Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2008 - Anul XIII, nr. 223 (3904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comentarii

Uricec critică primarii PSD că preferă plimbarea în UE în locul reconstrucţiei localităţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Eugen Constantin Uricec, candidat pentru un nou mandat în colegiul Suceava 3 (Şcheia), critică primarii PSD care au plecat „în excursie” la Bruxelles că au preferat să se plimbe, în loc să se preocupe de refacerea obiectivelor afectate de inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie.

Uricec a arătat că localităţi precum Ulma, Suceviţa sau Vicovu de Sus se confruntă cu probleme mari în ceea ce priveşte reconstrucţia infrastructurii şi a caselor afectate de ape, subliniind că primarii PSD trebuiau să fie alături de oameni, pentru a-i ajuta să depăşească momentele grele prin care trec acum şi să coordoneze desfăşurarea lucrărilor.

Vicepreşedintele PD-L Suceava dezavuează acest comportament al aleşilor social democraţi, comportament care, în opinia sa, arată lipsa de interes faţă de problemele comunităţii.

„S-au văzut cu sacii în căruţă la alegerile locale din iunie, iar acum întorc spatele la greu celor care le-au dat votul. Poată că e nevoie şi de vizite pe la Parlamentul European, dar nu cred că era momentul pentru plimbări. Localităţile afectate de inundaţii se confruntă cu probleme deosebite, sunt întârzieri mari în executarea lucrărilor de refacere a infrastructurii de drumuri şi poduri, de reconstrucţie a caselor, fiecare zi pierdută contează enorm, iar dumnealor au găsit de cuviinţă că mai important este să viziteze Parlamentul European, decât să rezolve problemele localităţilor şi să fie lângă oameni la greu. Este, dacă vreţi, ca şi cum comandantul ar părăsi frontul în timpul bătăliei. Nu cred că este corect”, a declarat Uricec. 

De menţionat că primarii PSD din judeţ s-au aflat timp de o săptămână la Bruxelles pentru a vedea cum funcţionează Parlamentul European şi a afla amănunte despre absorbţia fondurilor europene. Deplasarea a fost organizată de europarlamentarul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uricec critică primarii PSD că preferă plimbarea în UE în locul reconstrucţiei localităţilor.
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Uricec critică primarii PSD că preferă plimbarea în UE în locul reconstrucţiei localităţilor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CINE VORBESTE.. INGINERUL ZIS trimis de
(22 sep 2008, 12:03:36
ACEST OM CARE NU A CONSTRUIT UN BLOC CA INGINER CONSTRUCTOR, BA NU A TRASAT UN BLOC IN CARTIERUL GEORGE ENESCU, DAR NOROC CA A VAZUT LA TIMP SEFUL DE LOT SI A FACUT TRASAREA CORECTA, IAR ACEST INGINER DE ATUNCI A TRAIT PE SPINAREA SOCRULUI FOST PREFECT SI SUBPREFECT. APOI A DISTRUS FOSTUL TRUST, TRANSFORMAT IN S.C. PE CARE L-A FALIMENTAT, DEVENIND ACESTA ESTE OMUL , IAR ACUM VA CERSESTE VOTUL, DIN MILA SI SILA
1.1  RE: CINE VORBESTE.. INGINERUL ZIS trimis de
(22 sep 2008, 13:53:17
Ai mereu acelasi comentariu cand apare Dl Uricec cu ceva in presa, mai lasa-ne ca ne-ai obosit deja. Mai bine ai incerca si tu sa faci ceva cu viata ta, ca daca asta ti-e ocupatia ca intr-o zi de luni la ora 12 sa postezi pe forum si te miri dc nu ai ajuns undeva si altii care muncesc reusesc in viata, ai mari probleme.
1.2  RE: CINE VORBESTE.. INGINERUL ZIS trimis de
(22 sep 2008, 22:48:27
dar are dreptate.

mai trebuie adaugat faptul ca s.c. castor - firma de constructii- vindea haine la kg.
2.   Fals si lenes trimis de
(22 sep 2008, 12:08:47
Te/ai trezit din hibernare, domnule uricec.Ai dormit 4 ani in consiliu judetean si acum ai glas.4 ani te/ai fofilit, ti/ai plimbat consoarta cu masina consiliului,ai baut vodca cu borcanul lui flutur si acum ciripesti.Ar trebui sati fie rusine.
2.1  RE: Fals si lenes trimis de
(22 sep 2008, 13:50:58
dar vad ca tare mult te intereseaza soarta lui uricec si tare mult stii tu despre ce a facut si ce face in viata privata. Poate esti un fan inrait si nu te-a bagat in seama de stii cu lux de amanunt cu ce se ocupa si iesi pe forum cu astfel de comentarii
3.   FRICA trimis de
(22 sep 2008, 14:12:42
ESTE FOARTE BINE CA PRIMARII AU MERS ACOLO PENTRU A CAPATA EXPERIENTA. INVIDIOSII DIN PD-L SA ISI DUCA SI EI PRIMARII NU SA CRITICE. NUMAI INVIDII. LE ESTE FRICA DE CEI DIN PSD
4.   Abia a inceput trimis de
(22 sep 2008, 14:18:58
Abia a inceput campania electorala si deja se intrevad incaierari serioase! Ce ne mai asteapta? A fost urata si crancena campania din primavara,dar asta o va intrece sigur!
5.   Riscul rapirii,nu se pune ? trimis de
(22 sep 2008, 16:08:14
Nu-i rau ca i-au mai scos in lume. Important e cu ce s-au intors de acolo (in afara de micile suveniruri si pozele de grup).Si bucurati-va ca s-au intors si ca nu i-a rapit nimeni spre a obtine de la ei(schingiuindu-i !) secretul disparitiei fondurilor europene si chiar a celor de la buget.Acuma toata responsabilitatea ramine tot in sarcina organelor in drept romanesti.....
5.1  RE: Riscul rapirii,nu se pune ? trimis de
(23 sep 2008, 08:25:21
Mai bine nu se mai intorceau. Nu plangea nimeni dupa niste pui de comunisti spurcati.
6.   Sa tot fi primar cu carte-n traista trimis de
(22 sep 2008, 23:09:01
va intrebati oare daca unii dintre primari stiau sa citeasca sau sa scrie corect numele orasului unde si-au insusit temeinic modul de acaparare a fondurilor europene.Dar au fost oare insotitisi de dame de protectie?Vai de bietul primar de Milisauti cum s-o fi descurcat el pe acolo ,la cate studii are si la cunostintele lui despre Europa ,ca nici pe harta nu stie sa arate cu degetul unde afost la femeia de servici.S-a facut si el cu o escapada in afara , ca femeia de servici de la primarie a fost si ea trimisa asta vara in excursie in Grecia cu copii din formatia de dansuri.Pe care primar il intereseaza ce are de facut cu bani de la fondurile europene? ei stiu ca orice mica investitie aduce mari foloase in buzunarul ,primarului.Ce bine de ei ca s-au mai scolit ei toti hotii intre ei .ce va mai face primarul de milisauti unde are sa mai investeasca bani europeni ,poate va mai face piscina la viluta modesta a femei de servici de la primaria orasului Milisauti.Sau va face alte treburi .
7.   Nechifor isi face reclama pt. parlament trimis de
(23 sep 2008, 08:31:09
Tzucalarul Nechifor si-a facut reclama si le-a creeat obligatii la primari fata de el.

Primarii cum au plecat asa au venit.
8.   Pentru romani trimis de
(23 sep 2008, 09:46:31
s-au dus pe banii nostri,romane desteaptate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei