Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 sep 2008 - Anul XIII, nr. 212 (3893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Eugen Girigan, nominalizat candidat al PSD la Senat pe colegiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eugen Girigan va candida din partea PSD la Senat pe colegiul Suceava. Anunţul a fost făcut ieri, într-o conferinţă de presă, de preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Gavril Mîrza.

Mîrza a declarat că deocamdată rămân în suspensie nominalizările pentru Camera Deputaţilor în colegiile Rădăuţi 1 şi Rădăuţi 2 (Vicov), unde iniţial au fost propuşi Mihai Frunză, respectiv Titi Petrea, colegiul Siret, unde principalii pretendenţi sunt Eugen Bejinariu şi Virginel Iordache şi colegiul Siret-Rădăuţi la Senat, unde este posibil să candideze Corneliu Popovici.

Liderul social democrat a menţionat că nu se grăbeşte cu nominalizarea persoanelor pe aceste colegii, pentru că vrea să facă o treabă temeinică, însă a precizat că toţi candidaţii vor fi din judeţ.

 

Mîrza susţine că PD-L a încercat să „racoleze” un candidat de la PSD

Gavril Mîrza nu a scăpat prilejul să arunce săgeţi înspre democrat liberali. El a spus că trei lideri ai PD-L Suceava au încercat, la sfârşitul săptămânii, să convingă un candidat PSD să candideze la alegerile parlamentare din partea democrat liberalilor. Mîrza a evitat să spună despre ce candidat este vorba, menţionând doar că este din zona Rădăuţi, unde iniţial au fost nominalizaţi fostul primar de Rădăuţi Mihai Frunză şi fostul şef al Oficiului Judeţean de Cadastru, Titi Petrea.

„Aceasta demonstrează lipsa de oameni”, a spus Mîrza, care a adăugat că a fost informat că PD-L ar putea avea drept candidat pentru Senat în zona Vatra Dornei-Câmpulung Moldovenesc pe Emil Hurezeanu, iar într-un colegiu electoral din Suceava pe Silviu Prigoană. El a spus că PD-L Suceava ar vrea să-i aducă să candideze în colegii electorale judeţ şi pe Mona Muscă şi Theodor Stolojan.

PSD i-a nominalizat la Senat pe Gavril Mîrza- colegiul Fălticeni şi Constantin Huţanu- colegiul Vatra Dornei. La Camera Deputaţilor vor candida Ioan Stan şi Cătălin Nechifor în colegiile Fălticeni 1 şi 2, Ovidiu Donţu în colegiul Suceava 1, Nicolae Bosancu în Suceava 2 (Burdujeni), Mirela Adomnicăi (Suceava 3- Şcheia), Petru Tărniceru- colegiul Vatra Dornei şi Neculai Bereanu- colegiul Gura Humorului- Câmpulung Moldovenesc. Candidaţii suceveni vor fi validaţi în Comitetul Executiv Naţional al PSD în ultima decadă a acestei luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eugen Girigan, nominalizat candidat al PSD la Senat pe colegiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1113 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eugen Girigan, nominalizat candidat al PSD la Senat pe colegiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gusatu, niet trimis de
( 9 sep 2008, 15:07:03
La toti le doresc succes in afara de Marzoi Martafoi, care nu are ce cauta in parlament si nici in fruntea psd-istilor suceveni. La dracu cu asemenea animal politic. Sa se ia de mana cu Fluturas, amandoi se pricep la tras sforile.
2.   Dl Girigan, te vrem acasa! trimis de
( 9 sep 2008, 15:38:29
Dle Girigan, candva erai un om de valoare. Cum ai reusit sa intri in banda de hoti a lui Mirza?

Este rusine da faci parte dintr-un partid precum PSD/PCR.

Stiu ca dumneata nu esti un zoi, ce cauti printre talhari si infractori?
2.1  RE: Dl Girigan, te vrem acasa! trimis de
( 9 sep 2008, 19:37:00
Bre Briceag, da' cine ti-a spus tie ca a intrat in banda de hoti a lui Marza. Rusine era sa faca parte din Insectar , adica Partidul Fluturilor , da' i-a spalat Flutur rusinea inlocuindu-l cu un imbecil.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei