Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 nov 2008 - Anul XIII, nr. 278 (3959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Donţu propune “măsuri speciale pentru oameni obişnuiţi”

Marţi, 25 Noiembrie 2008 (16:58:52)

Candidatul PSD la Camera Deputaţilor în colegiul Suceava Centru, Ovidiu Donţu, propune « măsuri speciale pentru oameni obişnuiţi ». Reducerea TVA la alimente, reducerea facturii la energie cu până la 50%, reducerea impozitului pe venit la 10% pentru cei cu salariul sub media pe economie, salariul minim şi pensiile corelate cu valoarea coşului de consum, acordarea celei de-a 13-a pensii şi dublarea pensiilor pentru agricultori, garantarea integrală a depozitelor populaţiei sunt doar câteva din măsurile pe care Donţu consideră că ar trebui luate în perioada următoare. „Proiectul meu de forţă se referă la alocarea de terenuri pentru o nouă zonă industrială şi sunt bucuros că am fost sunat de primarii a două comune din jurul Sucevei, care au 50 hectare cu destinaţie de zonă industrială, în cazul în care la Suceava vor exista alte preocupări. Oricum, sper să nu fie nevoie de legea zonelor industriale. Sucevenii au nevoie de locuri de muncă stabil, de demnitate şi bunăstare. Eu sunt gata de muncă”, a spus Donţu, care marţi s-a întâlnit cu locuitorii din cartierele Areni şi Mărăşeşti. Problemele ridicate se referă la lipsa locurilor de muncă, situaţia pensiilor mici, urbanism, străzile şi trotuarele din aceste cartiere. „Sunt probleme care se pot rezolva la Bucureşti şi probleme care se pot rezolva la Suceava. Cele care depind de Bucureşti le preiau în calitate de candidat la Camera Deputaţilor şi ca jurist, sper ca odată ajuns la fabrica de legi să fac mai bine pentru cei mulţi”, a încheiat Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu propune “măsuri speciale pentru oameni obişnuiţi” .
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu propune “măsuri speciale pentru oameni obişnuiţi”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei