Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 aug 2008 - Anul XIII, nr. 204 (3885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Comentariu

Adomnicăi: „Lamentările domnului Onofrei nu sunt justificate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi consideră nejustificate afirmaţiile pe care subprefectul demisionar membru al PD-L, Orest Onofrei, le-a făcut cu privire la scăpările din Legea 340/2004, care reglementează Instituţia Prefectului, lacune care l-au împiedicat să-şi exercite în mod corespunzător funcţiile de prefect şi ulterior de subprefect.

„Am văzut lamentările domnului Onofrei cu privire la lacunele legii în ceea ce priveşte pârghiile pe care le are sau, mai bine spus, nu le are la îndemână prefectul în ceea ce priveşte conducerea serviciilor descentralizate ale misterelor în judeţ. Subliniez faptul că Legea 340/2004 stabileşte în primul rând că numirea şi eliberarea din funcţie a şefilor de servicii publice deconcentrate se face numai la propunerea prefectului, iar pe de altă parte proiectele de bugete pentru aceste servicii se întocmesc de către prefect. Iată că prefectul are în mână pârghiile necesare şi, ca atare, aceste lamentări ale domnului Onofrei sunt nejustificate”, a spus deputata PSD de Suceava.

 

„Onofrei s-a culcat membru PNL şi s-a trezit membru PD-L”

Adomnicăi crede că Onofrei caută în zadar să găsească justificări pentru decizia sa de a demisiona din funcţia administrativă şi de a candida din partea PD-L la alegerile generale din toamnă, pentru că Guvernul ar fi luat oricum decizia de încetare a mandatului său pe motiv că în toţi aceşti ani s-a implicat în politică.

Parlamentarul social-democrat a arătat că Onofrei „s-a culcat pe 31 decembrie 2005 membru PNL şi s-a trezit membru PD-L la sfârşitul mandatului”, parafrazându-l pe subprefectul demisionar, care, atunci când a devenit apolitic, a declarat „nu te poţi culca pe 31 decembrie 2005 membru PNL şi să te scoli pe 1 ianuarie 2006 apolitic”.

„Convingerea noastră este că schimbarea din funcţia de subprefect a fost determinată de implicarea politică a domnului Onofrei. Să ne amintim că totul a culminat cu implicarea sa în incidentul referitor la apa din Burdujeni şi sunt convinsă că în curând activitatea sa va fi evaluată şi se va ajunge la concluzia că a încălcat prevederile Legii 340, care interzice membrilor corpului prefecţilor să se implice în orice activitatea politică”, a explicat Adomnicăi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adomnicăi: „Lamentările domnului Onofrei nu sunt justificate”.
 Vizualizări articol: 872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adomnicăi: „Lamentările domnului Onofrei nu sunt justificate”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce prostanaca! trimis de
(30 aug 2008, 15:30:45
Ce maimutza!Asta mai bine sa explice sucevenilor pe ce criterii a ajuns ea deputata,caci a avut cele mai putine voturi la alegerile interne din PSD! Sau poate ne explica asta d-nul deputat Stan de ce a sustinut-o pe ,,doamna"atat de mult in 2004 ca aceasta sa fie astazi deputata.doi deputati care n-au facut nimicpentru suceveni decat au dormit in parlament si si-au facut burtile mari fiind platiti din banul public.Adomnicai povesteste ce-ai facut pentru bucovineni timp de 4 ani in afara faptului ca ai fost trompeta lui Mirza si a altor baroni PSD! Rusine o sa te mai voteze dracuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
2.   Pacea trimis de
(30 aug 2008, 19:05:42
Draga pritena ZIZi, Pritenii stiu de ce a ajutat/o STAN....PRIETENII STIU DE CE..
3.   LISTA SI ...ALCOOLISTA trimis de
(30 aug 2008, 19:57:54
Inainte de alegeri, Mirela (cocata pe 9 din 10) trebuie dusa la dezalcoolizare! sa scoata borcanele de whisky din ea si apoi sa o ...lanseze. Miroase toata a bautura si a..., puturoasa asta! Mai intai, la munca...la produs in strainatate si apoi bagata la partid in alegeri. Femeile destepte, ori sunt sustinute puternic de cate un lider politic, ori nu intra in competitie, adica in KK-o cu barbatii, care rezista altfel la toata cloaca si cocina, noroiul si zoaiele, laturile si dejectiile politicii de la noi...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei