Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2008 - Anul XIII, nr. 223 (3904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aprecieri

Adomnicăi: „Am reuşit să facem din actuala guvernare cea mai de stânga guvernare de dreapta”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii se felicită pentru că au reuşit să facă din actuala guvernare „cea mai de stânga guvernare de dreapta”. Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, a arătat că, în aceşti ani, PSD a determinat guvernul liberal să adopte o serie de măsuri cu profund caracter social, precum majorarea punctului de pensie, deşi s-a aflat în opoziţie, „contrar voinţei electoratului”.

Adomnicăi a ţinut să sublinieze că aceste reuşite ale PSD reprezintă garanţia că promisiunile din campania electorală din această toamnă vor fi respectate.

„Ce vreau să subliniez este faptul că aceste reuşite parlamentare ale PSD reprezintă garanţia certă că inclusiv promisiunile pe care le vom face în campania electorală care urmează vor fi respectate. Aceste reuşite parlamentare ale unui PSD aflat în opoziţie reprezintă garanţia certă că numai noi suntem cei are vom putea asigura o guvernare coerentă, stabilă şi competentă pentru că dacă, fiind în opoziţie, am reuşit să rezolvăm punctual probleme care interesează populaţia, cu atât mai mult vom reuşi fiind la guvernare să rezolvăm probleme care interesează cu adevărat electoratul”, a declarat Adomnicăi.

Parlamentarul social democrat a mai ţinut să arate că cele două moţiuni introduse de PSD în această sesiune parlamentară au trecut, în timp ce ale PD-L nu, ceea ce demonstrează în opinia sa că „PD-L nu ştie nici să guverneze, nici să facă opoziţie”.

„Este inadmisibil ca un partid aflat în opoziţie să critice o iniţiativă a unui alt partid de majorare a unui punct de pensie care este în interesul populaţiei. Aceste lucruri s-au întâmplat şi în vara lui 2007, când cei din PD s-au isterizat şi au anunţat consecinţe catastrofale pentru economia românească datorită majorării pensiilor, şi iată că aceste consecinţe nu s-au produs”, a mai spus Adomnicăi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adomnicăi: „Am reuşit să facem din actuala guvernare cea mai de stânga guvernare de dreapta”.
 Vizualizări articol: 612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Adomnicăi: „Am reuşit să facem din actuala guvernare cea mai de stânga guvernare de dreapta”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   IUBITO trimis de
(22 sep 2008, 15:04:41
MAI TACI FA DIN GURA.MAI BINE FA CE STII TU BINE SA FACI- CENTURA CAPITALEI. TU SI POLITICA SAU PROSTA SI MITRALIERA !
1.1  RE: IUBITO trimis de
(22 sep 2008, 16:28:32
Esti un mare prost! Cu asemenea limbaj, ma intreb de ce mai citesti ziarele, ca oricum nu pricepi nimic din ele. E simplu sa jignesti. Ceva pozitiv ai in capul tau de tembel?
1.2  RE: IUBITO trimis de
(22 sep 2008, 17:30:12
Nr.1

Tovarasa Mirela a facut centura, la Iasi, cand studia lungimea falusurilor marocane sub obladuirea lui Cozonac. De acolo s-a ales cu frumosul sifilis pe care-l are. Si tov. Mirza s-a infectat un pic cand ia bagat botul la pilaf. Ca sa vezi
2.   Intrebare trimis de
(22 sep 2008, 15:16:40
De ce n-a reusit PSD-ul sa faca, in perioada 2001-2004, cea mai eficienta pentru tara guvernare de stanga? De ce a fost nevoie ca acum sa fie aplicate masuri sociale ce trebuiau aplicate de cel putin 8 ani? Lasati politicianismul si recunoasteti ca in guvernarea PSD, coruptia a atins un asemenea nivel incat n-a mai fost loc si de ceva pentru oamenii de rand, pentru cei de la care asteptati acum votul! Este posibil sa-i mai pacaliti si acum pe alegatori, dar, din nou veti dovedi ca sunteti un partid numai pentru lideri, iar ceilalti reprezinta prostimea sau p.u.l.i.m.e.a, dupa cum s-a exprimat un alt lider de marca al PSD, Sechelariu de la Bacau!
3.   Ramineti la locurile voastre! trimis de
(22 sep 2008, 15:16:45
Pai daca sunteti asa de buni in opozitie, ramineti acolo, sa le tineti de urit PD-Laturilor,care in 4 ani vor invata de la voi sa faca opozitie si sa-si ia gindul de la guvernare,daca intre timp nu se va alege praful de ei.... P.S. Nu va e dor de el ???!
4.   Cartitzele PSD/PCR plantate'n PNL trimis de
(23 sep 2008, 08:38:40
Mai sunt destui din aia ca Ionescu Galbeni in PNL. Din aceasta pricina PSD/PCR face ce vrea cu partidul lui CapDeCal.

Nu se mai poate face diferenta intre PNL si PSD.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei