Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2008 - Anul XIII, nr. 223 (3904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Sandu Capră: „PSD şi PD-L nu se interesează de educaţia elevilor români”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capră, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că PD-L şi PSD pun interesele politice mai presus de interesele elevilor din liceele şi şcolile profesionale din România. Sandu Capră a făcut referire la votul negativ dat de senatorii PSD şi PD-L în momentul în care a fost supusă aprobării o ordonanţă de urgenţă a Guvernului PNL privind dotarea cu calculatoare a liceelor şi şcolilor profesionale.

„Prin această iniţiativă, PNL a dovedit că este interesat de educaţia copiilor şi de îmbunătăţirea sistemului educaţional. În Senat, PNL a votat pentru viitorul copiilor noştri. Asta în timp ce senatorii PSD şi PD-L au votat împotriva acestui viitor”, a declarat Mihai Sandu Capră, care va candida pentru un mandat de senator în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei.

Parlamentarul sucevean a precizat că PSD şi PD-L „se întrec” în depunerea de moţiuni împotriva ministrului Educaţiei, Cristian Adomniţei, însă, în acelaşi timp blochează, „din interese politice înguste”, iniţiativa Guvernului de a da calculatoare elevilor din România.

„PSD şi PD-L nu se interesează de educaţia elevilor români. În orice stat civilizat, accesul la calculator, la internet, la informaţie nu mai este o opţiune, ci o necesitate. Iar fiecare părinte ar trebui să-i întrebe pe parlamentarii PSD şi PD-L care se vor năpusti în curând să le ceară votul, de ce vor să răpească şansa copiilor noştri la educaţie”, a declarat deputatul PNL de Suceava.

Mihai Sandu Capră a reamintit de un alt proiect al Guvernului, derulat în anii anteriori, prin care elevii au primit un ajutor financiar de 200 de Euro, în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare. El a arătat că de acest sprijin financiar au beneficiat 38.466 de tineri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandu Capră: „PSD şi PD-L nu se interesează de educaţia elevilor români”.
 Vizualizări articol: 887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Sandu Capră: „PSD şi PD-L nu se interesează de educaţia elevilor români”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Este proverbul trimis de
(22 sep 2008, 14:29:18
Este proverbul "Rade harb de oala sparta!" Doamne ce preocupare are si PNL-ul pentru a opri degradarea invatamantului romanesc, nu le fie de deochi! Daca toti cei ce se perinda prin fotoliile puterii vor continua sa-si arate, tot asa ca si de aproape 20 de ani incoace, preocuparea pentru cresterea calitatii invatamantului, aceasta crestere va fi atat de mare incat va "urca" spre fundul gropii!
2.   Analfabetu trimis de
(22 sep 2008, 14:56:31
BA CRETINULE ; SCOLILE PROFESIONALE S-AU DESFIINTAT DEMULT. IN CALITATEA TA DE ABSOLVENT DE SCOALA PROFESIONALA NUPOTI UITA ACESTA FORMA DE INVATAMANT. SICTIR CIUBUCAR NENOROCIT!
2.1  RE: Analfabetu trimis de
(22 sep 2008, 17:15:40
Mai domnule,da voi de ce nu va ocupati de Sanatate ca ,cu ministru vostru de trei lei ne bagati mai tare in boala.!!!Ne-ati gasit bolnavi cu evaluarile voastre dar de tratat gratis cand o faceti? hm?
3.   Capra o da in behaiala trimis de
(23 sep 2008, 08:44:40
capra nu e solutia ci, problema la sv. nu stiu pt. cine se zbate capra, fiindca tiganii nu merg la scoala.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei