Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 nov 2008 - Anul XIII, nr. 278 (3959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurare în aglomeraţie

Serviciul Permise şi Înmatriculări de la Iulius Mall, luat cu asalt de aproape 2.000 de suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava are de ieri un nou sediu. Prima zi de lucru la Iulius Mall a coincis şi cu un număr foarte mare de clienţi, iar pentru a evita aglomeraţia, conducerea instituţiei a anunţat că va implementa un sistem electronic de programare a persoanelor.

 

Cu o faţă nouă şi o altă locaţie, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava şi-a început activitatea în noul sediu sub presiunea unui număr foarte mare de persoane. Încă de la primele ore ale dimineţii, ghişeele au fost luate cu asalt de sucevenii veniţi să-şi rezolve problemele legate de permise sau de înmatricularea autovehiculelor.

„A fost un caz mai special, în sensul că vineri nu am avut activitate cu publicul, iar toate persoanele care erau programate pentru acea zi s-au prezentat azi (n.r. – ieri). După ora 14.00 s-a intrat în normalitate, iar zilele următoare vom încerca să implementăm un nou sistem de programare la ghişee pentru a evita aglomeraţia”, a declarat comisarul Florin Chiaptanaru, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

Este vorba de un sistem electronic de emitere a unor numere de ordine, în baza cărora se va permite accesul la ghişeele destinate activităţii cu publicul. Aceste numere de ordine vor fi afişate pe ecranele din reţeaua internă a Iulius Mall, astfel încât clienţii acestui serviciu vor putea afla în timp util, din orice colţ al complexului, când urmează să intre la rând.

 

Activitatea se desfăşoară în două spaţii

Activitatea de la permise auto se desfăşoară pe o suprafaţă de 140 mp. Acolo sunt amplasate două staţii pentru preluarea imaginilor candidaţilor la examenul auto, dar şi sala unde sunt testate cunoştinţele celor care doresc să obţină permisul de conducere.

O altă locaţie, de 260 mp, este destinată activităţii de la înmatriculări şi preschimbări, unde există opt ghişee de lucru cu publicul.

Pentru actualul sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, un merit aparte îi revine şi fostului prefect Alexandru Băişanu, care a semnat parteneriatul cu Iulius Mall. Actualul spaţiu a fost realizat pe banii investitorului, ceea ce înseamnă că s-a reuşit economisirea unei sume importante de bani de la bugetul de stat.

 

În curând, cazierele se vor elibera în alte cinci oraşe din judeţ

Prezent la deschiderea oficială de ieri, prefectul Ovidiu Doroftei a ţinut să remarce diferenţa dintre vechiul şi actualul sediu şi a anunţat că şi alte servicii destinate sucevenilor vor fi mai eficiente. Doroftei s-a referit la cazierele juridice care se vor elibera, cel mai probabil de săptămâna viitoare, în alte cinci localităţi ale judeţului, în afara municipiului Suceava.

Localităţile unde vor fi eliberate aceste documente sunt Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuţi, Gura Humorului şi Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serviciul Permise şi Înmatriculări de la Iulius Mall, luat cu asalt de aproape 2.000 de suceveni.
 Vizualizări articol: 3769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serviciul Permise şi Înmatriculări de la Iulius Mall, luat cu asalt de aproape 2.000 de suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo fratilor. trimis de
(25 nov 2008, 12:34:56
Adevarul ca cei care au reusit sa mute un serviciu public fara chirie intr-un spatiu civilizat merita tot respectul. Macar acolo ai ce face si nu pierzi timpul pe la barurile aparute prin garajele de la vechiul sediu.
2.   RASPUNS: BOGDANERE(membru PNL) trimis de
(25 nov 2008, 13:00:16
DUPA CUM POT OBSERVA TOTI CEI CARE CITESC ACEST FORUM SUNTETI MEMBRU PNL INCERCAND PRIN COMENTARIUL DVS SUBTIL SA ARUNCATI O TENTA PNL-ISTA ADOLAND-UL PE MAESTRUL BAISANU PENTRU CEEA CE A FACUT.

NU ZIC CA ESTE UN LUCRU RAU FAPTUL CA SERVICIUL ACESTA SI A GASIT IN SF UN SPATIU DAR FOARTE MULTI SUCEVENI SE INTREABA CE ARANJAMENTE A MAI FACUT DL BAISANU PT ACEST SPATIU SI DE CE NU A GASIT AT CAND ERA PREFECT UN SPATIU SAU O CLADIRE CARE SA APARTINA STATULUI SI NU UNEI PERSOANE PARTICULARE CARE ORICAND POATE MATURA ACEST SERVICU DIN MALL DACA I SE NAZARE CEVA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei