Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 nov 2008 - Anul XIII, nr. 278 (3959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Ardeleanu: „Contracandidaţii noştri continuă să bată câmpii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PD-L pentru un mandat de deputat în colegiul Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că proiectele prezentate de contracandidaţii săi nu sunt realizabile şi nu au nici o legătură cu programele politice prezentate de partidele pe care le reprezintă.

Mai mult, Ardeleanu a arătat că proiectele celorlalţi candidaţi nu au nici legătură cu strategia locală şi judeţeană de dezvoltare.

„Am reuşit să convingem electoratul că proiectele noastre sunt viabile, că au susţinerea unei echipe foarte puternice, care reprezintă o garanţie pentru realizarea lor. Din păcate aş vrea să spun că ceea ce electoratul a înţeles, nu a fost înţeles de o parte dintre contracandidaţii noştri, care continuă să bată câmpii pe proiecte cu totul şi cu totul nerealizabile. Pentru că ei vin cu proiecte care nu au un suport în programul partidelor pe care le reprezintă, dar nu au nici susţinere în administraţia locală şi judeţeană”, a declarat Sanda-Maria Ardeleanu.

Aceasta a arătat că, în comparaţie cu proiectele candidaţilor celorlalte partide, reprezentanţii PD-L Suceava în alegerile parlamentare prezintă proiecte realizabile, care sunt susţinute în programul de guvernare prezentat de PD-L. În opinia candidatului PD-L, acest lucru reprezintă garanţia că proiectele propuse de candidaţii democrat-liberali vor fi duse la bun sfârşit.

„Aceste lucruri au fost deja prezentate alegătorilor, iar aceştia le-au înţeles foarte bine. Şi sperăm ca în aceste zile, electoratul  nostru să fie convins că ceea ce am promis se va realiza, pentru că suntem într-o echipă foarte puternică”, a declarat Ardeleanu.

Ea a mai precizat că în ultimele zile de campanie urmează să se întâlnească cu pensionarii suceveni, care şi-au declarat deja susţinerea pentru PD-L, urmând ca în ultima zi de campanie, vineri 28 noiembrie a.c., să participe, la Casa Culturii, la o întâlnire cu sucevenii din centrul municipiului reşedinţă de judeţ.

 

Lungu: „Proiectele celorlalţi candidaţi sunt utopice”

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L, primarul Ion Lungu, a declarat că proiectele prezentate până în prezent de candidaţii din Suceava ai celorlalte partide politice sunt „utopice”, care nu au nici o legătură cu realitatea. Lungu a făcut referire în special la proiectul prezentat de social democratul Ovidiu Donţu, privind înfiinţarea unui parc industrial, şi de liberalul Alexandru Băişanu, privind promovarea unei legi a capitalizării Bucovinei.

Făcând referire la zona industrială, Ion Lungu a precizat că parlamentarii nu pot hotărî ce investiţii urmează a se realiza într-o anumită zonă.

„Atât parlamentarii, cât şi autorităţile locale trebuie să asigure cadrul instituţional pentru atragerea de investiţii. Dar am văzut, în ultimul timp, că şi afacerile în domeniul industrial, cum este IKEA, şi altele, au dat faliment. Deci până la urmă cea care decide este piaţa, iar noi, autorităţile locale, trebuie să fim cu pârghiile economice să creăm condiţii în acest sens. În ceea ce priveşte celălalt proiect, referitor la capitalizarea Bucovinei, vreau să spun că se ştie deja care este politica europeană în domeniu, adică se tinde spre regionalizare. Ori ceea ce propune acest candidat este restrângerea administraţiei numai pentru o jumătate din judeţ. Un lucru din punctul meu de vedere imposibil de realizat, pentru că, în primul rând, trebuie modificată Constituţia”, consideră Ion Lungu.

El a mai precizat că în comparaţie cu proiectele celorlalte partide, candidaţii PD-L vin în faţa alegătorilor cu iniţiative care sunt corelate cu programul local de dezvoltare, „aprobat de 72% dintre suceveni, atunci când mi-au dat votul pentru un nou mandat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ardeleanu: „Contracandidaţii noştri continuă să bată câmpii”.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
Ardeleanu: „Contracandidaţii noştri continuă să bată câmpii”4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamna asta candideaza? :)) trimis de
(25 nov 2008, 11:26:53
Doamna asta candideaza?laughing

Pai cum doamna, nu avem vot pe oameni acum acum, tot cu partidul o tinem? Parca Pd-l-ul cu Basescu in frunte se bateau cu pumnii in piept pentru vot uninominal, iar acum avem propuneri de programe de partid, iar si iar?

Va dati seama ca daca PD-L-ul vor prelua si guvernarea, vom avea pe bordurile montate pana in burdujeni si o Mocanitalaughing

2.   SUCEVENII OBSERVA trimis de
(25 nov 2008, 12:02:30
SE POATE OBSERVA CA DOAMNA ACEASTA A APELAT LA O CAMPANIE CURATA SI CIVILIZATA FARA A PRACTICA UN AFISAJ EXCESIV SI MURDAR REFERINDU-MA AICI ATAT LA DL BAISANU CAT SI DIN PACATE LA DL DONTU CARE AU TAPETAT TOTI STALPII,CUTIILE DE GAZ METAN SI BUNCARELE DIN SUCEAVA CU FETELE DUMNEALOR.

TOTODATA SE MAI POATE OBSERVA CA ACESTA DOAMNA VINE CU PROIECTE CONCRETE PENTRU PUBLICUL SUCEVEAN DORIND SA FACA CEVA PENTRU SUCEVENI.

SPER PE ACEASTA CALE CA ACEASTA DOAMNA SA O TINA TOT ASA SI SA NU DEZAMAGEASCA.DUMINICA ACESTA SUCEVENII VA VOR VOTA !!!
3.   Pupincurismul la putere :) trimis de
(25 nov 2008, 12:31:24
Pritene inainte de o adola si ridica in slavi pe aceasta "no name" ridicata de partid si nu persoana proprie, te invit prin cartierul Zamca sa vezi cum toate cutiile de gaz sunt pline cu figura ei de Frumoasa a Padurii Adormite, ce-i drept fara mult intinerita si retusatatongue

Asa, o invit sa curete cutiile de gaz, iar pe cei din PD-L sa isi promoveze evenimentul de vineri pe canale civilizate de comunicare si nu pe toti stalpii din Suceava.
4.   RASPUNS: BOGDANERE(membru PNL) trimis de
(25 nov 2008, 12:52:03
DIN SURSE SIGURE DIN PNL VA POT SPUNE CA AFISE CU PDL AU FOST SUSTRASE DE PNL DIN PORTBAGAJUL UNEI MASINI PDL DE CAMPANIE CARE A FOST UITATA DESCHISA DE UN TANAR PDL IAR AFISELE AU FOST LIPITE DE TINERII PNL IN ZAMCA INTR-ADEVAR PE ANUMITE CUTII DE GAZ METAN.AM OBSERVAT SI EU AT CAND AM TRECUT PRIN ZAMCA.

DESIGUR SUNT SIGUR CA SUCEVENII VOR APRECIA PERSOANELE CARE AU PRACTICAT UN AFISAJ LEGAL IN SUCEAVA CUM ESTE CEL AL DOAMNEI ARDELEANU.
5.   Pt Dinescu trimis de
(25 nov 2008, 13:31:31
Mai Dinescule te rog sa-i transmiti doamnei Ardeleanu ca din momentul in care a intrat in politica m-a dezamagit profund!

Adica dumneaei, o femeie inteligenta, cu mult sarm, cu o cariera universitara, unde nu i-a fost chiar asa usor sa urce pana acolo in staff, care sunt sigur ca a muncit enorm pentru toate astea, sa se compromita in asa mod ?

Cum dracu se face, de reusesc intelectualii astia sa se compromita intr-un asemenea hal? Adica tu, om de cultura faci trotuarul zilnic prin cartiere, stai si imparti pixuri la toti aloolicii care iti ies in cale, imparti cutii de chibrituri cu poza ta ? Sa va spun anul trecut cu ce erau imprimate cutiile de chibrituri ? Nu cred! Pentru asta ai invatat atata, pentru asta ai muncit atata ? Pentru asta te zbati sa ajungi sus ? Ca mai apoi sa te arunci in mizeria asta politica din Romania? Si macar daca cei de pe linga dumeneaei ar invata ceva, dar tot idioti profitori o sa ramana pt. ca asa sunt ei din nastere !
6.   Pt STIXX (no name) LIMBAJ INDECENT trimis de
(25 nov 2008, 13:43:07
DE CE DOMNULE BOGDANERE SI STIXX NU VA PUBLICATI PE FORUM NUMELE ADEVARATE ??? SAU SUNTETI UNA SI ACEEASI PERSOANA DE LA ETAJUL I AL PREFECTURII SUCEAVA CARE A PRIMIT ORDIN DE LA DL BAISANU SA SCRIETI PE FORUM IMPOTRIVA DOAMNEI ARDELEANU DEORECE STITI DE ULTIMELE SONDAJE IN CARE DUMNEAEI APARE PE PRIMUL LOC IN PREFERINTELE SUCEVENILOR.

SONDAJ DE OPINIE:

POZITIA I - SANDA- MARIA ARDELEANU ( PDL )

POZITIA II - OVIDIU DONTU (PSD)

POZITIA III - ALEXANDRU BAISANU ( PNL )
7.   Pt GIGIOC(no name) LIMBAJ INDECENT trimis de
(25 nov 2008, 14:07:44
ADEVARUL SUPARA PNL SI PSD !!!

SONDAJ DE OPINIE:

POZITIA I - SANDA- MARIA ARDELEANU ( PDL )

POZITIA II - OVIDIU DONTU (PSD)

POZITIA III - ALEXANDRU BAISANU ( PNL )
8.   Aisaj decent? trimis de
(25 nov 2008, 14:12:53
Eu nu prea cred. Un afisaj decent este acela in care canditatul are taria de caracter de a se afisa singur, cu programe, cu idei pe care le va promova, cu tot ceea ce ne propune pentru a-i da votul. Ori cind vii si esti sustinut de echipa (primar + presedinte CJ) inseamna ca nu ai nimic de spus, si de fapt te bazezi pe "faptele inaintasilor". La fel cum contracandidatii d-nei bat cimpii, nici ea nu este pe departe. Cum naiba sa afirmi ca ai sustinerea locala si judeteana? Asta inseamna ca alt candidat care ar fi ales si ar incerca sa faca un lucru benefic pentru orasul sau judetul asta, NU VA AVEA SPRIJINUL NECESAR din partea conducerii locale sau judetene? De fapt asta ar insemna o utopie! Sau mai bine zis asta insemana dictatura, de care incercam sa scapam de vreo 19 ani. Deci, dragi cititori, nu va lasati dusi de val. Tsunami-ul portocaliu bate la usa. Cu efecte din cele mai putin benefice. Un nou val de ciocoi noi si dictatori pe deasupra se prevesteste.
9.   RASPUNS: MADMAX trimis de
(25 nov 2008, 14:26:27
DUMNEAVOSTRA MADMAX ATI AUZIT DE STRATEGIE ELECTORLA ???

PDL DUPA CUM OBSERVA SUCEVENII A APELAT LA O STRATEGIE DE CAMPANIE FOARTE BUNA PRIN CARE CANDIDATII POT APAREA PE AFISE CU CEI CARE AU FOST ALESI DE CATRE SUCEVENI SI CARE AU FACUT PENTRU EI CEVA SPRE DEOSEBIRE DE DL BAISANU,DONTU,MARZA.... CARE AU AVUT TIMP SA FACA CEVA SI NU AU FACUT.

REZULTA CA ARDELEANU ARE O ECHIPA PUTERNICA IN SPATE SI ESTE CREDIBILA PRIN NOTORIETATEA PE CARE O ARE IN INVATAMANTUL SUCEVEAN CAT SI IN CEL SANITAR SI NU NUMAI.
10.   ADEVARUL SUPARA PNL SI PSD !!! trimis de
(25 nov 2008, 14:32:14


SONDAJ DE OPINIE:

POZITIA I - SANDA- MARIA ARDELEANU ( PDL )

POZITIA II - OVIDIU DONTU (PSD)

POZITIA III - ALEXANDRU BAISANU ( PNL )
10.1  RE: ADEVARUL SUPARA PNL SI PSD !!! trimis de
(25 nov 2008, 16:00:10
Dinescule probabil ca ai dreptate in privinta topului!

Pai mi se pare si normal sa castige PD-L-ul atat timp cat aceasta tara e plina de malesti si chiar voi, micii pedelei o promovati.

Intrebarea mea este alta: Dar un intelectual de talia doamnei Ardeleanu ce cauta in lumea manelelor ? Nu cumva e un paravan pentru chefurile voastre ?

Oricum felicitari pt 30 noiembrie si va dedic si o melodie!

Se potrigveste perfect cu IQ-ul vostru!

http://www.youtube.com/watch?v

10.2  RE: ADEVARUL SUPARA PNL SI PSD !!! trimis de
(25 nov 2008, 16:05:14
asta-i linkul cu pricina:

http://www.youtube.com/watch?v

Felicitari si va doresc multa sanatate!
10.3  RE: ADEVARUL SUPARA PNL SI PSD !!! trimis de
(25 nov 2008, 16:07:07
Ca sa vezi ca nu lasa astia de la Monitorul sa pui linkuri, dar oricum da un search pe youtube la sloganul vostru "ei cu ei si noi cu voi" ! Este chiar pe prima pozitie asa ca voi in topuri!
11.   ,,Contracandidatii nostri continua sa bata c�mpii" trimis de
(25 nov 2008, 17:13:30
ASTA ESTE FOARTE ADEVARAT. PAI PUTEM INCEPE CHIAR CU DUMNEAVOASTRA DOAMNA.

..............................

SA-MI FIE CU IERTAT DAR NU IMI PLAC FEMEILE LA CONDUCERE.

..............................

ASA CA RAMANE DE VAZUT. Eu credeam ca nu mai candidati. De ce ?
12.   Topul lui Dinescu trimis de
(25 nov 2008, 19:38:19
Dinescule, ai gresit topul! Acesta va arata cam asa:

POZITIA 1: SANDA MARIA ARDELEANU

POZITIA 2: Nu conteaza

POZITIA 3 ...

.

.

.

�N POZITIA 69, la egalitate de voturi, ALEXANDRU BAISANU si OVIDIU DONTU
13.   ADEVARUL SUPARA PNL SI PSD !!! trimis de
(25 nov 2008, 21:07:46


SONDAJ DE OPINIE:

POZITIA I - SANDA- MARIA ARDELEANU ( PDL )

POZITIA II - OVIDIU DONTU (PSD)

POZITIA III - ALEXANDRU BAISANU ( PNL )
14.   ,,Contracandidatii nostri continua sa bata c�mpii" trimis de
(26 nov 2008, 12:59:14
AM AUZIT CA NU MAI CANDIDATI LA ELECTORALE - ESTE ADEVARAT ? EU CRED CA DA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei