Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 aug 2008 - Anul XIII, nr. 204 (3885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Preţul demnităţii domnului Mihai Vitcu

Toată lumea ştie că în politică şi mai ales în politica românească noţiunea de „demnitate” este trecută uşor cu vederea, dacă nu este chiar ignorată de cei care fac politică.

Totuşi, considerăm că trebuie să existe o anumită limită a demnităţii şi a bunului simţ pe care nici un om politic decent nu ar trebui să o încalce.

Din nefericire, domnul Mihai Vitcu a demonstrat, prin ultimele sale declaraţii, că demnitatea este una din calităţile morale care lipseşte cu desăvârşire din caracterul domniei sale. Sigur, domnul Vitcu nu este nici primul şi nici ultimul om politic care-şi va trăda colegii şi partidul din care a făcut parte.

În discuţie se pune modalitatea şi maniera în care domnul Vitcu ştie să se despartă de oamenii care până ieri l-au susţinut şi l-au ajutat să obţină funcţii şi demnităţi  importante. Dacă pentru domnul Vitcu preţul demnităţii se rezumă la o promisiune făcută în genunchi în faţa actualului său şef de partid „Da, şefu’! Să trăiţi! Dau în Gavril Mîrza şi în PSD cât pot, ca să arăt cât de supus sunt”!, îl informăm că acest preţ este prea mic şi îl descalifică.

Ne-am fi aşteptat ca domnul Vitcu să dea dovadă de faptul că, odată cu vârsta, vine şi înţelepciunea. Se pare că la domnul Vitcu a venit numai vârsta.

Am putea aduce la cunoştinţa opiniei publice toate avantajele pe care domnul Mihai Vitcu le-a obţinut timp de 18 ani datorită partidului pe care acum îl înjură din toţi rărunchii, însă n-o s-o facem, deoarece la începutul acestui comunicat am vorbit de decenţă şi de demnitate.

Credem că, măcar în cel de-al doisprezecelea ceas, domnul Vitcu va înţelege că ceea ce face este sub demnitatea domniei sale şi va înceta cu atacurile la adresa foştilor săi colegi. Dacă totuşi nu o va face, îi vom replica pe măsură.

Deja a mers prea departe şi  credem că, nici măcar dacă ar pune acatiste la toate mănăstirile de la Athosul din Carpaţi al şefului său de partid, păcatele domnului Vitcu nu se vor mai şterge.

 

Biroul de presă al PSD Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preţul demnităţii domnului Mihai Vitcu.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Preţul demnităţii domnului Mihai Vitcu3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nesimtitul vitcu trimis de
(30 aug 2008, 12:24:43
pentru acest individ conteaza numai banul din propriul buzunar.a tradat un partid in care a fost 18 ani membru de frunte,doar pentru a mai prinde un ciolan de ros ! la pensie,jigodie !
2.   Marea nerusinare ! trimis de
(30 aug 2008, 12:36:07
o viata comunist,acum pdl-ist ! nu iti mai ajunge ciolanul,libarca nerusinata ? numai la ciolan iti e gandul brav mafiot de Ibanesti ! VITCULE,NUMELE TAU E NERUSINARE SI DISPRET PENTRU SEMENII TAI !!!!
3.   Teapa vitcule ! trimis de
(30 aug 2008, 13:21:29
sa vezi cand te-o pune flutur sa bagi bani pentru campanie ! adica sa ii dai pe apa sambetei ca oricum nu ai nici o sansa sa prinzi ceva ! ai sa iei cea mai mare teapa din viata ta ! sa vezi si tu cum i-ai jefuit si tu pe altii ! na,se mai intoarce roata mafiotule !
4.   Vitcu, ticalosenie e numele tau trimis de
(30 aug 2008, 23:37:33
Dupa ce ti-ai facut cariera, functii, ai rezolvat interese materiale, ai tradat . Ai tradat oameni care te-au slugarit, ai tradat prieteni , rude , cunostinte apropiate si...incredere (daca stii ce e increderea) . Esti plin de belele si mai ales de pacate nemarturisite!!!!!!!!! Vei plati oricum ! Mi-e mila si sila de un asa candidat.
5.   MIHAI VITCU ESTE UN OM CU ALESE CALITATI trimis de
(31 aug 2008, 04:49:34
Stiu, cu siguranta si pe probate ca domnul Vitcu este un om cu un caracter deosebit. Am avut mai multe ocazii sa imi dau seama de acest lucru. Cei care spun pe acest forum verzi si uscate sunt cel putin rautaciosi daca nu de-a dreptul mincinosi si persoane care au facut din faptul sa jucnesti o pasiune nemarginita.

SUCCES DOMNULE VITCU IN ALEGERI ! VA DORESC SA VA INDEPLINITI GANDURILE SI NUMAI BINE.

doctor Bianca Marinache
6.   Nu pot intelege ce aveti cu acest om ? trimis de
(31 aug 2008, 04:52:55
Chiar nu pot sa-i inteleg pe unii ?.... Ce au domnule cu acest om ? Le-a facut un rau direct sa spuna clar. Dar ei aduc numai jicniri fara argumente. Nu este frumos ! E usor sa arunci vorbe in vant in spatele unui cvasi-anonimat !
7.   MIHAI VITCU O SA AJUNGA SENATOR ...!!! trimis de
(31 aug 2008, 05:04:20
... in ciuda tuturor rautatilor profesorul Mihai Vitcu o sa ajunga parlamentar, senator, pentru ca are realizari si este cunoscut foarte bine in colegiul unde candideaza. Asta, normal, spre disperarea, crunta a dusmanilor politici si a rautaciosilor de pe acest forum !
8.   CRED CA VITCU MERITA SA FIE SENATOR ! trimis de
(31 aug 2008, 05:09:24
Eu dau dreptate mare lui Monica Sinauceanu si cred ca Mihai Vitcu merita sa fie senator. Este cunoscut in zona Falticeniului si are multe calitati. De altfel, mai cred ca nici nu prea sunt multi oameni care sa fie cunoscuti si sa aiba si fata de Parlament in Falticeni. Asa ca, mult succes !
9.   Si io cred trimis de
(31 aug 2008, 11:29:07
Si eu cred ca fostul sef al inspectoratului scolar judetean [va mai aduceti aminte campionatul spagilor intre el si S. Slevoaca, adjunctul sau de la inspectorat?] merita sa ajunga senator in Radaseni, daca este acolo parlament.
10.   IPOCRIZIE trimis de
(31 aug 2008, 13:48:25
DAR CAND SCHIMBA TOTI DIRECTORII DIN JUDET PE MOTIVE POLITICE ?
11.   Ce aveti cu acest om? trimis de
(31 aug 2008, 17:36:39
Ce aveti cu acest om? Este o persaoana deosebita. Trebuie sa fie si persoane care au ceva impotriva. Ce nu-mi place e ca vbesc f urat.Oricum domnul Vitcu este un politician adevarat si INDIFERENT DIN CE PARTID AR FACE PARTE EL LUPTA PT INVATAMANT.Cand a fost senator nu a stat degeaba a facut ceva si puteti verifica.A trecut in alt partid pt ca, cred eu a fost dat deoparte mai ales ca Marza nu a iesit la consiliul judetean. Domnul Vitcu este un om mare .Succes.
12.   Vitcu va fi senator trimis de
( 1 sep 2008, 07:24:08
PSD loveste in Vitcu deoarece a pierdut oameni de valoare. Cei care spun rautati pe acest forum nu cunosc acest om. Cat despre perioada in care a fost inspector, si-a facut treaba.Sunt si rautaciosi, care nu au reusit sa ia o nota de titularizare si vbesc aiurea. Daca invatau si erau profesionisti ar fi fost titulari si nu gaseau alte motive(ca se fac invarteli, ca se dau bani).Daca esti bun in meserie nimeni nu iti poate lua locul oricate invarteli ar incerca sa faca.Dar, se pare ca vorbesc cei care nu reusesc sa scrie la un examen decat de nota 1.60 din care 1 pct din oficiu. Invatati oameni buni si nu mai aruncati rusinea voastra in altii.Succes Domnule Vitcu.
13.   Pdl-ist trimis de
( 1 sep 2008, 11:27:51
vitcule nu vei obtine voturi ,de ce ai plecat din psd

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei