Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2008 - Anul XIII, nr. 212 (3893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aprecieri

Nechifor: „Experimentul Revoluţia Portocalie trebuie să fie stopat în toamnă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, europarlamentarul Cătălin Nechifor, consideră că alegerile generale din toamna acestui an reprezintă „un moment crucial” pentru România, în condiţiile în care experimentul denumit „Revoluţia Portocalie” a fost „un eşec total”.

Social democratul a arătat că „Revoluţia Portocalie”, care a mai fost experimentată tot fără succes în Georgia şi Ucraina, a fost gândită în „laboratoarele externe, în acele „think-tank”-uri în care s-au adunat informaţii, s-au adunat minţi care să pună la punct acest plan de schimbare în zona est-europeană”.

Nechifor a menţionat că, aşa cum georgineii şi ucrainenii îşi pun astăzi problema schimbării politice şi revenirii „la un tip de societate care să fie condusă de oameni care sunt dedicaţi cu adevărat naţiunii”, şi România va trebui să gândească în aceeaşi termeni să-şi aleagă o conducere după alegerile din toamnă „care să fie dedicată ideii de Românie ca stat unitar să fi dedicată asigurării a unui stat de prosperitate pentru toţi cetăţenii”.

„Este momentul să ne uităm fiecare în interiorul nostru, este momentul în care va trebui să mergem hotărâţi în această toamnă, noi, cei de la PSD, să explicăm populaţiei faptul că acest eşec nu mai trebuie continuat, acest experiment trebuie să fie stopat, pentru că am avut nefericirea să aşteptăm 50 de ani de experiment comunist şi cred că astfel de experimente sunt de domeniul trecutului”, a încheiat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Experimentul Revoluţia Portocalie trebuie să fie stopat în toamnă”.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Nechifor: „Experimentul Revoluţia Portocalie trebuie să fie stopat în toamnă”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gargaunul Nechifor trimis de
( 9 sep 2008, 15:31:31
Tzucalarul Ioan Nechifor nu cred ca-si da seama ce vorbeste. Comentariile sale dau dovada de Gargaun desprins de realitate.

Comunistii nu au fost niciodata dedicati natiunii. (poate dedicati masacrarii) Iar in Georgia si Urcaina Rusia face ameninati, fiindca-si pierde sfera de influienta, la fel ca si in RO.

Tot timpul am avut impresia ca Nechifor este un om periculos, fiindca este posibil ca oameni ca el sa ajunga in functii inalte de conducere, fara ca sa-si dea seama de adevarata realitate, in felul acesta aducand un mare prejudiciu natiunii.

1.1  RE: Gargaunul Nechifor trimis de
( 9 sep 2008, 20:10:01
Sincer nu -mi plac atacurile la persoana pe care le practici. In al doilea rand, ai dreptate dintr-un punct de vedere, unde Nechifor se inseala. Peste tot, si in Georgia, si in Ucraina si in Romania (probabil) revolutiile portocalii vor prinde continuitate. In Georgia Sakasvili e un erou pentru ca s-a batut cu Uniunea Sovietica, In Ucraina Iuscenko, in ciuda atitudinii Iuliei Timosenko si a unei eventuale tradari( ceea ce va duce la decesul ei politic) , va prinde fara probleme cel de al doilea mandat. Acest lucru se va intampla si in Romania, unde Traian Basescu este foarte greu de infrant in alegeri. Iar cat timp il ai pe Basescu, vei avea si o guvernare portocalie. Restul sunt vrajeli.
2.   Sobolanul rosu trimis de
( 9 sep 2008, 16:09:10
iarasi apare in ziare preferatul meu, ilustrul politician la fara frecventa si patriot de bodega, dl. europarlamentar nechifor. sunt de acord ca experimentul portocaliu e un esec, dar este asa pentru ca baietii astia provin din grupul sobolanilor rosii, din care dl. nechifor inca face parte, grup responsabil de **** revolutiei, de **** mineriadelor, de distrugerea si in-ciocoirea economiei si institutiilor birocratice.

si inca ceva: think-thank inseamna grup de specialisti angajati sa analyzeze o problema. daca e un citat din poliglotul nechifor, nu e de mirare. altfel, dl. ziarist trebuie sa mai puna mina pe un dictionar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei