garantez pentru acest om! Iar puterea garanţiei mele stă în cele peste 80% din voturile primite de la dumneavoastră, humorenii, în vara acestui an. Mă veţi întreba cum m-a convins. Foarte simplu. M-a ajutat să dezvolt proiecte pentru oraşul nostru încă de când nu era candidat la Camera Deputaţilor. Dacă atunci m-a putut ajuta, cu siguranţă că, odată ajuns în Parlament, vom avea întreg sprijinul său în crearea unui cadru legislativ care să-i permită primarului finalizarea a tot ceea ce ne-am propus pentru dezvoltarea frumosului nostru oraş”, a declarat Ursaciuc.

El a subliniat faptul că oraşul Gura Humorului va avea oricum un deputat şi un senator, însă este important ca humorenii să le acorde votul lui Philip Rozopol şi lui Valică Gorea.

„Depinde de dumneavoastră, locuitorii din Gura Humorului, dacă vreţi să-i oferiţi primarului pârghiile necesare continuării şi dezvoltării proiectelor pentru oraş într-un ritm susţinut”, le-a transmis Marius Ursaciuc locuitorilor oraşului pe care îl conduce.

 

Concert cu Loredana Groza în Gura Humorului

În acelaşi timp, Philip Rozopol le-a vorbit oamenilor despre programul său politic, intitulat „Legământul pentru Bucovina”. “Am mai spus şi o repet. În această campanie nu vă promit nimic. Eu mă oblig. Prin Legământul pentru Bucovina, eu mă oblig să vă demonstrez că munca dumneavoastră poate fi apreciată la adevărata ei valoare şi că prosperitatea este ceva normal şi nu o excepţie. Tot ca viitor deputat, rolul meu este să ofer cadrul legislativ necesar care să-i permită domnului Ursaciuc, dar şi celorlalţi primari din Bucovina, să-şi ducă la bun sfârşit proiectele într-un ritm cât mai alert. Eu nu fac promisiuni, pentru că faptele vor vorbi de la sine!”, le-a spus Philip Rozopol humorenilor.

La finalul discuţiilor, candidatul PNL i-a invitat pe humoreni să participe la un super-concert al Loredanei Groza şi al orchestrei Agurida, care va avea loc joi, 27 noiembrie, în Parcul Central din Gura Humorului, la finalul evenimentului fiind programat şi un foc de artificii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Humorenii îi dau votul lui Philip Rozopol .
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.58/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 12 voturi
Humorenii îi dau votul lui Philip Rozopol2.6512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei